Цитата:
Допис від vitos svp
Думаю гавкнути може від навантаження, а не від потужності мережі! Якщо вони адекватні розробники, то повинні біли обмежти струм на зарад АКБ.
На виході 220V, теж повинен бути якись захист.
|
Сонячні інвертори/контролери мруть при перевищенні струму/напруги по входу . Свинцевий акум має великий опір - тому по зарядці проблем не буде.
Електроніка даної приблуди живиться від акумулятора . Тому важлива правильність/послідовність підключення . Просто від'єднати 1 акум і підключити 2 може вилізти боком !!!
Сам інвертор 220В має захист по перевантаженню , заміри йдуть по шунту . Але в жодного інвертора не бачив запобіжника по виходу
Цитата:
Допис від vitos svp
Поки не можу представити, що мені буде потрібно в машині вмикати потужністю більше 200W. через СТЕК планую підзаряжати стартову акб від другої АКБ. .
|
Сонячний контролер по факту
це і є зарядник .
Цитата:
Допис від vitos svp
Щось вона в мене 14,5 V, з ранку лише має.
|
Може 12,5 ?
Цитата:
Допис від vitos svp
Це я так розумію голандський бренд в зеленій енергетиці, тіпа "Дніпро-М" в інструменті. Самі вони розробники, чи просто продавани кітайсько-індійських виробів, не знаю, тому коментувати неможу!
|
Дніпро Ме тут і поряд не валялось... Раніше писали що це Тайвань , завтра напишуть шо Гондурас х.з. Але воно брендове і зроблене для людей , продається по всьому світу - на відміну від Дніпро Ме