ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Домашні питання Будівництво,нерухомість,сад город, побутові питання |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Если из эконом варианта, могу посоветовать водонагреватель Perfezza, дома стоит на 80 л, уже 4 года, отлично работает не подводил еще ни разу, есть еще поменьше на 50,
Востаннє редагував galin: 27.03.2016 о 13:57. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Я когда-то тоже видел последствия от разрыва таких колб
Хз какая причина но лопнуло две с трёх одновременно приезжали к девочке перекрывать воду
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
да тут відповідь проста, пластик сам товстий, що кидається в очі, АЛЕ різьба і нарізається в цьому пластику, то ж і виходить що якраз саме на різьбі що нарізається і лопає, бо наші дятли не збільшили саме на різьбі товщини, економлять. + пластик жорсткий, а він має бути таким, що піддається деформації. Одним словом негатив #шописець тим паче затоплені сусіди конкретно. Про свої збитки уже мовчу. Зато тепер при виході перекриваю воду - однозначно позитив
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Бездельник
|
Каспер,
Саня а где гарантия что оно сработает? Кран руцями закрыл уходя и спокойнее как бы
![]() ![]() |
Поблагодарили Шкодник за это сообщение: |
Diesel Euro4 (28.03.2016)
|
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Шкодник, ну так кран закрыть-открыть это уже работа:-) а автоматика работает за нас, не забывать периодически проверять работоспособность и все
![]() ![]() |
Поблагодарили Вик123 за это сообщение: |
Каспер (29.03.2016)
|
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Дружковка-Питер
|
Не ну ты сравнил,*уй с пальцем."Аквафор"-Викинг. http://www.ecovita.ru/catalog/bytovy...or_viking.html То что на видео,очко полное,если уже брать колбу такого типа,то с поджимным кольцом.Я у одного человека, пришлось поработать.Ночью проводили испытания,сколько очков накачали одному богу известно.Итог,две колбы(пластиковые)оборвало,на коллекторах оборвало краны,где резьбовой шов на самом кране,под шар ,Я такое
![]() А в курсе,что у крана есть ресурс,на закрытие/открытие.И чем дешевле краник,тем соответственно качество данного изделия.Да,и запорную арматуру рекомендуют,хотя бы два раза в год закрыть и открыть,чтоб шарик не закисал ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Бездельник
|
Вик123, автоматика это хорошо конечно но в случае этого аквасторожа это автоматика плюс механика а это непредсказуемо )))
evgesha, дык у всего есть ресурс Глянул в китае сто баксов комплект два крана блок датчики В отзывах грят срабатывает даже на влажные руки датчики
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
как вариант, можно застраховаться. Общался я с одним работником страховой, так он говорил, что это очень не дорого, по сравнению с каско и все они(сами страховщики) застрахованы
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
та я нічого ні з чим не порівнюю, просто описав що у мене сталося, справа кожного. Особисто тепер мені пох на всілякі датчики і т.д. - руцями закрив і ходиш спокійно. Ресурс крана, йопересете, аж розсмішили. Ну позакриваю я його років 10, через 10 років припустимо заміню ну і що, ділов то, розводний ключ і 10$ (вартість нормального крану) ще працюватимуть 10 років.
Скажу чесно, так як я постаждав від такого, мене ніякий хе....не укатає на всілякі автоматики і іншу трахкотень - кран закрив і УСЬО! А якщо і буде ресурс у крана зменшуватися, то що, зітреться шарова? розсмішили...навіть якщо вона зітреться, то а, всерівно у системі не буде таких стрибків тиску через малесеньку дюрочку на місці "затерки" і це не страшно. Одним словом, мої імхо вище |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Diesel Euro4 за это сообщение: |
olexa (30.03.2016)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
автоматичний антипотоп як додатковий захист не помішає. Ти ж не будеш на кожну ніч перекривать крани. А за ніч може багато води витекти тихенько...
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Diesel Euro4, стривай, у тебе в родині зараз росклад у всіх співпадає, так? Але з часом може дещо змінитись. Ну, або теща приіхала в гості, підеш на роботу та залишиш маму без води? :-)
![]() ![]() |
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Вик123 за это полезное сообщение: |
aragua (30.03.2016),
Diesel Euro4 (30.03.2016)
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Ремонт в квартире, доме. | Домашні питання | |||