ЧаПи |
Календар |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
11.07.2021, 17:31 | #1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Накрився двохмасовий маховик разом із кошиком , пробіжало 60т. Хенде Н1. Хтось тулив звичайний маховик?
11.07.2021, 19:40 | #2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна
|
Якщо тулять на Т5 , думаю різниці не відчуєш
|
|||
Поблагодарили Rulik за это сообщение: |
mehanik (12.07.2021)
|
13.07.2021, 12:16 | #4 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
Игорь, а откуда у тебя хенде?
Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
13.07.2021, 16:37 | #5 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Та не у мене, у товариша. Доречи, він був на форумі, Aleksandr San_12. Вийшло так, що ми зараз досить тісно спілкуємось. Він мене виручив, потім я його, і живемо поруч.
Шуруп, забитий молотком, тримає набагато міцніше, ніж цвях загвинчений викруткою! Востаннє редагував mehanik: 13.07.2021 о 20:18. |
|||
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми | ||||
Тема | Розділ | |||
Діагностика зчеплення | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування | |||
(Opel, Renault, Nissan) Зчеплення 2.0 Mapa 004240809 | Продам... | |||
Аморти і диск зчеплення Фольксваген Т4 | Продам... |