ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: украина бердянск
|
Цитата:
Добавлено через 59 секунд Ворьі не смотрят как открьіть а просто гєпают стекло... Востаннє редагував Григорий Саныч: 16.11.2016 о 09:08. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Так підкажіть людині. Це ж елементарна річ.
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
На Віто, двічі бив скло, ніхто не брався відкрити, ні аварійщики, ні гопники, ні менти - ніхто. Всі казали, що без пошкоджень не вийде ніяк. Але досвід отримав на все життя. А скло водійське на Траф, свого часу, і коштувало 50$, 400 грн, зараз не знаю, але думаю, що так само. Міняти його, як два пальці..., коли мені авто грабанули, довелось займатись. Так що роби, як зручніше, а тут навряд чи хто знає до чого ти сам, особисто, схиляєшся. Так що поради, які відрізняються від твоїх міркувань, будуть дратувати.
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
cccvvv, возьми манжету, которой в медицине используют для измерения давления / накачивают на руке/, подсунь в верхнем углу водительской /или пассажирской/ двери, подкачай, до появления маленькой щели, вольми проволку, и проволокой нажми кнопку открытия дверей на панели. После, если прийдется, опусти стекло, и подогни место, где было манжета
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Файна країна але гімняна держава.
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
|
не за 50 доларів а набагато дешевше.
І повір - люди недарма радять тут спеціаліста викликати. При відсутності навичок навіть якщо начитатись (а такого відео ніхто викладати не буде зазвчай) можна і скло поцарапати і вбити ущільнювач. Та й взагалі щось зламати. Якби Рено трафік можна було легко відкрити - вже давно було б купа інформації про це скрізь і всюди. хто це вміє робити - або робить це за гроші або........... А от так хамити незнайомим людям - це просто свинство.
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
|
Бенеш нить крепкую делаеш петлю которая затягивается,продеваеш между дверью и уплотнителем,накидьіваеш на защелку идатягиваеш крепко и тяни только не рьівком...
Добавлено через 2 минуты Может я и не прав...не хочу обидеть автора темьі....но мне кажется что щас пойдут предложение услуг по открьіванию дверей Востаннє редагував Григорий Саныч: 16.11.2016 о 09:01. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Новичок
|
Цитата:
Город у меня небольшой, есть один мастер по взлому, сказал 1000 грн, поэтому я этот вариант сразу исключил. Стекло бить не вариант, завтра машина в рейс уходит, а стекло приедет по новой почте только через два дня |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Супер-модератор
Звідки Ви: Полтава,UA
|
стекло двери стоит на олх 400-500 гривен, по разборкам можно найти дешевле
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
вдалого мазохізму..
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
OlaF (16.11.2016)
|
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
|
Стекла все вклеяньіе??
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Григорий Саныч за это сообщение: |
Рома Платонов (05.02.2021)
|
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
А чому би не вибити форточку-"трикутник"? Рука до ручки дотягнеться і легко,потім, заклеїти можна,до заміни?
У мене на двох іномарках захлопувались двері з ключами зсередини,тільки спец відкриє,а ви лише намучаєтеся!Нема спеца,то лише форточку бити. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Дело в том, что видео вскрытия авто полно, и не для кого не секрет, и машину без ключа не угонеш,...., а страшное- автор забыл ключи в машине- тут нет времени регистрироваться, набирать постов.....
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
парни
якщо вже шось ломати - то наверно проще скурочити ручку на задній дверці а там вже і тяжка недалеко
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
в результаті отримали 1. зломану ручку 2. на двох вікнах порвані ущільнювачі скла 3. погнуті покорьожені 2 шумпури 4. все-одно били скло бокове бо машину не відкрили ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Для Н1 це найкращий вихід
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Варвары))
Цикава ТС как вышел с этой халепи?
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Новичок
|
Пришлось вызывать мастера, отдал 500 грн.
В верхнюю часть водительской двери вставили специальное приспособление, накачали воздухом и дверь оттопыривается, жесткой проволокой через дырочку дергается ручка двери. Вот так на ровном месте -500 грн. Дешевле было бы маленькое стекло выбить, но машина нужна завтра на работе. Всем спасибо за советы. Извиняюсь если кого обидел |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Renault Trafic 2006 (2.5 DCI) - посторонние звуки на 1-й | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування | |||
Trafic 2.5 dCi 2006 | Бортові журнали | |||
Принимайте новичка Renault Trafic 2006 1.9 | Бортові журнали | |||
На Trafic 2006 года куплю | Куплю... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Renault Trafic продам 2006 | Продам... |