ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
100500% підтримую!
Машинка просто відмінна. Ремінь генератора та ролики міняються без розбору передка!Знімається тільки воздухозабірник,частина дефузора та вентилятор разом з візкомуфтою.В мене цей процес зайняв 40 хвилин.Пізніше викладу фотозвіт цього процесу.А в кого руки не дуже товсті(хто хоче відчути себе генікологом ![]() Лампочки ближнього світла та габаритів міняються без проблем без ніякого там зняття бамперу.Про лампи дальнього не знаю,ще не приходилось. Маховик двухмасовий,але ремонтно пригодний.Хороший токарь на якісному станку зможе мереточить внутрішні деталі.А є ще простіший спосіб - замінить на одномасовий маховик(правда разом із комплектом зщеплення) із дорестайлового КІА Соренто. Хрестовини та підвісний теж можливо замінити.Все ремонтнопригодне. По поводу вакуумного насосу не знаю.Поки не цікавився. А взагалі доступ у підкапотному просторі до всього просто прекрасний.До турбіни,генератора,пускових свічок,форсунок,впаскний/випускний колектори,ЕГР,ремінь/ролики навісного доступ до всього безпроблемний.А попробуйте замінить або почистить ЕГР на трафообразному! Степан, не треба так лякати народ! ![]() Вагомою перевагою в моєму виборі авто було якраз його ремонтопригодність,що можна все ремонтувати самому,до всього можна добратись,а не віддавати авто на разтєрзаніє косоруким механікам на СТО! Добавлено через 4 минуты Цитата:
Добавлено через 17 минут Пригонив авто із Тернопольщини,місто Кременець. Окреме ВЕЛИКЕ спасибі ![]() По трасі розхід получився 7.3 л,тепм їзди 100-120 км/г. Середній розхід палива траса/місто (50/50) ~9л. Динаміка,розгін,керованість просто бомба!Проблему жорсткості задніх ресор тимчасово вирішив за 30 грн. - купив в Епіцентрі 3 мішки піску та положив їх між задніми арками.Заодно і прохідність авто стала набагато вищою. Добавлено через 22 минуты Єдине в чому Н300 програє трафообразним це не оцинкований кузов.Але ржавчина пока ніде не знайдена.Днище оброблено якимсь матеріалом схожим на тверду гуму,сколів та ржавчини ніде не знайшов.
Для когось стакан на половину повний, а для когось на половину пустий. Для мене це просто пів стакана. Я реаліст. ![]() Востаннє редагував Каспер: 12.01.2015 о 12:14. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Шо за предвзятість до тафообразних?
![]() На двигунці F9Q До ЕГР доступ дуже простий, він перед лицовою частиною морди водія. На М9R таки да. Треба зняти решітку , корпус повітряного фільтра, інтеркулер... На G9U 630 та G9U 730 - на жаль не знаю О. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Местный
|
Боже упасі!Яка предвзятість?
![]() Читав на нашому форумі про чистку ЕГР на трафообразних.Там було таке от і подумав,що у всіх горбатих ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
|
Ой та ладно,дивіться не загордіться сильно
![]() Вчасно закрашувати подряпини та сколи і не буде ніяких проблем із ржавчиною.А при ДТП ( не дай Бог,канєшно) після удару шо оцинковка,шо краска осипаються однаково. Добавлено через 57 секунд ![]()
Для когось стакан на половину повний, а для когось на половину пустий. Для мене це просто пів стакана. Я реаліст. ![]() Востаннє редагував Каспер: 12.01.2015 о 13:21. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, Днепр
Авто: Mercedes Benz Viano cdi 3.0 Extralang, AMBIENTE 2010 г. KIA c'eed SW 1.6 АТ 2017
|
![]() Востаннє редагував rrammstein: 10.01.2015 о 21:19. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
ну по поводу полноприводного, то я думаю что проходимость там как и у тушкана, в смысле нет ее.
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Україна
|
если машины старого образца ето лицензированая копия митцубиши то эта машина полностью разработка корейского автопрома, вот и выводы что пока, сами сделать толкокое не могут.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, г.Харьков
|
Если б существовал идеальный бус, то почти все на нем ездили, а остальные заводы прекратили производство. По мне Мерседес Вито 3.0 с 2007г самый лучший бус, главное назад шиповку ставить зимой
![]() ![]() |
Поблагодарили DenVivaro за это сообщение: |
rrammstein (13.01.2015)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
|
Я мав на увазі окремий розділ так як на mikrob.ru .Розділ Хенде поділений на Н1,Н200,Траджет,Старекс,Гранд Старекс.Тикаєш курсором на потрібна модель і відкриваються теми наприклад двигун,трансмісія,ходова і т.д. ,але конкретно по цій моделі.
Для когось стакан на половину повний, а для когось на половину пустий. Для мене це просто пів стакана. Я реаліст. ![]() Востаннє редагував Каспер: 14.01.2015 о 17:42. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев Левый берег Троещина
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Stalker88 за это сообщение: |
Каспер (14.01.2015)
|
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
|
Модератори,чого мовчим?Як Вам моя пропозиція?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Ответили вроде как..
Моя не ферштейн чем и насколько они отличается чтоб делать еще одну ветку с подразделами.
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина,Киев,Оболонь
Авто: HYUNDAI H-200(LONG6) и HYUNDAI H200(LONG8),а также были Chery Amulet, Smart450
|
Они разные! Я поддерживаю тебя Каспер
![]() ![]() ![]() Благодоря форуму лично знаком с: Степан(Стёпа), Шкодник(Володя), Trafim(Игорь), bayk777(Саша), Juravel(Василий), Gena-street(Гена), Yuryi(Юра), кабан(Валера), Руслан-21(Руслан), genagirka(Гена), RossoNeri, Dvakyma, Vasek(Вася), Беза(Игорь), Rashka, SUVOROV(Стас), olexa, Кисинтин(Костя), Docent, карапуз(Сергей), Саня Самоделкин(Саша), shuma34(Сергей), Варера(Валера),Электроник(Виталий), irina2390(Сергей),alexusaty(Саша),Kievsiti(Саша),Voha (Вова),Паша Первомайский(Паша),artemogik(Артём),Вольдемар (Вова), Stalker88(Костя),Horton(Саша),Volodyabsc(Володя)Sgas (Сергей), мож кого забыл? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
|
При чому тут який бус кращий?! Я прсто пропоную виділити окремий підрозділ для Н-1 2007+ для зручності пошуку інформаціі та обговорення.
Добавлено через 8 минут Шкодник, вони відрізняються повністю!кузов,двигун,ходова,абсолютно все різне.Ми ж хочемо щоб наш форум був найкращим ?! Добавлено через 13 часов 11 минут Там десь Чижик писав (повідомлення можливо перенесли в іншу тему),що на Н-300 дорогі запчастини.Так ось що я найшов на форумі по горбатих "В продаже восстановленные форсунки 2.0 dCi Трафик, Виваро. 1шт 4100 грн, 4 шт 16200 грн." А на мій бус 4670 грн коштує нова від Бош ![]() Добавлено через 13 часов 18 минут А Н-300 менше чим трафообразних тому шо їх почали випускать тільки в кінці 2007 року та й інформації по них на нашому форумі дуже мало.От я й хочу заповнить прогалину.А шоб народ не путався в темах між Н100,Н200 виділить окремий підрозділ.Я хочу тільки поліпшить пошук інформації по Н-300 та зробити цого зручнішим ![]()
Для когось стакан на половину повний, а для когось на половину пустий. Для мене це просто пів стакана. Я реаліст. ![]() Востаннє редагував Каспер: 15.01.2015 о 10:21. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
|
Сам з собою переписуюсь.
![]() Буду все в бортовику описувать ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев Левый берег Троещина
|
https://busovod.ua/showthread.php?t=12678&page=2
Вот есть тема можно в нее скидывать Не сам!!! Я тоже здеся )))) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
|
Нас мало,но мы в тельняшках!
![]() Цю тему я створював,але вона швидко померла і загубилась серед "старичків" Хенде. Буду вести бортовик - там шукать буде простіше ![]()
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Мухобойка или дефлектор капота на H1, Starex, H300 | Grand Starex/H-1/H-300 с 2008 г.в. | |||
Hyundai Starex. | Підвіска, ходова, гальма, рульове керування | |||
Новый Hyundai h1, h300 обзоры и тесты | Балачки в курилці |