ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Цитата:
бо серед своїх автівок попередніх - Трафік в мене найменше потребує заїздів на СТО. Просто може Ви читаєте про поломки просто? Бо я ж не буду писати нову тему: пройшло 10 000 нема поломок пройшло ще 10 000 нічого ще 10 000 - знову нічого ще 10 000 і все добре... От в мене зараз десь саме така історія - останні майже 40 000 крім ТО взагалі нічого не треба робити по авто. Заміна рульових тяг була давно і.... щось більше нічого не памятаю.. Ну колодки ж не рахуються?
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
Особисто я-головастіка з двигуном 2.5 з салоном(сідушками) від Еспейс4,ABS+ESP. По роках як вийде-на суму грошей,для мене це не важливо! Тільки би автівка була не убита.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Цитата:
Ніхто не створює нову тему з назвою "я сьогодні не ламався" "місяць без СТО" "Вже рік не був на СТО" тому про ломучість чи неломучість авто треба слідкувати по одному автору в бортовиках. Причому бажано ігнорувати всі ремонти в перший місяць-два після покупки. Бо навряд чи хто продає авто в ідеальному стані. А на рахунок порадити щось по ціні, вибачайте не знаю цін на авто. Але якби в мене зараз було б 15 000 я б робив наступне 1. Шукав би буса Трафіка/віваро/прімастар готового пасажира за бугром 2. взнав би про вартість розтаможки по новому закону. Я не знаю чи вписується в 15000 зараз оригінал пас. Якщо не вписується то я знову купив би трафіка з документами на пасажира тут, навіть якщо це буде старий рік, і напевне шукав би знову 1,9 а не 2,5 чи 2,0 Думаю тисяч в 8-9 вписався б. І по барабану на внутрішній стан авто бо залишок коштів я б ввалив би в покупку салона generation - оригінал повний. От так би я зробив І думаю що ще тисяча-дві залишилась би на відновлення ходової чи ремонт по двигуну якби такий був потрібен.
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: украина бердянск
|
А виварики родной пасс не с двумя дверями должен быть????
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Нє а. Хоча це й переробиш.
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._15227168.html |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Киевская губерния
|
Каждый кулик хвалит свое болото )))
Мне Виваро (Трафик...) внешне очень нЫ очЭнь ))) Т5, Н-1, Вито приятнее. Согласен, у них обслуживание дороже. Востаннє редагував Scandinavian: 16.09.2016 о 06:23. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
|
Головастики,горбатики-Рено Трафік,Опель Віваро,Ніссан Прімастар.(вибач-не подумав).
Ну,по сидінням Рено Еспейс4 можеш погуглити,ашо таке ABS и ESP думаю знаеш. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Darts-Trafik за это сообщение: |
Scandinavian (13.09.2016)
|
![]() |
#10 | |||
|
||||
Пользователь
|
Зрозумів, дякую ))
Добавлено через 2 минуты Ага, тобто 1,9 двигуна мало? ))) Востаннє редагував Scandinavian: 13.09.2016 о 18:10. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
Чому? Дивлячися для чого,у мене 1.9 чіпанутий-хватає з головою,груза 300кг+включений кондер і пре шо лайнер,але якшо пригрузити,то відчуває нехватку коней! Просто я покатався на Трафіку з мотором 2.5(150к.с)+чіпблок-це просто ракета!!!
Ось фото салонів Еспейс4: |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Darts-Trafik за это сообщение: |
Scandinavian (13.09.2016)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Пользователь
|
Цитата:
Дякую, сидіння вже знайшов. І приблизну ціну б/у теж ))) Ой. недешево переробити салон. Хотя тема дуже зацікавила, дуже! )) Ще раз дякую Добавлено через 1 минуту Мне это можно не рассказывать. Сейчас езжу на седане 150 лс... 8,5 до сотни.... ЖыПы на трассе разгоняю ![]() Востаннє редагував Scandinavian: 13.09.2016 о 18:45. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Scandinavian, як такий варіант? вроді норм. А те, що поміняли маховик, нічого не говорить. Можливо просто від неправильної експлуатації, особливо, якщо бус більше їздив по місту
https://auto.ria.com/auto_hyundai_h1-pass_17055064.html
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Пользователь
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Востаннє редагував Scandinavian: 13.09.2016 о 18:58. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Супер-модератор
Звідки Ви: Полтава,UA
|
Scandinavian, табуна много небывает )
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Vet за это полезное сообщение: |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: украина бердянск
|
вставлюи я свои 5 копеек..... после покупки своего авто сделал замену салентов видел при покупки,ремонт головы( по своей тупости) ну остальные расходники типа масло фильтра....берите авто без пробега по украине .....пробегает еще долго без больших капитало вложений,но не в коем случае с полтши там в оснавном одни трупы..
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ильичёвск
|
Решил обновиться