| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Черновцы
Авто: МБ Вито 112 2002 2.2 сди(был) сейчас Рено Трафик 1.9 дци 2006 110 л.с
|
Год тому назад переоформил на себя -за 1050 гр
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Одесса
Авто: Mitsubishi L 400 Renault Megane III универсал Таврия Пикап
|
Цитата:
Mitsubishi L 400 2.5 TD Кто ссыт, тот гибнет! ![]() Помни, что жизнь — как езда на велосипеде: если тебе тяжело — значит ты идёшь на подъём! © Уоррен Баффет Солнце воздух пофигизм укрепляют организм |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Покровск (Красноармейск)
|
Стоимость самого переоформления 490,09 гр.(если с номерами), 452,57 если номера остаются, если экспертиза то еще плюс до 200 гр., если вторая продажа в течении года + 6,5% от стоимости (если легковая), грузовик не зависимо от количества продаж + 6,5% налог.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Nick 11 за это сообщение: |
Вик123 (13.07.2017)
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Чи не здається вам ,що вся ситуація з авто на бляхах,це чійсь план розколоти людей на два табори,так як було при помаренчевій та революції гідності ?
|
|
| Поблагодарили Bober за это сообщение: |
Беза (21.11.2018)
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Некто рвется к власти, ктото зарабатывает
http://youtu.be/g_iQ9udqUwQ Яркий пример импотенции копов и беспредела титушни,перекрыть дорогу на кончузаспу очко зарипело бо могут и навалять со старта, а стадом руками махать на одиночку дальнебоя так запросто. Стадо.
|
|
| Эти 15 пользователя(ей) сказали Спасибо Шкодник за это полезное сообщение: |
Bircha (25.11.2018),
blackstalker (22.11.2018),
Bober (21.11.2018),
Lucku (22.11.2018),
Nick 11 (24.11.2018),
olexa (22.11.2018),
Piric (22.11.2018),
ruslan41 (22.11.2018),
S.v.a. (22.11.2018),
Sanek_10 (22.11.2018),
Tkach73 (23.11.2018),
Vet (22.11.2018),
vitos svp (22.11.2018),
Ключик (22.11.2018),
Серго (22.11.2018)
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Це й так понятно ,що хтось заробляє та лізе в політіку,а хтось лохонувся та відстоює свою шкуру,але спочатку знав на що йшов. Але вже між людми поченається розкол.
Добавлено через 10 минут Думаю далекобійники так це не залишать.
Переможе той хто вірить в перемогу ! россійський корабль іди на#уй ! Востаннє редагував Bober: 21.11.2018 о 21:40. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Бездельник
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
то прояв безхребетності влади... завтра зберуться 200 людей які не захочуть платити за газ і перекриють дорогу, після завтра ще 500 які хочуть дрова безкоштовно.. зараз є нормальні умови для купівлі авто євро 5 і пригнати його на себе.. купіть приженіть і катайтесь.. а то напхали купу металолому і ще не довольні..
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Скажу тобі по секрету в тебе такий же металолом. Лиш на укр номерах Востаннє редагував nekolay: 22.11.2018 о 09:47. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
В мене теж дві машини за які сплачено з повна. Але рано чи пізно їх потрібно буде міняти . Так ось сповна платити в офшори чи комусь на Мерседес за 300шт₴ . Бажання Немає. І я думаю не я один такий. А ті хто дуже переживає за податки та пенсіі. Може би наших суддів депутатів прокурорів нашого доблесного президента би потрясти. Тоді вистачить і на пенсії і в МВФ борги вернути. Так ні всім все добре. Бачать тільки. Бляхерів бо в усіх бідах винуваті тільки вони. Бо блін же жаба когось душить. Що хтось розмитне авто дешевше як я. Ну так як би зробили розмитнення дешевше тож для ВСІХ би було добре.
|
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківськ
|
Цитата:
Блін ніхто не заборонив розмитнення! Є новіша машина від 2010 то без проблем розмитнюєш. Навіщо ввозити металолом і всяке лайно старе до нас? Наступну машину я буду сам гнати і розмитнювати і точно цій машині не буде більше 8 років. Не розумію цих бляхерів чому їм зле? Накупили корчів і тепер плачуть. |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
То чому вони, бляхарі, їх не трусять? Може й інші б підтягнулися. Але здається ціль у бляхерів інша....
|
|
| Поблагодарили Вик123 за это сообщение: |
vitos svp (23.11.2018)
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Суми
Авто: Renault Master 2.5 120 PA6 був, Renault Master 2.5 PK6 2008
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Vaha за это сообщение: |
Шкодник (23.11.2018)
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
коли я його купував, йому було 4 роки.. і я не плакав що розтаможка дорога, і все решта.. а то що тепер нагнали того що в польщі нема куди подіти крім металолому і ще й не задоволені чимось, то зовсім інша річ. А по друге коли я буду міняти авто то так і зроблю, візьму привезу для себе авто по спрощеній системі.
|
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты [QUOTE=Шкодник;442074]В чем же я не прав? Поясни[/ не прав в словах какими ты выразил лично свое мнение. Востаннє редагував nekolay: 22.11.2018 о 10:22. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Бездельник
|
nekolay,
Интересно если б тебе закрыли дорогу к дому , а когда попробывал бы прорватся дали б по зубам какими словами ты бы называл этих человечков? Раз уж ты в теме Поясни Почему не перекрыли обуховское направление? Ведь там проживают большинство влади
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: г. Киев
|
[QUOTE=Шкодник;
Раз уж ты в теме Поясни Почему не перекрыли обуховское направление? Ведь там проживают большинство влади[/QUOTE] Бо там и по ногам стрельнуть могут
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Витасик. за это сообщение: |
vitos svp (22.11.2018)
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Дорожные знаки, разметка, юмор | Право, фінанси,страхування | |||
| Новые 100 $ | Балачки в курилці | |||
| Сегодня Европа перешла на стандарт «Евро-5» | Авто новини України та світу | |||
| В Одессе новые дорожные знаки и посты видеонаблюдения ПОДРОБНАЯ КАРТА | Балачки в курилці | |||
| Новые введения. | Балачки в курилці | |||