| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Одесса, Украина.
|
Абсолютно согласен с большинством здесь - если накажут только копа, а укурок отделается только испугом, то начнется беспредел на дорогах. У нас в городе, когда новая полиция только приступила к работе и никого понасалу не наказывала, на дорогах сразу начался бардак. Сейчас уже начали бояться.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Ітого:
1. п"яні укурки не бояться сідати за кермо, один труп їх трішки отрезвить 2. геройства на дорогах має поубавитися, чи Вам подобається коли укурки на бехах Вас підрізають. Якщо так, то Бог з Вами 3. 30-40 хв ганяти по Києву і не зупинитися, чим укурки думали? 4. що б ви сказали якби такі укурки тікаючи від поліції зафігачили Вас/ваших родичів,знайомих? При швидкості більше 100 км /год шансів вижити було до нуля 5. постіляли просто так поліція чи по причині? Що, відразу відкрили вогонь на ураження? що не попереджали після 30 хв погоні зупинитися? 6. якої мами коли його зупинили, він почав тікати? Відповідь, поліція зупиниться, вийде, і тоді укурок рване з місця, беха легко уйде вночі від пріуса. Ще щось почути хочете? Добавлено через 59 секунд я спішив, зупинився десь на хвилину і.......мене навіть провели через світлофори. Ще аргументи потрібні? Востаннє редагував Diesel Euro4: 19.02.2016 о 13:15. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Белозёрск Донецкая обл.
|
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Вова4ка за это сообщение: |
Diesel Euro4 (19.02.2016)
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Київ
|
Просто хлопчик злякався
Маленька дитинка просто не знала що так робити не можна. Нехай би показали його, коли він в авто п'яний сідав, напевно виглядав, як термінатор, а самовпевненість зашкалювала.http://censor.net.ua/video_news/3732...age/1#comments
|
|
| Поблагодарили Віктор за это сообщение: |
Diesel Euro4 (19.02.2016)
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
|
Надо привлечь водителя- напарника полицейского. Он видел, что его напарник уже не вминяем, что он стремится совершить убийство, при этом содействовал ему. Пора уже присекать правонарушения, а не создавать их.
Они должны были знать тактико- технические характеристики своего оружия, понимать, что на скорости прострелить шину не возможно, и должны были просто следовать за машиной, возможно, даже выключив мигалки, выяснить, кто водитель , организовать перехват, а не устраивать с малолетками гонки/странно, но за время погони БМВ не кого не стукнуло Ну а в первую очередь виноваты депутаты- уже давно пора принять закон, чтобы за езду в нетрезвом состоянии, автомобиль подлежал конфискации, а за повторное- давали срок- года три. |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
А п'янь, укурену з бехи, значить, не треба притягнути, телятко невинне? Я б на тебе глянув, хоча б після того, як отакий шмаркач послав тебе..., просто так, заради реготу своїх друзяк, а не на авто спробував наїхати! Давай себе поставимо на місце кожного з учасників подій, і чесно сам-собі скажімо, що б я, особисто, робив у такому випадку. І не треба нікому радити, що і як треба було робити у тій ситуації, не відчувши на власній шкурі небезпеки! Собі не збрешеш, як іншим, і не скажеш, як треба робити. Отож то й воно
Так поліцейські і спробували це зробити нарешті. Чи не так?
|
|
| Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо olexa за это полезное сообщение: |
Ruslan1977 (19.02.2016),
wasya (19.02.2016)
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
olexa, в том-то и дело, что спробували, а пробывать надо было на занятиях, если не умееш- нечего и пробывать. Вот я не умею летать на самолете- я же и не пробую
Я был в шкуре убитого пацана, когда шел домой и остановился знакомый, что бы подвезти. Только в машине я понял, что он пьяный, и уверяю, что в данной ситуации- ничего не сделаеш, хорошо, что не успев разогнаться он врезался в столб, но я не считаю, что оказавшись не в том месте, я заслужил смертную казнь. Я по прежнему считаю, что виноваты депутаты- надо ужесточить наказание за пьянство за рулем, а насчет полицейского- ну мы все водители, и то, что скорасть разрешена 90 км/ч- это не значит, что мы имеем право ехать с такой скоростью. Мы должны сами оценивать ситуацию, и снижать ее, если требуется. Так же и полицейский- увидел, что в салоне трое подростков- отложи пистолет, прижми их к бордюру.......... Востаннє редагував Cem: 19.02.2016 о 20:51. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Сочувствую. Но, только, те пацаны были оба пьяные и хотели продолжения "движняка".
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
Якщо нічого не робити, не пробувати, - то нічого й не вмітимеш! А полігон/тренування і дійсність/відповідальність - то зовсім дві великі різниці! Он на відею у Штатах порушники перед поліцейськими самі - руки за голову і на коліна, живіт". І все тільки по-команді і не тільки не огризаються матом і т.п., а мов риби з язиками у дупі! Друг працює там, розповідав, що який би "крутяк" не попався, а все одно перед поліцейським на асфальт мордорилом!
Цитата:
І ще, а якби та твоя поїздка закінчилась не стовбом, а пішоходом? Скажи що б ти, особисто, заслуговував? Звісно, шо по-закону нічого, а по-совісті? Ну та да - Пріусом Беху? Не сміши людей, сам же пишеш - ми всі водії! Та й уночі, оті недорослі-бички укурені геть не здавались наївними теличками чи дітками, а гнались по місту, шо німі, тож не відкладати зброю треба було, а раніше застосувати. Може тоді й ховати нікого не довелось.
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Цитата:
Они все правильно делали только опыта нехватило увы.
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Черновцы
|
мента жаль чисто по человечески. да и парня который погиб. но безнаказанность мажоров и их поведение ихняя езда.. на дорогах.. заставляет думать ЧТО МЕНТ ПРАВИЛЬНО СДЕЛАЛ.. представте себе картину. все закончилось без жертв. и потом етот горе-шумахер. строит из себя терминатора.. вы видели какой я герой как я от ментов уходил.. и второе он кого-то сбил насмерть ... сидит и говорит ой извините я не хотел.... а от етого кому легче...
Добавлено через 8 минут и еще здесь кто-то писал что надо наказать и напарника мента. так как он находился в машине и видел своего неадекватного товарища.. так и етот погибшый парень мог попросить остановится своего дружка-горе-водилу.. а нет. он тоже чуствовал себя героем.. Востаннє редагував nekolay: 19.02.2016 о 19:32. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
![]() Добавлено через 15 минут При всей ненависти к предыдущим ментам, считаю, что в этой ситуации копы были правы! Что бы грозило нарушителю: пьяный за рулём- штраф максимум в 6000 тыс. грн. или лишение прав на 1,5 года, езда без документов- 450грн. Думаю, деньги для их папаш совсем небольшие. А так погиб пацан, а придурка, который был за рулём "бехи" будут вытягивать за уши, т.к. он 100% чей-то "сынок", и погибший пацан ,наверное, тоже. Но они же хотели показать себя "крутыми". Заипали мажоры!
Востаннє редагував mehanik: 19.02.2016 о 19:57. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
| Поблагодарили mehanik за это сообщение: |
olexa (19.02.2016)
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
Да ни че...все нормально... Просто эта тема и на подобии....людей не сближают....все больше в политику и наподобии темы не захожу...
|
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Покровск (Красноармейск)
|
Почитав останні пости та виникають питання до учасників дискусій та до керівників поліції:
1 Кажуть треба попереджувати провопорушення, так краше попередити а ніж потім фіксувати важкі наслідки, в данному випадку як що пом'ятаете речник поліції заявив що патрульні побачили як в БМВ сідають хлопці з пляшками спирного. Питаня до поліції чому вони не під'їхали відразу до БМВ, та працівники поліції не прийняли мір до заборони подальшого руху цієї машини, на мою думку вони усвідомлено мали намір дозволити рух БМВ щоб в подальшому його зупинити та скласти протокол, як щоб руху БМВ не було то не було би і складу правопорушення. 2. Тайоти Пріус взагалі не призначені для виконання переслідування, лише для патрулювання гарними автошляхами. Питання до керівництва поліції, а де відповідні потужні автомобілі, наприклад ще років 15 назад закуповували для ДАІ Тайоти камрі з двигунами 3 літри. Хоча при грамотному керуванні відповідними керівниками поліції групою переслідування з такою кількісттю поліцейських автомобілів, всеж можно було заблокувати це БМВ, та уникнути таких наслідків. Тому вважаю який підхід, такий і результат |
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна
|
Водила БМВ должен сидеть тоже!,является соучастником неумышленного убийства,водитель несёт ответственность за пассажиров.
Всех полицаев, участников погони на переаттестацию.Зачем гонять за придурком,на дороге полно грузовиков,перекрыть путь,зачем подтвергать опасности других участников движения и пешеходов. |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
|
Львів'яни, ви в Києві давно були? Там за хвилину зупинки руху створиться затор, який не розтягнеться і за кілька годин потому! Ганяли ж не по закутках, там де Беха не має переваг, а по центральних вулицях.
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого. | Загальні технічні питання | |||
| Ford Transit отзывы – плюсы и минусы | Огляд форуму | |||
| Дубль-кабина для "горбунков".Плюсы и минусы | Кузов та салон | |||
| плюсы и минусы расстановки сидений | Кузов та салон | |||
| NANOPROTEC - плюсы и минусы | Технічні питання | |||