| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
#381 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
залицянь небуло....
то ви шуму послухайте.... кажу, що баришня, яка була в авто - в мене викликала більший інтерес, чім те авто
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
|
|
#382 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
|
|
|
|
|
#383 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Такс... я теж там був.. на баришню не дивився, тому не скажу про неї нічого бо дивною поведінкою привернуло до себе увагу авто, яке за словами власника Шума добре знає
)))Так що Шума ставлю до відома - що є авто яке має дивний вигляд (антикоровий барашок на арках, здвижку двері які коли зачиняєш - плакати хочеться, коли дивишся при відкритому капоті на двигун коли заводиться - є бажання відійти подалі - і звук і трусить аж страшнувато). Хоча мінуси компенсуються ціною - за 7000-7200 можна брати кататись але поступово доводити до пуття. Та й взагалі - все що ми дивились вчора на ринку плюс це авто - я можу сказати одне для тих хто шукає авто зараз: Якщо бачите машинку з доками на паса в хорошому стані і ціною яка Вам підходить - БЕРІТЬ! Бо я думав що жах з вибором був рік тому, але то був не жах - жах зараз - купити взагалі нема чого. Хоча одна автівка на авторинку - ну дуже сподобалась. Пробіг там великий буде (сидіння вдавлене сильно), але по стану - зовні і по роботі двигуна - ПРЄЛЄСТЬ! треба лише на комп її і на діагностику ходової щоб вже було б бути повністю впевненим |
|||
|
|
|
|
|
#384 | |||
|
||||
|
Пользователь
Звідки Ви: Бандерштадт
|
Потрібна допомога з кліпом у Львові. Де там можна зробити комп. діагностику?
Добавлено через 1 минуту Доречі дякую Філіну за частування. Наливка супер. Востаннє редагував Fly Wind: 18.10.2015 о 13:21. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Fly Wind за это сообщение: |
филин (20.10.2015)
|
|
|
#387 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Сегодня на Барабане стоял 1,9 коротыш кажется 2006года. Без кондёра,салон зачухан до безобразия,пассажир. Но самое главное-не крашен ещё! Стартовали с 6500$. Для любителей конструкторо-самое оно! Движок на нём работает очень неплохо,кстати.
|
|||
|
|
|
|
|
#388 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
|
|
|
|
|
#390 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина, Киев
|
ну как успехи?! авто уже куплено?!
|
|
|
|
#391 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
|
|
|
|
#392 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
|
|
|
|
|
#400 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Darts-Trafik за это сообщение: |
Fly Wind (18.10.2015)
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Вопросы по КПП механика Трафик/Виваро/Примастар. | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування | |||
| Тюнинг Виваро/Трафик/Примастар | Тюнінг стайлінг та допрацювання | |||
| Багажник Виваро,Трафик,Примастар. | Продам... | |||