| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
награвся
Звідки Ви: Вроцлав
Авто: Renault Scenic ll 1,9dci 2005; Kawasaki ZZR600E 1998; Toyota Celica V 1994.
|
Ізраїль відмінив масочний режим, бо вони майже всі вже привиті. Подивимось.
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Цитата:
Цитата Зазначається, що маски залишаться обов’язковими у будинках для літніх людей, лікарнях й для невакцинованих та хворих на COVID-19. Не стосуватиметься скасування заборони й пасажирів авіарейсів та людей, які прямують до місця карантину.
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
награвся
Звідки Ви: Вроцлав
Авто: Renault Scenic ll 1,9dci 2005; Kawasaki ZZR600E 1998; Toyota Celica V 1994.
|
Можна. Але можна і "бан" отримати од прикордонників. Зараз більше перевіряють.
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Новичок
Звідки Ви: /.s/a/30/6.png
|
Кто кололся пфайзером, после укола всегда рука так сильно болит в месте укола ?
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Кому як. Мені майже не боліло, а дружині дві доби нило.
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Новичок
Звідки Ви: Украина Днепропетровская обл
|
Мені після першого нічого, після другого годин 15-20 нило.
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
Ну что сказать, я чуть не сдох
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Богодухівщина, UA
|
Ігоре, лікуйся! Ставай на ноги!
|
|
| Поблагодарили Cheatatel за это сообщение: |
Беза (07.11.2021)
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Пользователь
Звідки Ви: Украина, Красино
|
Мы с женой оба подхватили, она первая, 2 прививки модерны, был только сильный насмор и чих(с двух ноздней так лилось, я такого не видел ещё) неделю. Потом я, 2 прививки короновакса, у меня по хуже. Температура до 39, сильный сухой кашель. Таблетка Гофена сбивала до 37, через 6 часов 39, и так неделю трахался. Сейчас уколами температуру побороли, остался только сильный кашель, лечу. Да забыл кислород(сатурация) у нас обоих был в норме и легкие чистые. Модерна рулит, короновакс похуже(имхо). Не болейте!
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Вколовся пфайзером, перша доза, 2 дні трохи нила рука. А так без симптомів.
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Я перехворів, вважаю, ще в легкій формі - темперетури майже не було ( 37,1 ), сатурація в нормі, на кисні не сидів, кашель не діставав (хоча в мене хронічний бронхіт), але ... я три дні сидів не обезболюючих ! При тому, що до цього за все життя я їх випив, може, таблетки дві. Так хріново мені, мабуть, ще не було, причому, що вдень, що вночі ... А в дружини температура валила 39 .
Добавлено через 1 минуту Да, і хто перехворів - добивайтесь довідки про позитивний тест ! Бо зараз давати її не хочуть (принаймі, в нас), а вона має силу "зеленого" сертифіката навіть в червоній зоні ! Востаннє редагував М'арк: 08.11.2021 о 12:17. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
М'арк, Довідку про одужання можна згенерувати у Дії
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
Сьогодні отримав таку довідку в місцевій поліклініці .Лікарі і самі толком не знали як дану довідку правильно виписати . Ганяли мене з кабінета в кабінет
Багато людей взагалі по 5 раз приходили щоб отримати довідку про повну вакцинацію ! При онлайн записі до лікаря талончики на однаковий час можуть отримати декілька людей одночасно . В електронній базі повний бардак - воно й не дивно що Дія не підтягує дані . |
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Пользователь
Звідки Ви: Луганск, теперь ТПО
|
Я у своего врача спросил, чем прививается наша райбольница? Отвечает,- астразенека,- ну тогда и мне такую же колите! Говорит , есть лучше неё! А мне не нужно.., на себе потренируетесь, и меня заодно вытащите(если что) Две прививки в августе, и слава Богу бегаю, хотя и стою на рынке, а вокруг народ болеет улицами.. Мрёт народ серьёзно, и богат и беден, а вот с двумя настоящими прививками хоть и болеют, но ни один ещё не сдох(информ ОБС; завхоз, водила ск.помощи и чел из похоронного бюро, это мои клиенты, врать им не зачем)..
Если флуд удаляйте. |
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
Хворіють як не вакциновані так і вакциновані... і дуже багато летальних випадків людей які мали по дві дози вакцини.. їх менше чим тих хто не вакцинувався, але багато не вакцинованих це люди які не хворіли у першій хвилі, але думали , що перенесли безсимптомно. Ті люди які дійсно перехворіли хоч раз, і вижили, у них організм уже має у пам"яті якийсь сценарій по якому буде боротись з короновірусом (і не тільки з ним)
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Romaha55 за это сообщение: |
vitos svp (11.11.2021)
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
В мене син війсковослужбовець перехворів перший раз тої осені, лікувався по місцю мешкання, влітку зробили військовим примусову вакцинацію кітайським шмурдяком, на початку вересня перехворів ще раз, лікувався знову по місцю мешкання. Відмінність від першого разу не втрачав нюх, але срався так, що казав думав і шлунок вийде. Востаннє редагував vitos svp: 11.11.2021 о 11:55. |
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||