ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина Чернигов / Николаев
|
mehanik, Да я сайт и не виню , пользую давно а такой прикол первый раз .
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
Piric, ну так там же пожаловаться можно
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
|
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Беза,
Перед тим як давать "вумні поради". На кшалт: Зпробуємо хоча б на мить пошевелить тією речовиною яка знаходиться в деяких індивідумів в черепній коробці. От же зателефонували на мобільний.. Якийсь уї... З номеру Назвав себе СерГей. - https://www.google.com.ua/search?q=0...hrome&ie=UTF-8 Яке відношення до блаблакар має цей гей як і інші? Які цитують "СерГей" На кого і кому скаржитись? ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
|
shuma34, читаю я тебя и ржу. Можешь не напрягаться, мне пофиг.
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Как раз андроид сломался пользую временным , на основном по умолчанию разговоры с неопределенных номеров записываются ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Piric за это сообщение: |
Vet (30.11.2017)
|
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Lvov
Авто: Renault Trafic 2,0 dci 115 (2007), Fiat Talento 1.6 BiTurbo 2018
|
Раньше нельзя было больше 4 мест выставлять, считалось за коммерческие перевозки, меня тоже пару раз блочили, но я им писал в их администрацию и объяснял что не занимаюсь коммерческими перевозками и все нормально получалось, разблокировали. А сейчас уже можно официально больше 8 или 9 мест ставить. Так что не расстраивайся и возобнови профиль ))). Кстати в Европе блакар платный и клиент отстегивает процент сайту (там бронь только по кредитке). хорошо до нас еще это не дошло
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тверь
|
Пользую иногда когда еду далеко и нескучно и на пивко остается, вот правда на той неделе в Волгоград ехал и как никогда забронировали все шесть мест а поехало только двое а остальные отморозились, до самого отправления все ехали а потом перестали брать трубки , сто пудов перевозчики мутят.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Piric за это сообщение: |
Vet (01.12.2017)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Мукачево
|
Да, смотрю, теперь можно до 8 мест поставить.
НО. Сразу налезло народу на спринтерах. Некоторые направления забиты полностью их пропозициями. А я иногда езжу как пассажир. Получается - вместо нормальной легковушки будешь ехать в набитом бусике. Кроме этого, они не стесняются просить денег больше, чем написано. С водителем легковушки можно оговорить посадку в другом месте, еще что-то. Маршрутчик кинет - не моргнет. Хотя про нормальную легковушку это я загнул. В основном ездить страшно. Водители малоопытные и безответственные в плане безопасности. (смайлик старый пердун)) Востаннє редагував Крымгид: 04.12.2017 о 08:09. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Крымгид за это сообщение: |
vitos svp (08.12.2017)
|
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тверь
|
Тут еще вопрос в цене , вот с Ростова билет до Москвы от 2т до 2,5т руб, ставлю 1,5 и всегда люди есть .
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Мукачево
|
Хорошо пассажирам в Джакарте. Им водители... доплачивают!
![]() Почему? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Позавчора було намагання розвести мене на гроші на бла-бла-карі!!!
маршрут був Львів-Київ-Дніпро-Запоріжжя-Бердянськ ![]() ![]() ![]() Забронював поїздку зранку, подзвонив, ніхто не відповів - кидало напевно спало! Набрав його десь за півтори години до виїзду - відповіло заспане! Спитав довезе і звідки рушаємо. Воно спитало а шо там написано, тоді відповіло шо довезе, тільки спочатку треба на терміналі забронювати квиткі! Я йому кажу шо мені квиток і на не треба. Воно почало терти щось про бусфор, я йому - ти автобус, він мені - ні червоний трафик, я йому - маршрутка, він - мінивен! Я кажу в о якій годині стартуємо, він каже так як на бла-бла-карі написано (ще подумав як зі Львова до Дніпра можно доїхати точно за часом бла-бла-кара). Я йому кажу за 15 хв. до старту наберу домовимся де в Дніпрі біля автовокзалу забереш, я поки прогуляюся по господарському ринку. За 10 хвилин набираю, питаю де тебе чекати, він каже треба спочатку підійти до термінала скажу шо робити. Підходжу, (тиск вже трошки піднятий) передзвонюю, воно каже знайдіть пункт купити квитки, я кажу нема такого, воно тоді зробимо через телефон, зайдіть в меню сплати мобільного зв'язку на Київстар, кажу зайшов, він діхтує номер на 068, я набираю і питаю шо далі, воно каже сплачуйте ту суму яка була написана на бла-бла-карі! Я йому кажу що сплачу тільки тоді коли тебе побачу, воно каже якщо не сплатиш, то я не приїду! Ну і тут я йому розповів все і за путіна, і за нього, все по материнській лінії. Сразу написав скаргу (у четверг), сьогодні зранку з бла-бла-кару прийшла відповідь, що його заблоковано! Скільки ж воно падло людей могло кинути за пару днів! ![]() Максим 098 159-10-98 Востаннє редагував vitos svp: 20.10.2018 о 16:48. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
Три рази їхав Бла-бла- каром, з Варшави до Тернополя.
То шо по тому часі що Бла-бла ра фіг доїдеш, кордон. Але завжди було всьо ок. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
![]() Але таке перший раз! Будьте обережні, таких зараз вистачає, треба їх виловлювати і руки відрубати, по одній! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили vitos svp за это сообщение: |
Вик123 (20.10.2018)
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||