| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
да, тот что ближе к порогу то (+), дальний (-).
|
|
| Поблагодарили Deefrag за это сообщение: |
Віктор (23.01.2015)
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
Почему все гонятся за амперами? Чем больше ампер, тем лучше? Фигня то всё.
Более важно пусковой ток. И у некоторых даже 90-амперных, он может быть больше чем у некоторых 100-амперных. Віктор, купи ХОРОШУЮ 90-ку, а не нормальную 100-ку. |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
В основном чем больше емкость, тем выше пусковой ток. Нормальную 100-ку найти проще, чем хорошую 90-ку. Плюс цена и наличие? И самый проблематичный вопрос как среди АКБ найти "нормальную", а еще лучше "хорошую" АКБ? На банке можно написать любые цифры! Я в итоге поисков по интернету, пошел в магазин и купил из наличия какую то польскую АКБ, со слов продавца "тракторную" за 1 850 грн. Востаннє редагував vitos svp: 24.01.2015 о 09:49. |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Київ
|
Купив ось таку батарейкуhttp://kiytrans.com.ua/akb_auto/akb_set.php?i=f208
В мене стояла ФІАММ 82Ач/720А, випущена 2007 року, тобто вона відпрацювала хороший ресурс. Розумію що це не означає, що й ця стільки відпрацює, але й єдиної думки щодо хорошого акума я не знайшов.
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Пользователь
Звідки Ви: м.Дрогобич
|
Стою перед вибором, пррпонують а мегу, типу Україна. Я спочатку хотів істу. Істи в мене по 7 років ходять , я задоволений). Але зараз кажуть іст нема. Типу на держ замовлення пішли.
Ось і я думаю, який би такий акб взяти, щоб 6-7 років відходив. Рипнувся, в неті заказав ту A mega. Почитав відгуки, люди жаліються типу пів року і піпец. От і думаю може поки їде та батарейка, мені поміняти замовлення, може бошика або варту взяти, а що скажете? |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
guffi, могу предложить исту абсолютно новую сотку, купил не с той полярностью, теперь надоть поменять.
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Пользователь
|
Цитата:
Короче взяв ту А мегу. Там подивимось. Ну другий раз буду старатись до поляків їхати. І за колесами і за акб. Масла певно там теж краще брати. Дістали мене вже ті вічні підробки ![]() Но то як випустять звичайно ![]() Добавлено через 2 минуты В мене постояла машина з включеним запалюванням, музика+ вент пічки 15 хв . і вже не завів. Підзарядив пів годинки і бжик .. Завелась. Акб потім ще літо перетягнула, на зиму довелось міняти(. Востаннє редагував guffi: 14.02.2015 о 20:25. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Пользователь
|
Ну не знаю, якось так виходить, легкова то взагалі виїзджає максимум два три рази на тиждень, на базар за прод. ) кататись тепер справа не вдячна.
А може тому що давніше купляв батарейки. Мож тоді якість була краща. Зараз прод каже що іста, амега, вольта ітд, все що по 1000+- майже одинаково. А мені якось не охота розорозити акб при -22 або не завести машину через пів року після покупки нового акуму. От такі міркування, що брати скажіть, поки замовлення ще не приїхало, може дійсно варта два рази доплатити але мати спокій на 6 літ( бош, варта) |
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Я у грудні взяв 100-ку, якусь невідому польську, в магазині, повірив продавцю, той казав що вона краща за турецьку, зі словами на кой мені рекомендувати фуфло, ви потім приїдите мені морду бити, магазин був, є і буде, порекомендував заїзжати переодично на безкоштовне обслуговування. Брав у Запоріжжі 1850 грн., з його слов постачальник львівський, якій їх тягає контрабасом з Польщі. |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Пользователь
|
А можете назву глянути. Чи то може когось попросити з польщі притягнути
|
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
|
Сейчас Рашад приценит и объявлю, потому как мне другой купить надо.
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Луцк
|
Підкажіть - машина постояла (заглушена) пів години при включених габаритах і ближньому світлі. Після цього стартер вже не крутив... Це нормально , чи то вже хана акумулятору? Температура плюсова була.
|
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Днепр
|
Попробуй прикурить или другой АКБ чтоб завестись. Получиться значить дело в АКБ, проверь электролит и на дозаряд поставь АКБ, не поможет значить новый АКБ.
|
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
награвся
Звідки Ви: Вроцлав
Авто: Renault Scenic ll 1,9dci 2005; Kawasaki ZZR600E 1998; Toyota Celica V 1994.
|
Только сначала прверь уровень электролита, а потом уже прикуривать. Вдруг не знаешь...
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
|
Ну за полчаса явно ближний посадит акб
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Луцк
|
прикурив і завелась - норрма , акум закритий рівень не провіреш... Значить якшо акум через пів години розрядився то вже пора його міняти?
|
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.
Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.
|
Козаки, хто щось розкаже про таку байду http://yandex.ru/clck/jsredir?from=y...48394345536403 . Брат буде брати акум. і на пошту прискакало таке посилання. Варто брати? Чи це як мертвому припарка.
|
|||
|
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||