| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#421 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
А почему вы не допускаете факт кепения.
Тормозуха гигроскопична (впитывает воду как сахар) собственно при температурах от 100° вода превращается в пар, ну и покидает систему через сопун в крышке. Я так понимаю опыта вождения без использования тормозов в горах у топикстартера нет, а по этому нагрев вполне реален, значитсо в системе наданном этапе минимальное содержание воды. Кстате, меняют житкость именно по причине высокой гигроскопичности, что бы не ржавело и не замерзало при минусах. |
|||
|
|
|
|
|
#422 | |||
|
||||
|
награвся
Звідки Ви: Вроцлав
Авто: Renault Scenic ll 1,9dci 2005; Kawasaki ZZR600E 1998; Toyota Celica V 1994.
|
|
|
|
|
#424 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина. Кировоградская обл.
|
Кипение местное возможно( от выделения тепла в месте трения) ,но пар по пути к сапуну через более прохладную жидкость конденсируется и переходит в жидкое состояние. При кипении педаль как вата - незамеченным не пройдёт. Если долито слишком много -надо искать течь.
|
|||
|
|
|
|
|
#425 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Хватит копья ломать. Приедет человек из сервиса и объявит вердикт. Основные версии выдвинуты. Делаем ставки.
|
|
| Поблагодарили Вик123 за это сообщение: |
Ключик (20.10.2016)
|
|
|
#426 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Але все ок )) тормозна чиста і гарна. Потьоків ніде не знайшли. по тормозах все супер. Але куди втікає таки знайшли. в мене потрохи сопливить прокладка масляного піддона тому не думали що крім масла там ще й гальмівна рідина. Так от десь на стику при вході до зчеплення потроху пропускає гальмівну рідину магістраль. Там є стик трубки яка кудись до зчеплення входить (не буду придумувати слова бо принцип роботи зрозумілий але як воно називається хз) Тому й не помітили що сама магістраль і все по магістралі сухо абсолютно.. А от з цього стика помаленьку рідина й стікає до краю піддона ![]() Так що сопливить магістраль зчеплення. Знімати зараз не наважились, я планував на наступне ТО замінити зчеплення (бо є вже симптоми). Але от і привід - при заміні зчеплення відразу й замінять там на тому стику і резинове кільце або знайдуть може іншу причину. Сопливить ледве-ледве воно, просто треба наблюдати за рівнем рідини. Як називається той стик не знаю. Так що куплю комплект зчеплення і проблему вирішать. Ну і додатково ще й шарова опора плюс знову рульовий наконечник треба міняти блін.. От же ж дороги маємо. Добавлено через 5 минут Цитата:
)) досвіду в горах достатньо. Але можу Вам сказати одне - Перевал Логара в Албанії спуск в сторону Орікум - якщо гальм не буде то ЖО... там тупо постійний крутий спуск ))Без легких поворотів.. Інша сторона перевалу (в сторону Ксаміла) легша.
Я тут був: https://drive.google.com/open?id=1fvsJlVrg2DLNgkbIERWf36ihkNw&usp=sharing Востаннє редагував DRB: 20.10.2016 о 20:15. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#427 | |||
|
||||
|
Местный
|
Поїхала машинка міняти зчеплення. Заодно заміню і наконечник рульовий і шарову.
Ліві не міняв ще а праві вже третій раз під заміну. Були і лемфьордер наконечник і ще якийсь. Цього разу ризикну взяти дешевшиф - ABS голандія. Зчеплення Luk. Ну і заодно мають проблему по магістралі вирішити
|
|
|
|
#428 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
А решту часу на рестварованих шарових, накіненчниках, руль тягах. На реставрації менш чим 40 000 не виходжує. Маю досвід вже майже 230 000 своїх км.
|
|||
|
|
|
|
|
#429 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Чесно? я б спробував. Але знаєш - гемор саме з тим як цю деталь поставити? От зараз - шарова наприклад? Я поставив машину - завтра ввечері заберу. А куди дітись мені щоб попробувати реставрацію? Причому у перевірених людей. І не заради економії (вона там невелика вийде на 1 раз) а заради того щоб взнати скільки ж воно виходить. Економно чи ні - можна буде перевірити вже по результату. От наприклат гідру (подушку) спробував - мені не сподобалось з поліуретану і бусик теж плювався )і поставив оригінал. Так можна спробувати і з реставрованою. Бо відгукам не вірю. Як зробити щоб реставрувати? попросити щоб накінечник старий і стару шарову віддали? Підкажеш куди їх дати на реставрацію і яка ціна?
|
|
|
|
#430 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Так. В першу чергу забрати викорастині деталі.
Я завожу в Ірпінь. Там на против базару є гаражик де реставрують всю цю всячину. Номера телефону не маю. Знаю що майстра звуть Любомир. У нього ще й є обмінний фонд. Так що не завжди потрібно чекать поки зроблять. Останній раз реставрувався в нього коли курс був 12. Недавно правда? Ціна за шарнір була 100 грн.Зараз не знаю яка ціна. Одне що. Пильніки на накінечники ставить гумові. За пильниками потрібно слідкувать. Але можна і розкошелитись на поліурітанові. Думаю що на довше хватить. |
|||
|
|
|
| Поблагодарили shuma34 за это сообщение: |
филин (04.11.2016)
|
|
|
#431 | |||
|
||||
|
Местный
|
Перший недешевий ремонт.
Замінено комплект зчеплення, вижимний підшипник. І раз вже був на СТО то замінили і підгулявші деталі - накінечник рульовий і шарову. От їх і забрав. Може буде натхнення - віддам на реставрацію, побачимо що то таке ![]() Правда не встиг ще на розвал попасти. Треба на вихідних катанути щоб не жерти гуму. Думали що заміною резинової втулочки обійдеться щоб не сопливила трубка магістралі на з'єднанні (те що я вище описував про гальмівну рідину) але прийшлось замінити ще й трубку. Дорога собака. ![]() Катаємось далі. На цьому тижні замовлю ще акумулятор (чекаю бабла). Треба заскочити до знайомого електрика. Nick111 дав схемку, може й без УРА обійдемось для їх розв'язки. Добавлено через 8 часов 36 минут Ха.. сьогодні рівно 2 роки як був отриманий техпаспорт на пасажира 8+1! Фейсбук нагадав
Я тут був: https://drive.google.com/open?id=1fvsJlVrg2DLNgkbIERWf36ihkNw&usp=sharing Востаннє редагував DRB: 08.11.2016 о 17:13. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#432 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
Ромчик, не верь ото реставрации)))) я не смог найти колись трубку....И 100$ выкладывать не хотел.... А все виноват был..... Рено- Типо Доктор......который ее похерил(((
|
|||
|
|
|
|
|
#433 | |||
|
||||
|
Местный
|
Акумм сьогодні має вирулити вже до мене.
![]() На суботу домовився поговорити з електриком. Може й без УРА як і писав Nick 11 зробимо на релюшках. Заодно і акум перевіримо. Хороший там електрик
|
|
|
|
#434 | |||
|
||||
|
Местный
|
А релюшку вже купив?
|
|
|
|
#435 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ні поки, бо в того електрика може бути все своє. переговорю з ним а тоді подивимось.
|
|
|
|
#436 | |||
|
||||
|
Местный
|
Слу. А правда что гелевые аккумы страшно боятся минусовых темпираттур?
Может пока не оплатил, подумай над AGM optima. Там у optima ёмкость (на отдачу) 120 а/ч при 75 а/ч - для зарядки. Возможно дополнительный аккум не придется http://130.com.ua/product/accumulato...5-5-yellowtop/ Востаннє редагував Voha: 09.11.2016 о 15:00. |
|||
|
|
|
|
|
#437 | |||
|
||||
|
Местный
|
Я якраз AGM і взяв
і всього за 3000 і не для того щоб машину заводити з нього, а щоб на стоянці можна було не від основного акумулятора заряджати мобілку і т.д.Плюс планую вебасто ставити трохи пізніше суху, теж щоб від цього акума працювала і т.д.
|
|
|
|
#439 | |||
|
||||
|
Местный
|
Не звертай уваги, то я помилився...
Добавлено через 9 минут Знаходив вчора таку релюху у тирнеті, була заявлена ціна 190 грн
Всю жизнь живёш так чтоб было что вспомнить в старости......а в старости - бац - и склероз. Востаннє редагував Вик123: 09.11.2016 о 18:07. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#440 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
Спросика электрика по стару....есть ли у него така приблуда...
|
|||
|
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| (Citroen, Peugeot, Fiat) Куплю перегородку вантажного відділення Berlingo Partner 08- | Куплю... | |||
| Продам трафік | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Домкрат Трафік | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Куплю на Трафік | Куплю... | |||
| продам H1 2007р Starex SV пасажир 8+1 | Продам... | |||