ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
А запродайте мне ремни безопасности на третий ряд?
два боковых со всеми креплениями если они делятся? Можно и левый ремень второго ряда Трафик из профиля Востаннє редагував DRB: 31.01.2015 о 08:09. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Бандерштат, Київ
Авто: Renault Trafic 2,0 2007 66kw +чіп і тепер фіг зна кіко но їде шо дурне
|
С позволения автора подмажусь (да бы не плодить тем).... тоже нужен комплект
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Kramatorsk...
|
А такие не интересны?Нужно заправить только сами ремни,натяжители всё работают.
http://kramatorsk.don.olx.ua/obyavle...k-IDbW04x.html |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Цитата:
Продавець відписав, що на дубль не підходять, собі хотів купити, а для другого, третього ряду так. Вони рідко бувають, так що не тяніть. Я на дубль-кабіну не можу знайти. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
есть 2 ремня с катушками,задние от мазды..могу продать если надо,цену не знаю,сами предложите. на фото:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили wasya за это сообщение: |
pasha210 (24.02.2015)
|
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина,Одесса-не город,это улыбка Бога
Авто: BMW X3,Honda Aссord 2.4,WV T3,Виваро 130 жербцов был,Хюндай Н-200 был и еще много чего было
|
DRB,есть родные на 3-й ряд.Сколько даешь за них?
Когда мы что-то покупаем, мы ведь платим не деньгами. Мы платим тем временем нашей жизни, которое мы были вынуждены потратить на то, чтобы заработать эти деньги. Востаннє редагував Horton: 23.02.2015 о 20:08. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Kramatorsk...
|
Они там и даром не нужны.Я это,к тому,что пассы там пристегиваться не будут.Себе на 3 не стал ставить,на 2-ом стоят и то никого не заставить застебнуться.И ещё минус,когда снимаю сиденья,они там просто телепаються ,царапая все при этом,приходиться подвязывать.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
а навіщо на третьому ряду подвійний замок?
Цікаво аж. взагалі ремні мені віддали по 200 грн. на третій ряд ще 2 штуки потрібно буде. За якою ціною віддасте? Кріплення бачу якраз те що треба для третього ряду. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
Авто: BMW X3,Honda Aссord 2.4,WV T3,Виваро 130 жербцов был,Хюндай Н-200 был и еще много чего было
|
200грн это хорошая цена,даже очень хорошая. На разборках от 30 до 50$. За 20$ по курсу на день покупки отдам. Но не за 200грн,однозначно. Если подходит,то просьба сообщить в личку. С оплатой решим.
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Блин. Надо кредит в банке брать. Целевой -"Для покупки ремней безопасности заднего ряда". Смех сквозь слезы.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
|
Це Вам так здається що не потрібні. Малих дітей всі мої знайомі возять в кріслах дитячих.
Я правда не знаю як з цим курсом долара буде далі, але в мене основний кілометраж завжди був за кордоном. Там взагалі навіть без варіантів. І в мене до речі зазвичай при подорожах всі користуються пасами безпеки. Та й взагалі. Вони просто мусять бути. Користуватись ними чи ні - справа кожного персональна. Кожен сам повинен вибрати - мати додатковий шанс на виживання у випадку ДТП чи ні, і не лише від водія (від мене) залежить це. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
wasya (24.02.2015)
|
![]() |
#16 | |||
|
||||
Местный
|
Ну я пас. Так як по 200 грн реально на розборці взяв саме такий як у Вас на фото, а 20 доларів це взагалі-то 600 гривень, навіть 700 вже.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
|
Я ж написал,что 200грн хорошая цена. Но увы,это значит повезло. Нет нигде сейчас таких цен. И так написал дешевле,чем на разборках.
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
|
так номер то й не треба шукати - сусідня тема - телефонуйте й купуйте. (в нього точно в наявності ще були)
На цій сторінці він свій номер декілька разів продублював. https://busovod.ua/showthread.php?t=14796&page=24 Добавлено через 4 минуты Просто для орієнтиру на ціну Б/у ременів, ви б спочатку взнавали скільки коштує новий ( з замком до речі а не просто ремінь). Новий ціна 25 доларів ось тут наприклад http://bus-com.net/p31912646-remen-b...ochechnyj.html ну не може коштувати нова запчастина як б/у. Плюс б/у ремені - неходовий товар чомусь у нас. Подивіться на бердичів-стайл, ніхто їх не ставить в авто Востаннє редагував DRB: 24.02.2015 о 12:30. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
Начеб то питання про ремінці для трафообразних стояла. Так що не "гони"! ![]() Коди права сторона Коди ліва сторона Тут можна взнать ціни на нові деталі рено 8200696531 РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ 5477.83грн. 8200696529 РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ 5470.6 грн. ![]() До речі. Зверни ще й увагу, на ремні що запропонував Саня. В тих ременях вже є кронштейни для кріплення в верхній точці. В "нових" Сумських, того кріплення нема, це ще добавочний гіморой.Та й потрібно, знову же. Уточнить довжину тих ременів. В розкрученому стані, вона повина бути десь 2м 70 см. Щось у мене підозра, що ремінці ВАЗовської пятірки, будуть закороті для бусика. І уточни в продавця. По Трафіковським ременям.Часом він Тобі не передні ремені, помилково відправляє? Якщо задні. То дуже чудово. Якщо з водійського салону, то: 1.Вони будуть короткі. 2. Маємо проблему з кронштейном, про який говорилось раніше. Востаннє редагував shuma34: 24.02.2015 о 13:23. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили shuma34 за это сообщение: |
Sumrak (06.04.2020)
|
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |