ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Домашні питання Будівництво,нерухомість,сад город, побутові питання |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
Также фигня недавно,, приятелю прилетело и раму выбило, Света нет, каркас под плёнку надо, ручной не напилишься, хорошо знакомый дал, очень выручила.
У коллег в основном девольт, поэтому особых проблем нет, взял тушку, батарейки свои Тоже думаю для сада себе взять, но цепная кажется лучше будет
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
В мене було багато різних! Велике будівництво витримували Bosch, до стирання якорів в "нуль". правда ті що були з люміневими корпусами редукторів, а не пластмасовими як зараз на 125-их. З пластмасовим редуктором в мене зараз Метабо, але в побутовому користуванні. Після заміни роторів на "кітайські" їх вистачало до першого серйозного навантаження. Оригинальні ротори треба було замовляти з Київа (а болгарка була потрібна зараз, а не через тиждень) і ціна половина від нової болгарки, тому купував нові. На 230-тих Bosch якими різали стіни і бетон взагалі стиралась обмазка статорів до міді від пилюки, при тому що вона там посилена, а не просто емаль-провід. Добавлено через 11 минут Цитата:
Я брав інструмент у Дніпровському офісі "Будпостача", в них був власний сервіс-центр, там і познайомився з майстрами, коли ї..ся з макитою. А довбня включало офіційне представництво макіти в Україні, куди їм запити давали, це гарантійний випадок, чи ні? Вони казали, що - Віталя як наступного разу будеш купувати, то спочатку до нас підійдеш, а ми тобі скажем, яку модель і якої фірми варто взяти! Як припинив реконструкцію в 2013 році, так більше до них і не звертався, не знаю чи існують ще! Востаннє редагував vitos svp: 20.07.2022 о 11:26. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Хлопче, ну давай вже, рекламуй що в тебе є. Доки не забанили.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
|
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Догрався хлопець такі
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Дніпро
|
Порадьте недорогу, але надійну болгарку, що б не дуже дорого 125 круг, бренд не важливо
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
|
Раз вже тему підняли - є питання.
Що порадите з мийок високого тиску? Для домашнього використання - бруківку помити (правда, це більше 100 м²), причіп, килими попрати, машину нею мию вкрай рідко. До цього мав саму дешеву Макіту на 100 бар, вроді як і вистачало, але , хочу на 120-130. По бюджету - хочеться влізти в 6000. Дивлюсь на Олео-Мак, Бош, Керхер, але виробник не принципово. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
Як колишній сервіс-мен Керхер, пропоную серію К-3. Робочий тиск 120атм і в бюджет влізеш. Великий плюс- вони ремонтуєми і є усі запчастини. Недешево, але є.
![]() ![]() |
Поблагодарили mehanik за это сообщение: |
М'арк (13.03.2024)
|
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
|
З Керхера саме на К3 цілюсь. / До речі, пропонували К4 1.637-500.0 по хорошій ціні, але без гарантії - стрьомно якось... /
З іншої сторони, в ОлеоМак кращі характеристики за ті ж гроші, а Бош при тих же характеристиках дешевший. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
|
Колись на Бош не було запчастин зовсім. Ліпили що могли. ОлеоМак- не знаю. Комплектація супер. Дивись, щоб був сервіс.
Шуруп, забитий молотком, тримає набагато міцніше, ніж цвях загвинчений викруткою! ![]() Востаннє редагував mehanik: 16.03.2024 о 19:28. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили mehanik за это сообщение: |
М'арк (14.03.2024)
|
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
|
Згідно з фото, які знайшов в інеті, ця насадка для миття пласких, великих поверхонь. Якщо в тебе м'ясний цех, або відкрита веранда у 100 квадратів, чи подвір'я, яке у плитці та на нього постійно капає мастило, або якийсь інший бруд, тоді є сенс. А так- ні.
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
|
Подвір'я з бруківкою є, буває й мастило часом. Але я його простим віялом чудово мив, навіть не фрезою.
От щось я й сумніваюсь в доцільності покупки Patio ... |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
|
Тоді нафіг воно тобі
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Беза за это сообщение: |
М'арк (30.05.2023)
|
![]() |
|
|