КПК

Показати повну версію : Болталка

Сторінки : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Беза
06.04.2009, 22:43
олежка, Хочешь твоей намекнем, что заказываем стриптизерш, так она раньше тебя соберется

олежка
06.04.2009, 22:47
Беза, Всмысле!:confused: Поедет стриптиз показывать!;):D:D:o:)

Nazar
06.04.2009, 22:50
заказываем стриптизерш
А що в натурі заказуєм?:) нічого так ідейка, Беза зачот.

Беза
06.04.2009, 23:00
Всмысле!Заревнует .

SUVOROV
06.04.2009, 23:02
жена приходит и приносит бокал Tuborg Black. Черт возьми, а я думал что такой любви на свете не бывает!

олежка
06.04.2009, 23:19
А я вот сижу сейчас пишу тебе про виджеты а жена приходит и приносит бокал Tuborg Black.и говорит : Дорогой! Давай не будем никуда ехать, а лучше купим мне новые сапожки!:rolleyes::):p;)

SUVOROV
07.04.2009, 07:54
4wd D4BH-тоже шарит не хуже нашего. Не женщина-мечта!!! (аж не верится!)

Alexej
07.04.2009, 17:45
По поводу жен скажу одно-близко к форуму их подпускать нельзя!!! А вот участницой может стать одна.Вчера общались-у нее Starex 4wd D4BH-тоже шарит не хуже нашего. Я рассказал по поводу форума-адрес дал.Пусть думает!:)

Таких женщин не бывает...
Скорее всего это был ангел...:p

alexusaty
07.04.2009, 22:00
и говорит : Дорогой! Давай не будем никуда ехать, а лучше купим мне новые сапожки!
Не, такого не было. Она поддерживает это начинание. Даже сама меня подгоняет побыстрее с салоном дело закончить (доводка после установки кондишки). А то как, говорит, приедем на сбор и людям на глаза показаться?

олежка
07.04.2009, 22:06
alexusaty, Да и я свою потихоньку укатываю!!! ;)Показал фотки турбазы ну и т.д и т.п...

Nazar
08.04.2009, 20:39
Тут хлопаки обіцяють заїхати на тижні в гості, Степан і Stepan :), подумав требуде загнати свою машину між їхніми і загадати бажання.:cool:

alexusaty
08.04.2009, 21:26
Можно два желания загадывать потому что Степан и Stepan, и еще Hyundai и Hyundai :)

Nazar
08.04.2009, 21:58
Беза вот вот, сам ж можеш тепер.:)

Бусовод
10.04.2009, 17:30
Всем доброго вечера! Только отужинал под выпуск новостей.....Скоро 9 мая,День Победы....Люди,а вы знаете,что тварять власти Львова??? Они сносят памятники,посвященные Великой Отечественной войне!!!! Да как же людым не стыдно??? Это наша исторея,наше прошлое-нши дети должны это знать.....!!!! Против страны и ее людей никогда плохого не думал-сам в ней раньше жил,но чиновники и националисты.... Пацаны,просто обидно до слез,ей Богу...Извеняюсь,если кого обидел на форуме,но думаю,что таких нет!:mad::mad::mad:

kolya_spb
10.04.2009, 19:01
Бусовод, поддерживаю тебя! Это ппросто ублюдочество, так поступать.:mad:

Бусовод
10.04.2009, 19:14
kolya_spb Огромное спасибо за поддержку!!! Ведь не так давно мы переживали "перенос" памятника в Эстонии,так теперь и власти Самостiйной и Незалежной туда же. Вот таких как они вешать за я..а на фонарных столбах нужно!!!!:mad:

BUSOVOD
10.04.2009, 19:46
да обидно наши деды за это воевали а теперь это не считается и хотят забыть всё это, вечная память должна быть солдатам которые проливали кровь за нашу свободу! Ющенка до...еб...

bozya 2008
10.04.2009, 20:08
У нас уже привыкли отвлекать народ от насущих проблем разной х...ней.
То вам пожалуйста памятники по 100 млн грн голодомору,то Мазепа,которого весь МИР знает как предателя и бабника становится национальным героем. Надо всей этой нечести-нашей нынешней власти поставить памятник на века-чтото типа висельницы

Бусовод
10.04.2009, 20:10
bozya 2008, По поводу поводу твоей подписи(есть еще хуже!)- Одиночество,это когда на твою электронку даже СПАМ не приходит...:)

SUVOROV
10.04.2009, 20:14
Недавно видел в каких то новостях, в России к памятнику Ленин на бронивике (вроде такой единственный), Ленину к жопе тротил прикрепили ночью и .... Вы бы видели эту жопу... Будут реставрировать! А я бы так оставил.:D

Бусовод
10.04.2009, 20:19
SUVOROV, Ты поддерживаешь экстримизм??? Есть народная поговорка-кто старое помянет-тому глаз вон.Я думаю,что прошлое-оно уже было и есть,его не изменишь,а настоящее и будущее портить взрывами памятников не стоит-просто это тупо некрасиво!:o

BUSOVOD
10.04.2009, 20:27
SUVOROV,
Около 4:30 утра в среду возле памятника Ленину на Финляндском вокзале произошел взрыв. По имеющимся данным, мощность безоболочного взрывного устройства составляла примерно 300 граммов в тротиловом эквиваленте.
В результате взрыва в нижней части спины бронзового Ленина образовалась дыра диаметром в один метр. Кроме того, были разбиты окружающие памятник фонари.
Ответственность за взрыв памятника Ленину в Санкт-Петербурге взяли на себя активисты организации "Залесский боевой летучий отряд" (ЗБЛО), сообщает Фонтанка.ру 1 апреля, ссылаясь на заявление на сайте движения).
http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_01.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_02.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_03.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_04.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_05.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_06.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_07.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_08.jpg

http://de.trinixy.ru/pics4/20090402/lenin_09.jpg

Nazar
10.04.2009, 20:31
Всем доброго вечера! Только отужинал под выпуск новостей.....Скоро 9 мая,День Победы....Люди,а вы знаете,что тварять власти Львова??? Они сносят памятники,посвященные Великой Отечественной войне!!!! Да как же людым не стыдно??? Это наша исторея,наше прошлое-нши дети должны это знать.....!!!! Против страны и ее людей никогда плохого не думал-сам в ней раньше жил,но чиновники и националисты.... Пацаны,просто обидно до слез,ей Богу...Извеняюсь,если кого обидел на форуме,но думаю,что таких нет!
Поперше скажи, мені які пямятники зносять, а то я таке перше чую???
По друге по якому каналі таке казали???
По третє якщо йде мова про памятники леніну, сталіну чи рядянському солдату, і замість нього хочуть поставити памятник Шевченку або Франку, лесі Українки або в память загинувшим від голодомору то в цьону не має нічого поганого і всі за як молодь так і старше населення(не включаючи пенсіонерів воєних які вродились в Росії).

SUVOROV
10.04.2009, 20:35
SUVOROV, Ты поддерживаешь экстримизм??? Есть народная поговорка-кто старое помянет-тому глаз вон.Я думаю,что прошлое-оно уже было и есть,его не изменишь,а настоящее и будущее портить взрывами памятников не стоит-просто это тупо некрасиво!:o И слетит шароголовый с пьедестала прямо в ад, и ему там черти новый мавзолей соорудят! (Талькова уважаю) А насчет прошлого...Если бы оно было другое , может быть, мы сейчас жили бы дейсвительно в Европе! От экстремизма я далек...:cool:

Бусовод
10.04.2009, 20:37
Leo, Первое ,действительно памятник салдату-освободителю(неуже ли еще остались памятники Сталину?).Второе-каналя 1 ТВ,Россия.Третье-как можно на место одного памятника стваить другой? ,НДепутаты горсовета Львова большинством голосов приняли решение о сносе советских памятников, передает «Эхо Москвы» со ссылкой на ИТАР-ТАСС.

Уже создана временная депутатская комиссия, которая определит перечень памятников и символов, которые местная власть собирается демонтировать, а также разработает механизм сноса.

Инициатором акции стала ультраправая организация «Свобода». Среди первых претендентов на снос - памятник воинам - Освободителям у парка культуры, где на праздник Дня Победы собираются ветераны. КРАСОТА!!!

Nazar
10.04.2009, 20:48
А ну його зносять вже років 5:), кожного року роздувається така проблема, приїжають прихильники тої дури Вітренко, і мітинги влаштовують.
Сталіну памятник напевно що ні, недавно чув що останій кудась відволокли.
Ну а салдату-освободителю, це не раться памятник який заслуговує там стояти, можливо в інакшому шеби стояв, а велика вулиця по якій їдуть вїжаючі у Львів і впирається прямо в памятник.
Взагалі салдат-освободитель не раться героєм, так як рядянська армія, звільняючи зразу все загарбувала, стало ще гірше ніж при німцях, хоть при них також було хреново. Особисто моїй сімї багато принесла біди, німці таке не зробили як війська союзу.:mad:

василь
10.04.2009, 20:50
А як памятник леніну у Львові стояв на єврейських могильних плитах? А чому памятники наших героїв обливають фарбою і паплюжать, того НТВ і Росія не показує Вам? В мене брат в Омску живе то його жінка така сама перелякана напічкана вашим телебаченням. P.S.Не в обіду ,так само.

Бусовод
10.04.2009, 20:53
Leo, Тогда перед въездом в Ростов на Дону можно и этот памятник снести-если рассуждать,как ты.

Nazar
10.04.2009, 21:03
Бусовод, а що за памятник? На вигляд гарний.
Я вважаю, що не можу казати що вам робити з памятниками, це ваше діло, а телебачення і справді гонське, в мене вуйко в Москві живе, то він каже що прозріває з їхніх новин як не погонять з нас то не можуть, це я не вигадав, а з його слів.

Nazar
10.04.2009, 21:10
Взагалі не вобіду нікому так само, я просто така людина, що не дам собі в тарілку плюнути за того деколи і страждаю, що відповідаю там де можна поідеї і промовчати. Не думайте, що я злий на весь світ, маю родину і в Росії в Москві, Пітері і ще десь не помятаю, і в Білорусії, нормальні люди. Загалі ми вирішили з ними вже давно, що коли приїжають в гості одна тема яка є закрита для розмов це політика.

Бусовод
10.04.2009, 21:25
Leo, Вот за это -уважаю(про закрытую тему-политику) мы-простые люди,а из за мудаков-политиканов страдаем и грыземся! А по поводу тачанки-вспомним песню??? Это та самая тачанка! Ты лети с дороги птица,
Зверь с дороги уходи,
Видишь облако клубится,
Кони мчатся впереди.
И с налета, с поворота
По цепи врагов густой
Застрочит из пулемета
Пулеметчик молодой.

Эх, тачанка-ростовчанка,
Наша гордость и краса,
Конармейская тачанка,
Все четыре колеса.
Эх, тачанка-ростовчанка,
Наша гордость и краса,
Конармейская тачанка,
Все четыре колеса.

Эх, за Волгой и за Доном
Мчался степью золотой,
Загорелый, запыленный
Пулеметчик молодой.
И неслась неудержимо
С гривой рыжего коня
Грива ветра, грива дыма,
Грива бури и огня

Эх, тачанка-киевлянка,
Наша гордость и краса,
Комсомольская тачанка,
Все четыре колеса.
Эх, тачанка-киевлянка,
Наша гордость и краса,
Комсомольская тачанка,
Все четыре колеса.

По земле грохочут танки,
Самолеты пули вьют.
О буденовской тачанке
В небе летчики поют.
И врагу поныне снится дождь свинцовый и густой,
Боевая колесница,
Пулеметчик молодой.

Эх, тачанка-полтавчанка,
Наша гордость и краса,
Пулеметная тачанка,
Все четыре колеса.
Эх, тачанка-полтавчанка,
Наша гордость и краса,
Пулеметная тачанка,
Все четыре колеса.

SUVOROV
10.04.2009, 21:29
Бусовод, Очень красивый памятник!!!

Nazar
10.04.2009, 21:30
Доречі Бусовод заїжай на зустріч. Тебі так як і мені їхати.

Бусовод
10.04.2009, 21:38
Leo, Огромное спасибо за приглашение,но я работаю в судоходной компании,а сейчас началась навигация на реке-работаем без выходных,днем и ночью!!!Утешает только то ,что зарплата нормальная,и пока вовремя...
SUVOROV, Стоит перед въездом в Ростов-все свадьбы приезжают к нему,и даже из пригородов.Высоки очень,с...ка!:D

олежка
10.04.2009, 21:44
Вопрос памятников- это это очередная доза дурмана , выделенная нашим правительством, для нашего народа, что бы нас отвлеч от действительно важных вопросов, которые необходимо решать немедленно. А вообще ,я считаю, что памятник памятнику рознь. Наверное не следует устанавливать памятники политическим " героям", потому-что через некоторое время выяснится, что они вовсе и не герои, а даже наоборт.... Но когда начинают измываться над солдатскими памятниками- это меня просто бесит. Да ,я воспитывался в СССР. И горжусь этим. Потому-что я готов был стать на защиту своей РОДИНЫ, своего НАРОДА, своей СЕМЬИ. Сейчас же осталась пожалуй только СЕМЬЯ... Неужели 20 миллионов жертв НАШЕГО народа в Великой Отечественной были напрасными!!! Раньше было позором не служить в армии, а теперь все наооборт... И теперь,когда одному народу на разных концах страны "прививают" разные нравственные, политические Ценности то, я так думаю, ни к чему хорошему это не привидёт...

Nazar
10.04.2009, 21:58
И теперь,когда одному народу на разных концах страны "прививают" разные нравственные, политические Ценности то, я так думаю, ни к чему хорошему это не привидёт...
Це я згідний повністю, маю бути цілісність і однакі ціності.

Nazar
10.04.2009, 22:41
Я сьогодні ненароком магазин по тюнінгу надибав, зараза буваю та часто але не бачив, зайшов і прозрів, очі розбігаються, мене спасло, що гаманець в машині був, а машиною батько відїхав по справам, а тоби прикупив таки щось.
Коврики знайшов за 70грн гумові, термометр за 19грн, такий як в мене, а наблатиканий з підсвіткою, годиником і різною фігньою за 30грн.
Вирішив треба вирішити, що купляти а потім їхати, а то інакше діла не буде.

Ще сьогодні машина відмітилась, її міліція зупинила, правда всі зупиняли була якась операція, батько їхав, каже мєнт підійшо представився, каже документи, батько яка причина, той запитав чи його машина і що везе, він відповів, що ні синова, дупля не дає, що є, той побажав щасливої дороги і пішов геть. Кадри якісь, блін.

Nazar
11.04.2009, 18:37
Хто питався чи в нас дождь??? в нас не тільки він є і ще град.:)

Чую сигналізація спрацювала, глиб в вікно, а там град 2 см в діаметрі, кроси на ноги забіг в гараж схопив якісь коври і на вікно кинув. Решту залишалось стояти і дивитись, як він гаратає по машині зараза, хренове відчуття, сусіди повибігали позаганяли в гараж машини а ти стоїш і нічого не можеш зробити.:mad:

василь
11.04.2009, 19:43
Leo, То сьогодні таке було в Стрию? У Львові тільки дощ був, по крайній мірі пока.

Nazar
11.04.2009, 19:59
Та було, краще би не було:(.

Зато я ще на зимовій гумі катаюсь і після цього їхав на роботу, добре було їздити поки не стопилось.

alexusaty
11.04.2009, 20:32
Leo, скажи кто такой вуйко? Ты писал что у тебя вуйко в москве живет.

Nazar
11.04.2009, 20:40
eo, скажи кто такой вуйко? Ты писал что у тебя вуйко в москве живет.
Рідний брат моєї мами.:)

alexusaty
11.04.2009, 20:51
Рідний брат моєї мами.:)

То есть дядя по-русски? Интересное слово. Когда-то давно слышал его, но не мог понять значения. А родной брат батька тоже вуйко?

Nazar
11.04.2009, 21:02
А родной брат батька тоже вуйко?
Ні це вже стрийко.

это радиатор охлаждения кажись жидкости в системе ГУР. Abez где-то совсем недавно писал что это. Бывает еще и слева симметричный такой же.
знаю, що писав про це, я тоді не читав, що до чого, не мав часу, а знайти не міг.

Борис
11.04.2009, 22:37
Leo, как бус град перенес? У нас в прошлом или позапрошлом году был сильный град, такой что в эпицентре шифер пробивал, так много машин тогда ездили с вмятинами и автосалоны с открытыми площадками сильно пострадали. Я после тех событий как только намек на град, так сразу или под мост или в "Метро" под навес.

BUSOVOD
11.04.2009, 23:01
Борис, я как раз под него попал у вас в никалаеве был в то время когда начался этот град, повезло что машина стояла под деревьями и толька ветками мелкими забрасало машину, год вроде позапрошлый

Nazar
11.04.2009, 23:30
Leo, как бус град перенес?
Все обійшлось, здається, на перший погляд вдощ нічого не видно ніби все добре.
Бус стояв біля хати, тут в гаражі машина, тоже не виженеш під град, до гаража де бус стоїть 15 хв їхати, до найближчого укриття також пиляти далеко, тому і не рипався нікуди.

Борис
12.04.2009, 11:44
Борис, я как раз под него попал у вас в никалаеве был в то время когда начался этот град, повезло что машина стояла под деревьями и толька ветками мелкими забрасало машину, год вроде позапрошлый

Если б ты в это время был в районе Николаева под названием "Широкая балка" то деревья бы тебя не спасли.

BUSOVOD
12.04.2009, 12:04
Борис, я находился около зоопарка вашего там, стоянка есть вот там был я , да и дождик тогда был конкретный ;)

олежка
12.04.2009, 15:39
Поздравляю всех православных с Вербным воскресением! :) Через неделю Пасха!!! Начинаем готовиться!;)

василь
12.04.2009, 17:38
Базька б`є не я б`ю за тиждень Великдень!

Nazar
12.04.2009, 18:21
Все починається останій тиждень посту, буду постити, хто зімною?

Бусовод
12.04.2009, 19:06
Leo, Я! Уже две недели-скинул еще 4 кг.:)

Беза
12.04.2009, 20:11
Я - 3 .

alexusaty
12.04.2009, 20:15
Базька бє не я бю за тиждень Великдень!

Дружище, переведи пожалуйста сие высказывание. А то его смысл остался скрыт для меня, и я думаю не только для меня.

Nazar
12.04.2009, 20:41
Звучить так: Шутка б`є не я б`ю, від нині за тиждень Великдень.
Шутка(вербова гілочка) б`є не я б`ю від сьогодні до кінця тижня буде Великдень(Пасха).:)
Не знаю може хтось не знає, я вже нічому не дивуюсь, коли приходять з церкви з тими вербовими гілочками, легенько б`ють кожного і промовляють ті слова.

василь
12.04.2009, 20:47
alexusaty, Ива бъет не я бъю через неделю Пасха ( Воскрешение Христово). В нас так говорять, коли після посвячення вербових гілочок , ними легенько бють кого зустрічають знайомих, родичів і. т. д.

BUSOVOD
12.04.2009, 20:48
Leo, у нас такого я не видел, у вас там всё по другому и по украйнски разговаривайте :D

Nazar
12.04.2009, 20:58
и по украйнски разговаривайте
Прикиньте і по українськи також розмовляєм, блін цікаво буде з вами на зустрічі поговорити.

Беза
12.04.2009, 20:59
То-то меня вербой сегодня отлушпанили

СЕРГЕЙ
12.04.2009, 20:59
Недавно видел в каких то новостях, в России к памятнику Ленин на бронивике (вроде такой единственный), Ленину к опе тротил прикрепили ночью и .... Вы бы видели эту опу... Будут реставрировать! А я бы так оставил.:D

а в Запорожье есть прспект Ленина,и памятник на первоей плотине- Днепрогесе стоит, наш мер никаким нацианалистам его не отдаёт. это история, счетаю нестоит трогать то что было, как бы со временем противно это небыло. ПРОЕХОЛИ....

василь
12.04.2009, 21:02
Беза, Здоровіший будеш :)

Nazar
12.04.2009, 21:06
А про обливаний понеділок народ знаєте?

BUSOVOD
12.04.2009, 21:12
А про обливаний понеділок народ знаєте?

а это ещё что? вуйко слово понравилось) :D

Беза
12.04.2009, 21:12
і по українськи також розмовляємВот как раз с моей женой и поговоришь .Ты паленку брать будешь?

обливаний понеділок А ну просвети

василь
12.04.2009, 21:21
Назар , ти собі доповідь напиши , а на зустрічі розкажеш про свята,і звичаї українського народу.

Беза
12.04.2009, 21:37
Назар , ти собі доповідь напиши , а на зустрічі розкажеш про свята,і звичаї українського народу.

Целиком и полностью поддерживаю.Коротенько так - минут на 40. И Алексюсити тоже пусть подготовит на компютерную тему (только общедоступную)Думаю всем интересно будет

олежка
12.04.2009, 21:37
Leo, я уже наверное лет десять соблюдаю Пост. Ну конечно не всегда получается...:o Ну в этом году мяса не ел на Пост. В первые разы конечно сильно худал. Но потом привыкаеш и уже не так сбрасуеш вес. Ну а вообще главное в голове и в душе надо порядок наводить, а ограничения в еде этому только помогают. А вообще диалекты у нас на Украине сильно отличаются- особенно Запад-Восток! При общении можно друг друга и не понять!:D Но тем не менее я думаю это не помеха для ВЗАИМОПОНИМАНИЯ!:p

Nazar
12.04.2009, 22:10
Ты паленку брать будешь?
А це що таке???

Обливаний понеділок, це понеділок який іде зразу після Великодної неділі і втой день всі обливають один одного водою. Є можливість вернутись в дитинство, найбільше дістається дівчатам і вони стараються не виходити самі надвір, а то прийдуть повністб мокрі назад, загаліто весело, але деколи переходить межу і можуть в вікно машини вилити вікно води, це вже не смішно тоді.
Наша родина збирається на Великдень усі разом на вихідні і святкуєм, а в понеділок влаштовуєм собі тіпа войнушки але в руках бутилки з водою і обливаємся, правда коли тепло то надворі але як холодно то в хаті(3 поверхи 13 кімнат приблизно є де побігати) все потім мокре паркети, коври:), а як тепло тоді на вулиці.
Вот так ми святкуєм.:cool:

BUSOVOD
12.04.2009, 22:15
:eek: будем знать и такого в наших краях я не видел)

alexusaty
12.04.2009, 22:19
Leo, а в понеділок влаштовуєм собі тіпа войнушки але в руках бутилки з водою і обливаємся

Весело вам, у нас такого обычая нету. И Вербными веточками лупасить друг друга тоже. Интересно конечно узнать о таких обычаях.

Беза, И Алексюсити тоже пусть подготовит на компютерную тему
А еще ты интересно как-то меня тут назвал. Я придумал такой ник лет уже больше 10-ти назад когда в аське регистрился. Если читать по-русски - алекс усатый. Я в расшифровке ников писал. Или ты просто дразнишься? ;)

А про компьютеры с удовольствием расскажу что знаю. На все вопросы постараюсь ответить. Если у кого ноутбук будет, то может и покажу. Так що готуйте питання, панове.

Nazar
12.04.2009, 22:28
Требуде зробити Motivation Weekend(мотиваційні вихідні), почитати тренінги і таке решта, що добавляє мотивування.:)

P.S. Дуже класна штука після них, хочеться працювати і робити щось.(Провірено на собі)

Бусовод
14.04.2009, 07:22
alexusaty, Я сам допер до твоего ника-наверное думаю,с усами....:)

Nazar
14.04.2009, 13:34
Та не в обіду нікому, я зараз кожен раз коли бачу його нік зразу згадую слова Бези і мене пробиває на сміх.

Беза
14.04.2009, 22:02
Leo, А що это Назара до сих пор нет?

Или ты просто дразнишься?Я уже писал, но сообщение куда-то пропало - как прочитал, так и написал и даже не думал дразниться. А ну напиши транскрипцию
Бусовод, Зам.Царя - надо еще добавить - по неясным вопросам:):):)

Nazar
14.04.2009, 22:08
Leo, А що это Назара до сих пор нет?
Я не маю прав на зміну ніків, коли Абез зробить тоді зразу буде.

Беза
14.04.2009, 22:54
Это же совсем другое дело

Nazar
14.04.2009, 22:59
Все, всі радуємся я вернувся.:):(

alexusaty
14.04.2009, 23:20
А ну напиши транскрипцию

Алекс усатый. Зовут меня Саша, а если посмотришь на фотку в разделе знакомств, а особенно комментарий абеза, то все поймешь до конца.

abez
15.04.2009, 09:02
alexusaty, а особенно комментарий абеза
Искал комментарии Абеза, не нашел, интерессно чего я там ляпнул ...

Nazar
15.04.2009, 09:16
Искал комментарии Абеза, не нашел, интерессно чего я там ляпнул ...
Є там коментар я його помятаю, щось на рахунок того, що і справді вусатий.

Беза
15.04.2009, 21:59
alexusaty, Ну нет у меня сил бороться с тобой - все я это читал и помню.Просто напиши русскими буквами - alexusaty, что получится - Алексюсати

alexusaty
15.04.2009, 23:32
abez, да, там комментарий был что-то типа - а ты и вправду усатый, и про классные рожки от аттракциона сзади.
А вообще если такая транскрипция моего ника получается может мне переименоваться просто в Усатого? А то всякие сюсити как то ахтунгом попахивают.

Nazar, ты как то спрашивал про лампочку в пепельнице. Я сегодня вечером ехал глянул - у меня горит.

Nazar
16.04.2009, 00:07
Nazar, ты как то спрашивал про лампочку в пепельнице. Я сегодня вечером ехал глянул - у меня горит.
В мене також вже горить, я вже все поміняв, тепер як ланинка горить.:)

Oleg_2000
16.04.2009, 07:26
А вообще если такая транскрипция моего ника получается может мне переименоваться просто в Усатого? А то всякие сюсити как то ахтунгом попахивают.

Идею про смену ника потдерживаю. Дествительно не очень читабелен. Хотя мой ник тоже делался давно и не по уму но привык к ниму. Сечас бы назвался по другому.

SUVOROV
16.04.2009, 08:17
Может все станем БУСОВОДАМИ?:D Писать ники будем на разных языках!

alexusaty
16.04.2009, 20:59
Может все станем БУСОВОДАМИ?:D Писать ники будем на разных языках!

+1
Я на иврите свой ник писать буду или на суахили

Беза
16.04.2009, 21:20
Тогда я арабской вязью

kolya_spb
16.04.2009, 21:39
А можно я китайскими иероглифами напишу НИК;)

Oleg_2000
17.04.2009, 14:29
Это пошло национальное деление)))) тогда я на белорусском))))

Беза
17.04.2009, 14:38
Закрыли. Останемся самими собой , какие есть

Oleg_2000
17.04.2009, 14:43
Закрыли. Останемся самими собой , какие есть

Согласен. На следующей неделе числа с 22.04 на пару дней буду в Харькове на филиале. Можем договориться вечером встретиться пивасика раздавить?

Беза
17.04.2009, 18:01
Oleg_2000, Всегда за , уже всем говорил.На чем будешь? Если на машине ,то будешь проезжать мимо моего дома.Тел Максель рассылал, если у тебя нет напиши
Абез, запускай ЛН.

Giena_Small
22.04.2009, 09:26
Abez, искал тебе ветровики, и натолкнулся на "Тюнинг Мицубиси Галант"

http://www.extremedivision.ru/1077-tjuning-micubisi-galant-foto-chast-1.html

:)

bayk777
22.04.2009, 19:34
Беза, встречай еду в харьков:)

abez
22.04.2009, 21:40
Бусовод, у меня европа с джедайным мотором еще и в универсале ;)
Да, гал в тюнинге силен, но все эти вещи стоит в три раза дороже к нам доставить, чем они стоят, посему можем тольео облизнутся.
Звук, буду делать если банка стоковая умрет, мне и так нравится в принципе.

Беза
22.04.2009, 23:40
Oleg_2000, Ну где ты?

bayk777, Давай, телефоны есть? Когда?

Oleg_2000
23.04.2009, 07:49
Oleg_2000, Ну где ты?

Привет вопрос с посещением славного города Харькова перенесли.
Сидел на чемоданах)). Рад что готов встретиться). Если я буду то буду ехать на общественном транспорте. Обязательно свяжусь. Телефоны я отсылал для списка. Ты тоже в списке есть. Может у тебя раньше в Днепр приехать получиться милости прошу.

Не успел дописать позвонили. Буду 27-28 апреля в Харькове!
Встретимся)))

Беза
23.04.2009, 21:27
Давай, ждем.
Oleg_2000, Твоего нет.
Максель обнови списки, у меня данные на 18 человек

BUSOVOD
24.04.2009, 07:19
Беза, все всем обновил, неудобно по 5 человек отправлять, Абез можно как то ограничение убрать, чтоб можно было сразу человек 20 отправлять в лс

з.ы. BUSOVOD ;)

Nazar
24.04.2009, 10:50
Приїхав з Києва, скажу вам таку штуку, за весь день побачив Старексів штук 10, мало як на мене для такого міста, у Львові і то більше бачу за день.

Беза
24.04.2009, 20:48
Nazar, Старексов или ашек?

Nazar
24.04.2009, 20:52
Nazar, Старексов или ашек?
Та ні наших, штук 5 таких як в вас, і 5 таких як в мене, і все, навіть ніодного нового.

Nazar
24.04.2009, 21:41
Народ рятуйте, може є танцюристи і дадуть нормальні якісь ссилочки в неті де можна почитати, і подивитись вот такі танці: Полонез, Бранль, Кадриль, Вальс, Танго.

Беза
24.04.2009, 22:12
Народ рятуйте, може є танцюристи і дадуть нормальні якісь ссилочки в неті де можна почитати, і подивитись вот такі танці: Полонез, Бранль, Кадриль, Вальс, Танго.

Порадовать нас в Мигее хочешь?

Nazar
24.04.2009, 22:20
Та можна, але їхав з Києва і взамін на одну штуку пообіцяв піти з дівчиною на бал в неділю, раз пообіцяв треба йти, трохи вмію але треба підучитись ще, щоб не виглядати там слоном.

alexusaty
24.04.2009, 23:12
пообіцяв піти з дівчиною на бал в неділю

А дiвчина гарна? Диви щоб не вийшло як у пiснi:
Ти сказала у недiлю пiдем разом на весiлля
Я прийшов - тебе нема
Пiдманула, пiдвела.

А штуку свою береги....

:p

Nazar
24.04.2009, 23:31
А дiвчина гарна?
Симпатюля.

А штуку свою береги....
А ну і понеслась.:D

Nazar
25.04.2009, 22:47
Я вже сьогодні получив мастер-клас, може комусь цікаво подивитись ось кілька ссилочок із танцями:

Полонез: http://www.youtube.com/watch?v=Led6fJh9ikM&feature=related

Бранль: http://www.youtube.com/watch?v=dbPjruFDqOQ&feature=related

Кадриль: http://www.youtube.com/watch?v=tJLIXa2JZjs&feature=related

Вальс: http://www.youtube.com/watch?v=KS7UbgGjY9o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=80ckboqdaDo&feature=related

Танго : http://www.youtube.com/watch?v=N75Ky_2OZKE
http://www.youtube.com/watch?v=bibtqDxXv1o&feature=related

alexusaty
26.04.2009, 10:12
Блин, слыша что в Аргентине на дискотеках стало модным танго. Но у нас вальс, кадриль, бранль - это круто........

Nazar
26.04.2009, 10:29
Блин, слыша что в Аргентине на дискотеках стало модным танго. Но у нас вальс, кадриль, бранль - это круто........
Ні на дискотеках в нас ніхто не танцює, хіба на балах і вечірках.

alexusaty
26.04.2009, 14:22
хіба на балах і вечірках да, у нас про такое и не слыхали......
Мегаретро получается.

Nazar
26.04.2009, 15:19
Вчора у Львові був Віденьський бал, фрак пошити коштувало 4000 грн і танцювати требуло класно, поки не мій рівень.

alexusaty
26.04.2009, 20:06
Вчора у Львові був Віденьський бал

А что за мероприятие такое? Общегородское?

Беза
26.04.2009, 21:01
Общался сегодня с Мишаней. Бус пое...ет, требует вложений. Работы реально нет.Вот такая фигня.

Nazar
26.04.2009, 21:47
А что за мероприятие такое? Общегородское?
Так це одна з найкультурніших подій де збирається вся еліта області.

Прийшов тепер з балу, супер. на тверезу голову я так ще не відпочивав і не думав, що так можна відпочити, не якесь там траляля як на дискотеці, а танго, вальс,бранль, кадриль, задоволення на цілий місяць тепер.

alexusaty
27.04.2009, 13:59
задоволення на цілий місяць тепер.

По-доброму завидую.

Беза
27.04.2009, 16:55
де збирається вся елітаНадеюсь в Мигее ты будешь видеть в нас равных, князь.

Nazar
27.04.2009, 17:39
Надеюсь в Мигее ты будешь видеть в нас равных, князь.
Це мені треба боятись щоб ви рахували мене врівню з собою, а не вам. І на балу я був Графом, а моїй спутниця була герцогинєю.

Беза
27.04.2009, 22:39
Nazar, Простите, граф

Vasek
28.04.2009, 17:21
Эх, кака краса на улице :) +28, ароматы медовые, ляпота!

abez
28.04.2009, 17:27
Vasek, погодка радует, даже жарковато уже.
Фотка твоя ? Класс !

Nazar
28.04.2009, 18:34
А це так, я трохи покрасуюсь, трохи давніше зроблені.
Послідня фотка 30хв. тому зроблена.

Беза
28.04.2009, 21:11
Самое ужасное, что пролетит все это моментально, и опомнимся мы только осенью

Nazar
28.04.2009, 21:13
Самое ужасное, что пролетит все это моментально, и опомнимся мы только осенью
Ага зараз відходняк від зими, а потім буде від літа.

олежка
04.05.2009, 21:47
Что-то мы , мужики, как-то загрустили без отдыхающик! Надо , наверное новый слет организовывать!:D А то как-то стимула нет!:D

СЕРГЕЙ
04.05.2009, 22:22
Что-то мы , мужики, как-то загрустили без отдыхающик! Надо , наверное новый слет организовывать!:D А то как-то стимула нет!:D

интересно как им там в дождь:eek:. хотелось бы верит что там его небыло. тоже хотел рвануть , но последнее время бус " рассыпается". теперь турбина... так что им хорошо отдохнуть!!!!!

Oleg_2000
05.05.2009, 07:34
Дождь непомеха!!! Отдых класс!!! Я думаю после фотоотчета желающих остаться дома больше не будет. Масса впечатлений!!! Я очень рад!!!

bayk777
05.05.2009, 19:05
всем отдыхающим приятного отдыха и хорошей погоды. :)

Беза
06.05.2009, 20:51
Предлагаю всем учавствующим в сборах присвоить почетный статус - МИГЕАНЕЦ

alexusaty
06.05.2009, 22:55

Нет, Лучше Мигеец. А Суворову Генералиссимус Мигейцев.;)

Nazar
07.05.2009, 06:16
Якийсь він трохи не гарний, якщо будете міняти таки, мій тоді не міняти.

Пропоную добавити в підпис напис "Був в Мігеї"

aver
07.05.2009, 13:34
Пропоную добавити в підпис напис "Був в Мігеї"
знающие люди говорят что на табличке при въезде в город написано Мыгия !!! :)

Nazar
07.05.2009, 13:38
знающие люди говорят что на табличке при въезде в город написано Мыгия !!!
Це не знаючі люди ту табличку писали.:)

aver
07.05.2009, 13:46
Це не знаючі люди ту табличку писали.
но факт остается фактом ... благо не написали чтот в духе Мыгеи :)

Беза
07.05.2009, 15:07
А Суворову Генералиссимус Мигейцев
Лучше Генералиссимус от мигейцев

aver
07.05.2009, 15:23
Генералиссимус от мигейцев
мигейский Генералиссимус

Беза
07.05.2009, 15:25
Даже лучше

aver
07.05.2009, 15:26
Даже лучше
Мигеералиссимус ? :)))

Бусовод
07.05.2009, 16:13
Мигеералиссимус-внимательно помотрите на это слово!!! Я думаю,что Суворов обидеться может. Я бы возмущался!:)

abez
07.05.2009, 16:15
Хророш флудить !
У народа потом по 137 сообщений за сутки.
:)

SUVOROV
07.05.2009, 17:58
Мигеералиссимус-внимательно помотрите на это слово!!! Я думаю,что Суворов обидеться может. Я бы возмущался!:) Я уже привык, обижаться и не думаю!

Беза
07.05.2009, 20:50
А где наш ЮрЮр?

Nazar
07.05.2009, 20:55
А где наш ЮрЮр?
І я хотів запитати,хтось звонив, як він доїхав все нормально?

Беза
09.05.2009, 16:05
Юра, мне и думаю что всем форумчанам которые знают тебя интересно было бы взглянуть на твои армейские фотки. Ты уж выложи, удовлетвори наше любопытство

Vasek
11.05.2009, 00:02
Всё таки как здорово, что мы встретились на сборе. Раньше читаешь пост - перед тобой тупо строчки, а сейчас читаю например Безу и вижу его лицо и мимику :) просто супер!

Беза
11.05.2009, 00:04
Vasek, Согласен на все 100

Nazar
11.05.2009, 06:22
Ага 100 %, тепер мене в серйоз не буде ніхто сприймати.

aver
11.05.2009, 06:52
Вроде ктот раньше всерьез воспринимал :p Шучу конечно :)

alexusaty
11.05.2009, 10:10

Ты не прав. Ты свои фоты и раньше выкладывал и все виидели какого ты возраста. Серьезно или не серьезно воспринимают людей по их делам. А ты достаточно серьезно зарекомендовал себя на фооруме.

abez
11.05.2009, 10:17
А ты достаточно серьезно зарекомендовал себя на фооруме.
Да и в реале приятный и адекватный человек.

alexusaty
11.05.2009, 10:21
Да и в реале приятный и адекватный человек.

+1 Поддерживаю!!!

Беза
11.05.2009, 17:49
Назар, ты талисман нашего клуба - куда ж без тебя

abez
11.05.2009, 17:52
Беза, он лицо клуба.
Желтенький - машина клуба.
Игорь - дровосек клуба.
Василий - рыбак клуба.
Беза, Олег - борец клуба.
Саша - сусанин клуба (с бокалом ушел на покорение холмов и в последствии провел всех).
Алекс Ю Сити - усы клуба.
Серега - заслуженное приведение клуба, вроде и есть, а вроде и нет (не в обиду) :)
Продолжаем ?

alexusaty
11.05.2009, 18:06
Oleg_2000 - главный винодел клуба
Maxel - главный photoshop клуба
Sekas он и в африке sekas......

aver
11.05.2009, 18:38
aver - "а кто это ?" клуба :D

Vasek
11.05.2009, 18:39
aver - "а кто это ?" клуба :D

был в Мигее

Nazar
11.05.2009, 19:33
Беза, он лицо клуба.
Желтенький - машина клуба.
Игорь - дровосек клуба.
Ваилий - рыбак клуба.
Беза, Олег - борец клуба.
Саша - сусанин клуба (с бокалом ушел на покорение холмов и в последствии провел всех).
Алекс Ю Сити - усы клуба.
Серега - заслуженное приведение клуба, вроде и есть, а вроде и нет (не в обиду)
Продолжаем ?
Abez, засновник клубу.

bayk777
11.05.2009, 20:57
abez, встречай еду в гости:)

Бусовод
13.05.2009, 08:02
Всем привет! Праздники,то-се вот и времени особо нет на форум заглянуть! Жалобы на здоровье авто есть? Как сами-живы-здоровы??? Ну вот и ладненько...!:D

SUVOROV
13.05.2009, 08:46
Nazar, Ни когда не сомневался, что ты (и все, кто были на сборах) мое Солнце поставишь куда угодно, и как угодно, особенно после того, как ты проводил меня в номер! (Думаю помнишь!!!)

Борис
13.05.2009, 17:22
Привет бусоводы! Наконец-то мне на временной квартире подключили инет. Вы молодцы что так здорово отдохнули и пообщались! Очень жаль что меня не было, получилось увидеть Васька с его спутниками и то порадовался.

Nazar
13.05.2009, 17:46
Nazar, Ни когда не сомневался, что ты (и все, кто были на сборах) мое Солнце поставишь куда угодно, и как угодно, особенно после того, как ты проводил меня в номер! (Думаю помнишь!!!)
Так помятаю. А до чого це все написано, щось не вїхав, ніби не пиисав, нічого на цю тему?

Привет бусоводы! Наконец-то мне на временной квартире подключили инет. Вы молодцы что так здорово отдохнули и пообщались! Очень жаль что меня не было, получилось увидеть Васька с его спутниками и то порадовался.
Привіт. Жаль, що не було. Відпочили і справді класно, компанія зібралась супер, зі всіма було приємно поспілкуватись, чесно кажу БАГАТО втратив.

Беза
13.05.2009, 23:33
Борис, Привет! Рады тебя снова лицезреть.

Василий - рыбак клуба.Старший рыбак

SUVOROV
14.05.2009, 15:03
Звонил Мишане, рассказал про Мигею, после рассказа он сказал-Клево, как будто с вами побывал, всем большой привет от него...

aver
14.05.2009, 19:24
после рассказа он сказал-Клево
интересно послушать (почтитать) подобные рассказы )

Беза
16.05.2009, 22:15
Oleg_2000, так , я не понял, почему не пьянный

василь
26.05.2009, 21:12
Назар, не вийшло зустрітись сьогодні. Я не бачив твоїх повідомлень на форумі і номера телеф. забув дома. Тепер роздрукував і записав собі в телефон. Буду ще в неділю в Стрию, везу "банду" :) до Тещі в село на празник біля Дашави. Якщо будеш в Стрию, може здибимся (з наклейкою :) ), а я солодке буду мати.

Nazar
26.05.2009, 22:19
Назар, не вийшло зустрітись сьогодні. Я не бачив твоїх повідомлень на форумі і номера телеф. забув дома. Тепер роздрукував і записав собі в телефон. Буду ще в неділю в Стрию, везу "банду" до Тещі в село на празник біля Дашави. Якщо будеш в Стрию, може здибимся (з наклейкою ), а я солодке буду мати.
Та я щойно тільки приїхав до хати і не вийшло би зустрітись, думав в обід поїду та де там роботи повно(підготовка до фестивалю), зранку назад у Львів. В мене пятниця, субота, неділя фестиваль буду весь цей час у Львові, і в Стрий не попаду до кінця наступного тижня, тому лекше у Львові десь зустрітись(тимбільше ваш офіс подорозі до мене на квартиру знаходиться).

василь
27.05.2009, 05:40
Та я щойно тільки приїхав до хати і не вийшло би зустрітись, думав в обід поїду та де там роботи повно(підготовка до фестивалю), зранку назад у Львів. В мене пятниця, субота, неділя фестиваль буду весь цей час у Львові, і в Стрий не попаду до кінця наступного тижня, тому лекше у Львові десь зустрітись(тимбільше ваш офіс подорозі до мене на квартиру знаходиться).
Задзвоню, як звільнюсь трохи, бо "жнива" починаються;)

Nazar
28.05.2009, 10:32
Народ ви замітили, що як ввести в гуглуї в пошуку зображень Hyundai h200 то Стаса лимон на першій сторінці відображається.:)

Nazar
31.05.2009, 02:22
Та шо то всі сплять, навіть не має ским поспілкуватись.:)

василь
31.05.2009, 08:31
Та шо то всі сплять, навіть не має ским поспілкуватись.:) Дивись, бо звикнеш до нічного способу життя;):)

Nazar
31.05.2009, 17:10
Дивись, бо звикнеш до нічного способу життя
Та я вже ітак звик, але вже зараз буде закриття і я поїде до хати відсипатись.

Nazar
03.06.2009, 15:15
Забув написати, вчора зранку бачились з Степаном, правда хвилини 3, бо я дуже спішився у Львів і батькам на роботу требуло ще встигнути, але я встиг за той час зацінити люк, скажу так зачотно зроблено, якось в машині зразу і світліше стало, всетаки класно їхати і бачити над собою небо. Деколи їзджу на Віто 112, там також люк є, мені подобається.

SUVOROV
04.06.2009, 08:37
Народ ви замітили, що як ввести в гуглуї в пошуку зображень Hyundai h200 то Стаса лимон на першій сторінці відображається.:) Не совсем понял что надо набрать в гугле, но все равно приятно! В Крыму видел вообще эксклюзив- цвет, желтая примула, бледно желтый! Больше не видел таких ни разу! Интересно, чел сам красил, или завод?

Степан
04.06.2009, 08:40
Дякую Назарові за доставку календарика. Календар вище всяких похвал. Правда в мене його вже конфіскувала жінчина сестра:D (забрала собі над робочим місцем). Був би дуже вдячний якщо б мені ще один хтось вислав.;)

Nazar
04.06.2009, 18:23
Степан не має за що, може і ше раз поможу, в мене є щеодин календар тобто мій, я так глянув я ним не буду користуватись ітак, не привик користуватись настіними, тай як требуде то і надрукую собі(якщо Макс скине оригінал) для мене це не проблема тай заламіную, тому як хочеш відам і той.:)

Vasek
04.06.2009, 19:15
В среду 10.06.09 точно собираюсь в Запорожье, СЕРГЕЙ жди в гости, созвонимся. Могу заехать в Днепр, если Стас примет ;) а там может и на Харьков пробьёт, 500 км. не крюк для бешенной лошади :)

Беза
04.06.2009, 20:40
Vasek, Приезжай послезавтра, у мамы день рождения. Ну в среду, так в среду.

SUVOROV
04.06.2009, 20:44
Могу заехать в Днепр, если Стас примет Всегда рад!!! Заезжай!

Vasek
04.06.2009, 20:44
Беза, к тебе могу попасть только в субботу, т.к. со среды по пятницу в офисе. Просто утром в среду забираю собратьев по фирме с Луганска с поезда в Днепре в 7 утра, до 10 хотелось бы покататься по городу , в субботу утром опять их везу на поезд в Днепр и потом у меня 2 дня фри - суббота и воскресенье, вот тогда могу закатить сдуру :)

Oleg_2000
05.06.2009, 13:28
Vasek,
Ну воттт а про меня забыли... Я тоже буду рад встречи. Приезжай пообщаемся.

Vasek
05.06.2009, 13:47
Ну воттт а про меня забыли...
:) не забыли

bozya 2008
05.06.2009, 13:50
Vasek, А в Кривой Рог заехать слабо?

bozya 2008
05.06.2009, 13:57
Степан, А что ты раньше молчал я бы тебе выслал календарь с запчастями!!!

Беза
05.06.2009, 14:13
Vasek,
к тебе могу попасть только в субботуЗавтра?Давай, будет мясо на костре и тд.Потому как на след вых едем за 100 км к Ларискиной бабушке, а на след к тебе

Vasek
05.06.2009, 14:59
Завтра?
нет, Харьков - отбой, а Днепр - точно буду.

SUVOROV
05.06.2009, 15:09
Vasek, Звони!!! Соберемся. Ты будешь завтра? Меня в воскресенье небудет в городе...

Vasek
05.06.2009, 15:45
10-го в 7 утра встречаю поезд и до 10 свободен, хотел поболтаться по городу, давно не был, аж с 1993 года, а то всё транзитом проходил :(

олежка
05.06.2009, 21:01
Завтра тоже с 9 до 11 буду в Днепре, можно где-то пересектись!;)

Бусовод
06.06.2009, 19:27
Всем доброго дня! Ну вот-на учет поставил,можно и отписаться.После ДТП(ударили Логана супруги),думали -чего бы взять.Взять то можно практически все-вопрос под какой процент кредит....Решили пока не заморачиваться-взять опять Логана.Салон я терзал очень долго-хотелось быть первым-и вот результат! Ограниченая серия BLACK LINE,цвет-черный металлик,мотор-1600(90л.с),эл.пакет,противотуманки,хром. решетка радиатора,15 литье,накладки на пороги,задние подголовники,кондер...Фотку скидываю,но не свою-больше авто супруги фоткать не буду-уж очень нехорошо потом примета сбывается...:D

alexusaty
06.06.2009, 20:36
Бусовод, поздравляю. За сколько взял эксклюзив и на каких условиях?

Беза
06.06.2009, 22:21
ударили Логана супругиВостановлению не подлежало?Или принципиально на битых машинах жена не хочет ездить?

Звонил сегодня Мишане, вроде получшее у него

СЕРГЕЙ
07.06.2009, 21:31
В среду 10.06.09 точно собираюсь в Запорожье, СЕРГЕЙ жди в гости, созвонимся.

звони, могу быть за городом на объекте, среди недели надо будет в Харьков по работе, но точно буду знать во вторник...

Бусовод
08.06.2009, 07:21
Беза, Уже машине было 2,5 года-держать дольше смысла нет,а то потом продавать пришлось бы за шапку сухарей...А ударено было две двери и крыло-работы на 700 уе,но продал не делая за 7000уе.
alexusaty, Взял за 11000 уе.7000-внес наличкой,4000-кредит на два года под 12%.В принципе меня устроило...

Vasek
08.06.2009, 17:43
Завтра в Днепре в 6-7 вечера с ночёвкой, дозвонился до Олега - готов принять :) , до Стаса дозвониться не могу.

alexusaty
08.06.2009, 17:44
Бусовод, да, реально.

Беза
08.06.2009, 19:22
Харьков по работеЗаедешь ?

Oleg_2000
09.06.2009, 10:04
Завтра в Днепре в 6-7 вечера с ночёвкой, дозвонился до Олега - готов принять :) , до Стаса дозвониться не могу.
Какие планы? Я с 8 до 17 на работе. Вечером встречу.Идет ремонт но ужин и ночевку обеспечу.

Vasek
10.06.2009, 14:09
Oleg_2000, спасибо! Принял, накормил, спать уложил :) Сегодня утром встретился со Стасом. Уже в Запорожье, буду до утра субботы.

Nazar
10.06.2009, 15:58
Хоть ще далеко, але пишу всьогодні взяв путівку тепер точно знаю числа, з 15.08 по 26.08 буду в Коблево, такшо думаю може попєм пивка з Дімою, Максом і ще з іншими одеськими хто буде за.

BUSOVOD
10.06.2009, 20:11
Nazar, думаю точно встртимся я часто бываю в коблеве на море :)

Vasek
10.06.2009, 20:38
фоотчёт по Днепру

ALEXEY
11.06.2009, 07:32
Хоть ще далеко, але пишу всьогодні взяв путівку тепер точно знаю числа, з 15.08 по 26.08 буду в Коблево, такшо думаю може попєм пивка з Дімою, Максом і ще з іншими одеськими хто буде за.

полюбому! сколько там ехать!

Nazar
11.06.2009, 12:07
фоотчёт по Днепру
Vasek, Молодці зустрілись, буси чистенькі всі, видно, літо прийшло.:)

abez
11.06.2009, 18:51
Vasek, красавцы !

Беза
11.06.2009, 21:34
фоотчёт по Днепру

Красавцы, даже к вам захотелось

Заедешь ?

Не заехал.

СЕРГЕЙ
11.06.2009, 21:39
Заедешь ?

перебили на следующую неделю, в банке где будем работать верующие- работать нельзя:)

СЕРГЕЙ
11.06.2009, 21:42
Oleg_2000, спасибо! Принял, накормил, спать уложил :) Сегодня утром встретился со Стасом. Уже в Запорожье, буду до утра субботы.

звони 8 067 777 92 70:)

Беза
12.06.2009, 15:25
Пацаны, вот такая фигня, только что принесли письмо счастья. Отказался брать.

alexusaty
12.06.2009, 15:27
Беза, домой принесли? С уведомлением?

SUVOROV
13.06.2009, 14:48
Чего это было с нашим форумом???

Vasek
13.06.2009, 15:53
перегрелся :)

abez
13.06.2009, 16:52
Глобальный переезд у хостера, плюс я провтыкал смену IP адресов чуток.

Беза
13.06.2009, 19:48
Vasek, А ты сильно огорчишься, если мы вдруг не приедем?

Бусовод
13.06.2009, 20:17
Ну а у меня как то вот так сегодня получилось....:)

Беза
13.06.2009, 21:10
5 с + .

alexusaty
13.06.2009, 21:42
А ты сильно огорчишься, если мы вдруг не приедем?

это что за оппортунизм? Или настроение Суворова перед сборами заразительно?

Беза
13.06.2009, 21:44
Наоборот, все складывается лучше чем хотелось

alexusaty
13.06.2009, 21:51
Наоборот, все складывается лучше чем хотелось
И что теперь? Или это проверка Васи на лояльность?

Беза
13.06.2009, 21:58
Не хочу раскрывать все карты, но помоему я буду на нашем очередном сборе, поэтому всех начинаю теребить

alexusaty
13.06.2009, 22:18
Беза, ну ты загадочный.....

СЕРГЕЙ
13.06.2009, 22:27

вчера раз пять пытался зайти на сайт , думал Нет отключили. но остальные сайты работали , видно СПЕКА та КРЫЗА, а ЩЕ ПРОИСКИ МОСКАЛИВ:D

alexusaty
13.06.2009, 22:41
а ЩЕ ПРОИСКИ МОСКАЛИВ
это происки злобных хацкерофф

СЕРГЕЙ
13.06.2009, 22:58
это происки злобных хацкерофф

серьёзній матюк , непонял но тоже страшно:confused:

alexusaty
13.06.2009, 23:32
злобных хацкерофф

в оригинале Angry Hackers. По-русски: злобные хакеры (те кто любит ломать сервера и портить жизнь админам)

Nazar
14.06.2009, 12:55
ЩЕ ПРОИСКИ МОСКАЛИВ
Це мало бути написано тіпа по Українськи :eek:??? Якщо так то написано не правильно, краще не писати як не знаєш як.

bayk777
14.06.2009, 17:17
Беза, прости я опять не заехал.В Днепре звонил Суворову.

Беза
14.06.2009, 17:24
bayk777, Шож так?

bayk777
14.06.2009, 18:20
:(Беза, Опять не сам, опять пролетом, а телефона твоего в телефоне нет, жене позвонил чтобы на форуме посмотрела тел. твой- форум был закрыт.

Беза
14.06.2009, 21:43
а телефона твоего в телефоне нетНу так исправляй

ALEXEY
15.06.2009, 13:20
Встечались сегодня с Димой, отдал сетку, получил в подарок наклейку!
Так что я теперь тоже маркирован:) 5526

abez
15.06.2009, 13:57
alexxey, шустрый, я еще до работы не доехал, а он уже наклейку прилепил.
Желтенькая тебе конечно совсем не в ... ус :(

ALEXEY
15.06.2009, 14:00
может и не совсем в тему желтая, но как говориться выбор не велик:)

СЕРГЕЙ
15.06.2009, 14:16
Це мало бути написано тіпа по Українськи :eek:??? Якщо так то написано не правильно, краще не писати як не знаєш як.

Звеняйте :rolleyes: нехотел обидеть щірих украинцев, до конца не разобрался с укр. клавиатурой.. хотя в школе по укр. было отлично:D

Nazar
15.06.2009, 15:17
Встечались сегодня с Димой, отдал сетку, получил в подарок наклейку!
Все більше поповняються наші ряди, Вітаю.:)

Сьогодні зустрілись з Васильом, поговорили трохи, велика вдячність йому за те, що проконсультував про цікавившому питання, і ще велика подяка також його жінці яка також мене сьогодні виручила і допомогла.:)
Фоток не має :(

Доречі став на ремонт, вчора підінімався на підйом в горах і на швидкості черканув задом землю, ніби бампер цілий, а вот поки доїхав до хати появився заді стукіт, буду надіятись, що не ресори, знайу час буду дивитись, а пока я пішохід.

Nazar
15.06.2009, 15:20
Звеняйте нехотел обидеть щірих украинцев, до конца не разобрался с укр. клавиатурой.. хотя в школе по укр. было отлично
Я не обідився, але дуже смішно таке виглядає.

василь
15.06.2009, 19:28
Фотки будуть як зустрінемось на колесах:) Не переживай;)

Nazar
15.06.2009, 19:35
Фотки будуть як зустрінемось на колесах Не переживай
Як з машиною все рішу то десь в пятницю буду у Львові в районі Сихова, можем десь зустрітись по дорозі як будете в тих краях.

Nazar
15.06.2009, 21:19
Як з машиною все рішу то десь в пятницю буду у Львові в районі Сихова, можем десь зустрітись по дорозі як будете в тих краях.
Щойно вияснилось завтра буду, а не в пятницю, правда не знаю, що там з часом, а то буду не сам.

Зараз машину на яму заганяю, дивитись буду.

Подивився ніби все ок.

василь
16.06.2009, 20:46
Вчора не робив інтернет. Тільки зараз прочитав, зато сьогодні зустрівся із Степаном, ще раз дякую за прокладку Степану.

Nazar
16.06.2009, 22:38
Вчора не робив інтернет. Тільки зараз прочитав, зато сьогодні зустрівся із Степаном, ще раз дякую за прокладку Степану.
О і Степан сьогодні був у Львові, щож не казали зробилиб групове фото з машинами, я б точно тоді вирвався.:(

Nazar
17.06.2009, 19:02
Сьогодні їздив на базар шукав колесо, заодно купив діоди, поки до машини руки не дійшли, зробив модінг компа, вентилятори з червоною підсвіткою і сині діоди вкупі дивляться супер, тепер чекаю вечора, щоб насолодитись видовищем.:)

alexusaty
17.06.2009, 20:27
тепер чекаю вечора, щоб насолодитись видовищем
фоты в студию однозначно!!!

Nazar
17.06.2009, 20:33
фоты в студию однозначно!!!
Я знов в своєму репертуарі, не має тут фотіка:(, але до машини доберусь не скоро (ремонти) тому ще зафоткаю обовязково.

Бусовод
19.06.2009, 15:35
Во вторник мотался в командировку в Керчь(короче домой).Поразила быстрота прохождения новоазовской таможни-15 минут и я на Украине! На ментов было вообще приятно смотреть-они почему то опять отворачивались от российской машины...Да ,кстати,на таможне пропустили с двумя канистрами ДТ по 40 литров каждая(взял с собой-халявная). В принципе доехал без приключений-780 км за 11 часов-ехал не быстро,чтобы с ментами вообще не общаться. Назад пришлось заправляться на УкрНафта-по качеству ДТ претензий нет вообще-нормальное топливо.Только цена повыше чем у нас.За Джанкоем нарвался на ВИЗИРА-ехал навстречу(причем я его разглядел через лобовое стекло-но было поздно).Припарковался сам,пока гаишники разворачивались.Они были приятно удивлены-но я им сказал,чтобы они лобовое стекло затонировали,а то видать все!!! Соскочил за 100 гривен -вот и думаю,не переплатил ли я??? Скорость на ВИЗИРЕ была тачно моя -125км/ч (я в моменте смотрел на спидометр). Да и пообщались с гаишниками неплохо-они о своих тараканах рассказывали-я о своих... В принципе поездкой остался доволен... Но убогость,в которой живут люди убила напрочь!!! Но об этом писать,я думаю не стоит-мы политику,как я понимаю,не обсуждаем дабы скандалу не получилось!!!:) Чуть не забыл-назад доехал за то же время,буса в норме,масло-уровень и в остальном всне в норме.:):):)

Nazar
19.06.2009, 22:34
Но убогость,в которой живут люди убила напрочь!!!
Доречі те саме коли їхав на зїзд, тут на заході зовсім все інакше, якось багатіше люди живуть, не відодного вже чув.

abez
19.06.2009, 22:37
Соскочил за 100 гривен -вот и думаю,не переплатил ли я??? Скорость на ВИЗИРЕ была тачно моя -125км/ч (я в моменте смотрел на спидометр).

Визирь у нас вне закона. Надо было посылать на хрен :)
Не читаем форум совсем!

Nazar
19.06.2009, 23:00
Визирь у нас вне закона. Надо было посылать на хрен
Не читаем форум совсем!
Та нашо йому там проблем було, дав тай поїхав тай все.