ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Изучаю спрос на пульсоксиметры. Надо ли кому из наших?
Он меряет сатурацию(содержание кислорода в крови и пульс). Нужен чтобы понять когда человеку нужен срочно кислород (пневмония, тот же короновирус и т.д.) Едут несколько штук из Китая. Точные, с качественным дисплеем, ещё по старой цене. (для своих готов отдать за 650) Надо ли комуто? Интересно? или нет? В розетке он стоит 1200 https://bt.rozetka.com.ua/207331849/p207331849/
Не спеши, а то успеешь. Востаннє редагував Deefrag: 07.05.2020 о 12:09. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Deefrag за это сообщение: |
Voyager (19.05.2020)
|
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Давайте домовимось, що хто з Бусоводів, не дай боже, підхопить той кітайський вірус, повідомить про це форумчан!!!
Може хто вже перехворів і не признається! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
А хто його знає? Може і перехворів. І навідь непойняв чим.
Різні організми, переносять вірус по різному! Одні як застуду, інші як звичайний грип, а хтось важко... І отой. Не з Березня, і навідь не з Лютого вірус є. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
|
Альо! Бусоводи!
Де реальні випадки кітайського грипу??? Не з ЗМІ і Інтернету! Як травневі свята відбуваються? Всі по своїх халупах сидять в намордниках? На природу ніхто не виходить? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Київ, Березняки
Авто: Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був, DongFeng 244
|
Якось так
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
![]() ![]() |
Поблагодарили Шкодник за это сообщение: |
PavelV (06.05.2020)
|
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Я знаю людину яка перехворіла коронавірусом.
Невисока температура, жорстокий кашель. Сухість в горлі. хворіла біля 3 тижнів - підтверджено тестом і КТ Виздоровіла, тест показав відсутність вірусу. Але найголовніше - наслідки - атрофовано частину альвеол, дуже тяжко підійматись на поверх, кров дуже погано насичується киснем. Дуже тяжко їй зараз Їй десь біля 40 Що було б якби було 60+ можете здогадатись. Було це правда в Польщі, привезла з Іспанії болячку. Поліція приходила щодня. Приносили продукти і ліки (не від коронавірусу а лише для горла щоб полегшити кашель), вірус проходить сам. Проблеми це наслідок вірусу. Ну і живе вона з чоловіком. Як тільки відчули що щось не так - дезинфекція постійна всього що можна, чоловік не захворів. Другий кого знаємо - один з караванерів - дуже схоже проходило все в нього, але на відміну від моєї знайомої - він захворів від дружини, вона медик. Вже здорові. Хоча схоже що без таких ускладнень як в моєї знайомої
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
я знаю трьох у яких тест підтвердив коронавірус.. двоє взагалі безсимптомно перенесли, а третя людина (їй уже за 60) мала одностороннє запалення легенів, але за тиждень уже на рентгені все чисто..
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина Чернигов / Николаев
|
Какие-то магические , закономерные 500 + - в день ...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
статистику треба тримати... яку сказали таку і показують... то я точно знаю
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Romaha55 за это сообщение: |
vitos svp (12.05.2020)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Новичок
|
Наскільки я знаю - сетра розповіла, вона зі Львова- у них почалося ще напередодні НР, захворів знайомий, що прилетів з Китаю, перехворіла більша частина фірми,де він робив, потім його батько, що живе окремо і його офіс. А сестра з усією родиною перехворіла як раз до середини березня, 14го як раз вивписали з лікарні з найменшим - з діагнозом бронхіт. тестів не робилося, але думаю, висновки зрозумілі
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Новичок
|
Сам вот переболел в середине января, всё началось с панкреатита(алкогольная интоксикация) после уже пошла температура 37-38 и кашель с отхаркиванием, также достаточно сильно болели суставы. 2-2.5 недели отлежался в постели.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Луганск, теперь ТПО
|
У меня сосед, 50 лет, двор напротив, перед Крещением заболел, жена тоже и дитё 7 лет, у всех подтвердился.. Но слава Богу, все в лёгкой форме, отсидели дома 14 дней, из них, говорит, три дня кашлял и вначале пару дней температура была 37.5-38.
Другой парень сидел на карантине 2 недели, т.к у его водителя подтвердили.. Вышел на работу больничный не оплачивают..- ты же не болел! а карантин оплачивать не будем, ты ведь и не работал.. говорит неделю уже бьюсь, никак не сдвину.. хорошо хоть не прогулы. И такое бывает. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
в мене теща десь місяць назад захворіла,живе з нами..пару днів не висока температура трималась,але дуже ослаблена була..кажу здайте аналізи на корону,а вона нє,то просто простуда..і через пару днів піщла на роботу знову..аж тепер чмо призналася,що тільки через місяць почав відновлюватись у неі смак і нюх
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Успішно лікується! Всі перехворіємо, рано чи пізно! Я разом з жінкою перехворів на початку грудня! В мене висока температура трималась з середи і до суботи, потім з тиждень відходняк був, то 37,2, то 36,2. Жінка з двостороннім запаленням легенів 19 днів в лікарні лікувалась, перешу половину розмовляти не могла, сразу кашляла! Спилкувався напряму з завідувачкою відділення! На моє питання - в жінки ковідне запалення легенів? Відповідь: В вашої жінки - вірусна пневмонія. Яка існувала, існує і нікуди не дінеться. Який вірус є причиною її виникнення, великого значення не має!!! Як її лікувати - медотики існують! Ліків для лікування вірусної пневмонії не існує! Організм сам повинен її подолати! Даємо різні підтримуючі ліки + антибіотики, щоб до вірусної пневмонії не добавились бактеріальна пневмонія і інші хвороби. Тоді організму дуже важко прийдеться. Пневмонія лікується довго і нудно, в стаціонарі 21 день + 30...60 днів вдома! І головне в лікуванні - не допустити кисневого голодування організму, всіх органів, тоді можуть бути різні ускладненння, в різних органах! А з ковід просто роздутий піар - її слова! Каже в складі міському відділі здоровья в міськ раді, нема ні одного професійного лікаря! Що ти хочеш! Добавлено через 10 минут Цитата:
Не знаю на скільки правда, але в СМІ озвучується інформація ніби то з медецинських джерел, що після хвороби, антітела в організмі знаходяться 2...3 місяці, після чого може відбутись наступне захворювання на ковід! В мене тільки одне питання до тих, хто тих вакцин робить панацею - який час в організмі будуть присутні антітела? Теж два три місяці? Щоб не хворіти треба прививатись кожен квартал? Оце бізнес на вакцинах буде прибутковим! А як наступного сезону новий штамт з'явиться, нова епопея з наступною вакциною буде? А потім слідуюча! Добавлено через 14 минут Цитата:
Буде як вірусом Коха, всі люди є її носіями, а туберкульозом хворіють дуже мала частина людства! Востаннє редагував vitos svp: 11.02.2021 о 15:27. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
в дружини,сестра,дуже класний лікар-терапевт,зав відділенням,повністю ій довіряю,то казала що не буде колоти вакцину,бо не вірить ій,каже якщо за десятки років не можуть знайти вакцину, по моєму ,від гепатиту казала,а цей той самий вірус РНК,то як тут знайшли за декілька місяців?...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Цитата:
По тіпу в випадку хвороби в лікарню не класти, місце не займаю ,лікуюсь сам в дома бо в це все не вірю а там як повезе Так буде чесніше по відношенню до інших .
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Новая работа.. | Балачки в курилці | |||
Новая жизнь фиата | Кузов та салон | |||
Новая зима R15 | Продам... | |||
Новая обязанность «головы» | Балачки в курилці |