ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Ти вважаєш в ЗСУ відправляють на лікарняний і самоізоляцію без аналізів, ще і кожного дня контролюють стан і температуру по телефону, дзвонять з Київа і збирають дані де був і з ким? Лякають що в любий момент приїдуть контролювати режим самоізоляції!
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна
|
Цитата:
Думаю що ,Я його нагородив ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
проблема у тому, що при динозаврах і мамонтах не було людей які вважали себе всесильними, і в лабораторіях всяку х..ю не робили. Природні віруси і бактерії живуть на Землі мільйони років і так само видозмінюються, але разом із ними живуть і інші живі істоти, які привикають до них на протязі цих величезних періодів часу. А зараз якась "помилка природи" зробила якусь бацилу з якою не понятно що робити.. То так ніби людину з 21-го століття перенесли років на 1000 назад і він там пробував комусь розказувати про мобільні телефони телевізори і.т.д.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Украина, Красино
|
Вакцина не спасает от болезни(переболею всё равно все) она спасает от осложнения.
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Як ти собі уявляєш трошки перехворіти віспою, чи поліомелітом? Я дотримуюсь версії, що перебіг захворювання кітайським грипом залежить від імунітету організму і наявності хронічних хвороб, а також початком і якістю лікування, а не от вакцинації! Люди поомирають не від ковіда, а від хронічних хвороб, які загострюються під час зараження вірусом ковіда! Коли в мене жінка підхопила цю заразу і задихалась, я спілкувався з завідуючою інфекційного відділення. На моє питання: В моєї жінки ковідне запалення легенів? вона відповіла: - в Вашої жінки вірусна двостороння пневмонія і яким вірусом вона викликана не має значення. Методика лікування вірусних пневмоній відома і не секретна. Ліків від вірусної пневмонії не існує, організм повинен її подолати сам! Я питаю: а накой я тоді купляю кучу антибіотиків і іншого? Вона відповідає. Пневмоній буває декілька видів, і щоб до вірусної, не добавилась ще наприклад бактеріальна ми вколюємо превентивно препарати які повинні не дати їй виникнути, ще даємо інші препарати які допомагають організму подолати вірусну пневмонію. Потім каже: курс лікування вірусної пневмонії - мінімум 21 день + 60..90 діб на доліковування вдома, і щоб мені не було, що трохи полегшає і ваша жінка буде виносити мізки мені до дому треба, там діти і чоловік без мене! Лежала в інфекційному відділені три доби, потім після отримання підтвердження на ковід перевели у відділення до коронованих. Там ще 16 діб і наскільки я зрозумів сама головна процедура в лікуванні - кисневе дихання, що не падав рівень кисню в крові, а кисень як окислювач допомагає "вижигати" той вірус. І проблеми в інших органах виникають в тому числі і від кисневого голодання! Я до речі відчув цю заразу і захворів на на наступний день після жінки, в середу, і в суботу в мене вже впала температура до 37,2 і десь з тиждень після того скакала, від 36,0 до 37,2. Був набряк носоглотки, так я його прочищав аєрозольною морською водою з балончика - знайшов у жінки! Зрозумів що відчуває риба коли її живу солять. Мені потім моя тітка каже, так нас в дитинстві так ваша баба лікувала від ОРВІ, робила з солі розчин і ми полоскали ніс і горло! Чому в нас ні одна бл..ь з влади не каже, що в США не рекомендовано вакціануватись жінкам які ще не народжували дітей, бо в фарм. компаній відсутні дані на дію вакцини на дітонароджувальну функцію жінок! Добавлено через 11 минут Цитата:
В кого заслабий - покинуть цей світ, хто не покине, то навряд чи будуть розмножуватись! Ви бачите, що молодь дуже легко переносить цю заразу, а коли ти вже не хлопчик чи дівчинка і в тебе вже є букет хронічних хвороб, за які ми навіть не думаємо, то може жахнути так, що і закопають! Як кажуть - C'est La Viі - таке життя! Добавлено через 15 минут Цитата:
![]() Востаннє редагував vitos svp: 12.11.2021 о 08:56. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Хмельницький
|
Два тиждні назад поховав свата , вакцинований ще літом , а сьогодні помер тато сусідки по магазину ,теж вакцинірований , так шо не пиши дурниць , в реанімації лежать всі і ті і ті .То шо вакцина не спаса від смерті то це точно.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Хмельницький
|
А вони шо правду кажуть , в одного кров як холодець , в другого легені згоріли , так записали
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
В мене тітка в січні 2020 бухикала два-три тиждні, причому казала що просто бронхіт і їй лікарка прописала ліки, не хотіла турбувати. та коли стало зовсім зле подзвонила мені, я був у відрядженні, відправив жінку, яка вже лікувалась і знала, що до чого! Приїхала подивилась на ліки і спитала, вас лікарка від чого лікує, від бронхіта чи геммороя? Викликала швидку, подзвонила тій недолікарки, настращала скаогою до прокуратури, бо та не хотіла направляти в лікарню, хоча по симптомах явний ковід! Відправила до лікарні, навчила чк треба себе вести і як лікуватись. Слава богу за два тиждні тітка вилікувалась! А сестра - її дочка, вперлась і не пішла до лікарні, коли я її туди матюками гнав, зараз має ускладнення на серце! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Луганск, теперь ТПО
|
Во-во, просто бронхит.. я таких человек 10 знаю, ходят бухикают. Причём наверное половина из них, не верят в прививку, в медицину и т.д. А верят в свой иммунитет, калину с мёдом и самогон. На самом же деле на 10 тыс населения, за неделю 2-3 человека умирает значимых(ну таких о которых разговаривают, начальники, шишки) а простой люд думаю мрёт пачками..
Здоровья всем! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Колян БУ-БУ за это сообщение: |
М'арк (15.11.2021)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Цитата:
Востаннє редагував vitos svp: 15.11.2021 о 07:56. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Пользователь
|
Я, вас очень внимательно прочёл, и согласен с каждым словом заведующей, вот кроме этого-
Из этих слов вытекает, что вакцинация не нужна абсолютно! А это не правильно, т.к именно прививка "научит" организм бороться с вирусом, конечно иммунитет играет главенствующую роль в этой борьбе, но у всех он разный. У кого мощный, тому та прививка возможно и не нужна, но тому у кого он ослаблен прививка- это шанс переболеть с минимальными последствиями. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Пользователь
|
Вчера Зеленский пообещал по 1000грн каждому кто дважды вакцинирован, деньги через "Дия" и в том же выступлении сказал, что привитых всего 30%,
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Звідки ЗЕ..***взяв 30%, коли їх до 20% не дотягує? Та й та 1000 на балагани, цирк та ін. непотріб. І ще й невідомо, як, коли будуть роздавати.
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна
|
були адепти
![]() дружина вжалила другу файзаре, не може прийти до справ, хоча дуже сильна жінка( |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
|
Для тих хто прищепився і ще планує зачати дитину, рекомендую зробити спермограму!
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
|
Ну мені вона вже до одного місця! Маю і дочку, і сина!
Але ще і онуків хочеться здорових. Чому написав. В знайомих дочка в Київі живе з хлопцем, одружуватись не поспішають. Так той клоун , чи то за гроші, чи то з інших якихось причин є донором сперми! Так чергову дозу після вакцинації не прийняли - живчики не рухаються! Сказали треба чекати, може з часом відновиться! В мого кума аналогічна проблема, правда після свинки якою перехворів в дитинстві! Дитину не можуть ніяк зачати, бо живчики не рухаються. Що тільки не робили, як тільки не оплодотворялись. Грошей сплатив по інститутах різних! Я вже кумі казав візьміть живчиків від рідного брата і в пробірці оплодотворіть і підсадить, як з кумовими не получається. Востаннє редагував vitos svp: 19.11.2021 о 09:16. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Новая работа.. | Балачки в курилці | |||
Новая жизнь фиата | Кузов та салон | |||
Новая зима R15 | Продам... | |||