| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Технічні питання Загальний розділ для технічних питань |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина.Херсон
|
Реле компрессора может подгодеть.
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
а де саме це реле? щоб всі не перебирати?
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
|
По кадди не скажу, как правило у всех под капотом. Я, думаю, в инете есть распложение реле.
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
|
так от і я так думав, але не можу знайти... там під капотом лиш одне реле, і то топливного насосу (той що в баку) решта реле під рулем..
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
|
Смотри реле и еще может быть датчик давления(посмотри на разьем). Проводка возле датчика.
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
|
Спасибі. Буду шукати. Авто уже віддав основна причина ремонту було те що не було сигналу з ДПРВ знайшов обрив, заодно проведена заміна ремня ГРМ роликів, і так само ремня генератора думав за одно і кондиціонер людині зробити(і так все розібрано) а схеми не знайшов..
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Спитати на профільному форумі поцвагенів, не питав?
Або подати напругу на муфту напряму перевірити чи працює! Добавлено через 2 минуты Кадді=Поло. Схема кондюка повинна бути однакова. Востаннє редагував vitos svp: 05.08.2018 о 15:38. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
подавав на пряму працює. На форумі профільному не питав, оскільки думав можливо хтось хто займається ремонтом має таку схему.
|
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Хаттабич
Звідки Ви: Украина Борисполь
|
Десь було таке, що трошки датчик давления хладогена подтекал и разьедало разьем на нем. Короче сама фишка датчика разлагалась и то коротила то разрывалась....похожие симптомы, датчик не смотрели этот?
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
не вважають!Це вже добре! Про обрив пише комп чи хто? Треба знайти реле муфти і перемичкою там перевірити силову лінію, а потім вже керуючи лінію перевіряти, скорше за все про іі обрив повідомляє комп! Там як правило постійний "+", а керується "-" з БКД! Без схеми туди краще не лізти! Схеми поцвагенів повинні буди у кожній нормальній СТО попитай! Добавлено через 3 минуты Цитата:
![]() Або деякі "проффесори" його просто забувають підключити. Треба перевірити він на конденсаторі (радіаторі по нашому), знаходиться. Добавлено через 13 минут Як це розуміти??? ![]() Силова лінія не може бути напряму до АКБ! Десь повинен бути запобіжник і реле (в блоці різних реле), а вже до них живлення подається від АКБ. Востаннє редагував vitos svp: 06.08.2018 о 07:21. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
|
завів авто подав напругу на муфту і подуло холодом.. Не хочу всю проводку розмотувати у пошуках одного дротика.. Буду шукати схему. А про станцію то у нас таких де є схеми нема.. Помилку показує діагностика типу коротке замикання або обрив в цепи муфти кондиціонера.. якось так по пам"яті..
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили shuma34 за это сообщение: |
Romaha55 (07.08.2018)
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
|
якась фігня.. відкриваю мазди міцубісі всі схеми зразу знизу появляються.. а на кадди всьо пусто...
Добавлено через 3 минуты ще дома попробую.. може інтернет поганий Востаннє редагував Romaha55: 07.08.2018 о 09:29. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Выбор Аккумулятора | Технічні питання | |||
| ахтунг! тока для мужчин, игра наперстки, типа - угадай с первого раза)) | Балачки в курилці | |||
| Установка дополнительного аккумулятора | Технічні питання | |||