ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Полтавська обл. м. Миргород
|
Цитата:
Нові запчастини до бусів і не тільки. Запчастини до легкових та вантажних авто. Оригінальні оливи Fuchs, Addinol, Eurol, Texaco Авторизована точка продажу. Тел.0989933750 (viber),0993518410 Александр adminavto@ukr.net |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
саме масло візуально також відрізняється по виду,аналогічного купленого у нас..на вид,якесь більш рідке і світле,як олія,хоча це ні про що не говорить..але ,звичайно,в магазині не дадуть відкрити каністру для порівняння,все буде видно тільки при експлуатаціі..поки ,вже при другій заміні,на 15 тис.,ще не доливав,правда рівень впав до мін.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна
|
Ще бувають такі каністри,постачальник на офіційне KIA
Востаннє редагував Rulik: 12.08.2019 о 20:28. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
я заливаю мотюль... попробував був Fuchs ніяких змін не відчув... вернувся назад на мотюль. По ціні дорожче, але не на багато... доливаю грам 600 на 10000км. поки що задоволений
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
|
Ok, трохи розібрались.
Далі два питання : 1) Проблема масла Ельф, як я зрозумів, лише в підробках? Тобто, якщо брати в перевіреного продавця, проблем немає? 2) Знайомий трафовод юзає масло North Sea, цілком задоволений . Чесно - я від нього вперше про таке почув. Хто що скаже з приводу ? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Україна, Львів
|
Всім привіт, підкажіть хто розбирається, що вибрати між цими маслами на мій Трафік 2.0, 2012р без сажевого( вирізаний фізично і програмно)
Моторне масло Liqui Moly Optimal Synth 5W-40 Моторне масло Comma X-Flow G 5W-40 Моторне масло Kroon Oil Emperol 5W-40 Моторное масло Wolf Vitaltech 5W-40 B4 Diesel MEGUIN ULTRA PERFOMANCE LONGLIFE 5W-40 Моторне масло Total Quartz 9000 Energy 5W-40 Моторне масло Motul Power LCV Euro+ 5W-40 Востаннє редагував Igorlviv: 30.04.2021 о 16:20. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
|
Цікаво, чим мотивований саме такий список ?
Бо Liqui Moly, Meguin i Total взагалі не мають реновського допуску . А серія X-Flow в Comma - якийсь здешевлений варіант, краще вибрати Syner-G. А взагалі - вибери те, в якому будеш впевнений, шо не підробка. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Новичок
|
А що порекомендуєте з середньо цінового сегменту на дане авто (Трафік 2,0, без сажевого), дякую?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Харьковская
|
Зиливаю в Трафік 2.0 (загальних 460 000 пробігу зелених папуг, з них моїх чесних 260 000 км.) І в Віваро 2.5 (370 000 загальних з.п., 170 000 моїх чесних) Kroon Oil Emperol 5W-40. Купую на розлив. Знаю, як мінімум, ще пьятьох людей заливають , вони мені, як раз, порадили це масло. Нарікань немає. Знаю в одного двигун з розборки пробіг на цьому маслі ще 750 000 чесних своїх.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Gennadij за это сообщение: |
Igorlviv (02.05.2021)
|
![]() |
#13 | |||
|
||||
Новичок
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Для твого двигуна вибирай масло з допуском RN 0710, і купуй там, де найменше шансу попасти на підробку (це - основне, марка масла - другорядна). В аналогічну ціну є з чого вибрати. Я б, мабуть, вибрав Comma Syner-G, чисто того, що воно виробляється в Британії, а ще я колись вісім років їздив на аналогічному їхньому маслі, а потім розбирав той двигун - стан мене приємно вразив. Але то - особисте. Добавлено через 2 минуты Читай уважно і переконаєшся в зворотньому! Ну і більше 30 років тому ми Liqui Moly тільки в кіно бачили ![]() Добавлено через 8 минут Ні. Вони вміють рахувати. 200-300 тис. двигун відходить по-любому. А далі ... далі вони його нам продадуть! "Зачєм платіть больше?" © Добавлено через 21 минуту Виробник , як раз, і рекомендує міняти через 40 000 км. В Європі. А в Україні, той же виробник, сам врізає цей термін до 20 000 ! ![]() Я, особисто, вважаю доцільним "пєрєбдєть" і міняти , максимум, на 15 000. На попередній машині (Т5) масло десь до шести-семи тисяч було досить світлим, міняв через 15, після 12-14 тис відчувалась зміна в маслі при розтиранні на пальцях. Ну, це в мене пробіги, в основному, трасові. Може, хто по пробках постійно тикається, то треба раніше міняти, бо пробіг не є об'єктивним показником Добавлено через 27 минут Цитата:
В мене було, міняв через 17 000 (так вийшло) - масло, як масло, зрозуміло - чорне, але нічого критичного. Востаннє редагував М'арк: 03.05.2021 о 21:22. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили М'арк за это сообщение: |
vitos svp (03.05.2021)
|
![]() |
#15 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Киев
|
Цитата:
И проехали эти Тойоты по ляму км легко......на том топливе.....а масло пару лет присылали японское,.....потом только ЛиквиМоли! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Пользователь
|
Цитата:
Я больше 30 лет только Liqui Moly!!! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ukraine Kyiv-Вerdaynsk
|
о Motul Specific 0720 + 5W-30
Заливаю только его не один год(единственное из мотюл которое рек и Рено и мотюл для моего авто) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Пользователь
|
Многое из перечисленного явно сливаете после 10тыщ.
Я Катаюсь на Ликвимоли 35-40тыщ,.....Две Лачетти - Крафтер И Виваро у французов раз в 40тыщ проходил ТО. По этому лью Ликвимоли,....многие масла лонглайф прям на банке указано 40000км в зависимости от моторов! В Итоге выходит даже дешевле чем раз в 10тыщ сливать отработку! ------------ Все моторы в отличном состоянии под лям пробеги! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Харьковская
|
Цитата:
Но дело каждого! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
Як залиєш, контрафакт, він і через 5 тис. закоксується! Добавлено через 1 минуту Цитата:
- який об'єм масла в двигуні? Добавлено через 22 минуты В АСЕА треба дивитись! Востаннє редагував vitos svp: 03.05.2021 о 19:19. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Выбор планшета | IT технологіі | |||
Выбор телевизора | IT технологіі | |||
Лампочка масла тухнет не сразу, давление масла 4D56, D4BH | Технічні питання |