ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Я в субботу на место подтянусь сразу.
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: киев
|
Я точно буду! Только к обеду подтянусь, захотели вырваться еще люди....их заберу и на место.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
А хто в Киеві кучкується?
Так наарод. Одписуємось до пятниці. А краще до четверга. Хто де і як. Хлібом, напоями по місцю проблем не буде. А от з м"ясцем не знаю. Думаю краще ним затаритись в Києві. А бо в Нових Петрівцях. В Н.Петр. є два я мясних магазина. А також точка з розливним живим пивом. Це на всяк випадок. Активніше, активніше!!!! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина,Киев,Оболонь
Авто: HYUNDAI H-200(LONG6) и HYUNDAI H200(LONG8),а также были Chery Amulet, Smart450
|
Я собираюсь быть! Может даже приеду с пятницы!
![]() ![]() ![]() Благодоря форуму лично знаком с: Степан(Стёпа), Шкодник(Володя), Trafim(Игорь), bayk777(Саша), Juravel(Василий), Gena-street(Гена), Yuryi(Юра), кабан(Валера), Руслан-21(Руслан), genagirka(Гена), RossoNeri, Dvakyma, Vasek(Вася), Беза(Игорь), Rashka, SUVOROV(Стас), olexa, Кисинтин(Костя), Docent, карапуз(Сергей), Саня Самоделкин(Саша), shuma34(Сергей), Варера(Валера),Электроник(Виталий), irina2390(Сергей),alexusaty(Саша),Kievsiti(Саша),Voha (Вова),Паша Первомайский(Паша),artemogik(Артём),Вольдемар (Вова), Stalker88(Костя),Horton(Саша),Volodyabsc(Володя)Sgas (Сергей), мож кого забыл? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Kiev
|
Я в субботу работаю до 16-00 так что не знаю буду ли я!!!
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Я не смогу ,в пятницу уезжаю в Донецк на 2 недели.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев Левый берег Троещина
|
Постараюсь приехать. В субботу меняю рессоры
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
|
Тобто я так дивлюсь вечір п"ятниці - перша половина дня суботи тиха спокійна гулянка
![]() а в неділю буде голова боліти? ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Класно вам, київлянам та колокиївлянам - їхать недалеко,декому навіть зовсім близько.Дуже хотів би приєднатись до вашого гурту,поспілкуватись, так сказать, в неформальній обстановці
![]() ![]() ![]() Приємного відпочинку та спілкування ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
|
Створив окрему тему
https://busovod.ua/showthread.php?t=16849 Сідай на маршрутку - приїзджай в Київ, тут підберемо і відвеземо на місце, в неділю вернемо назад ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Настоящих буйных много тока нету вожака....
Что с закупкой решаем? Ладно вода хлеб овощи.. Мясо по сто грам на себя бум брать?
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
|
Враховуючи пасивність на форумі
![]() Не знаю скільки кого буде, я буду брати як і завжди - по продуктах візьмемо на себе І м"ясо з розрахунку на нас двох. ![]() Плюс щось додатково візьмемо звісно. Сало, Огірочки, чорний хліб, 100 грам - само собою. Шампури, 3 казана (більший і 2 менших), дві триноги (для казанів), тент з антимоскітною сіткою, стіл, набір для барбекю, в нас з собою буде. Можливо за компанію ще одне сімейство з собою прихватимо. Ну і світло з собою також буде (батарея від APC + світлодіодна стрічка) Як там з дровами? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: киев
|
договорились
![]() Добавлено через 35 секунд Добавлено через 2 минуты М'яса,багато не буває. Буває мало бухла! ![]() БЫВАЕТ ![]() Востаннє редагував али: 22.07.2015 о 12:41. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Так. М'ясо з розрахунку 400грам на людину. Це якщо на один раз. Дрова потрібно брати з собою. Мішки для сміття, також..
І не піднімайте тему про "пасивність" форумчан. Все буде путьом. От побачите, в більшості своїй,при ідуть ті кого ми і не сподівалися зустріть. Добавлено через 2 минуты М'яса,багато не буває. Буває мало бухла! ![]() Востаннє редагував shuma34: 22.07.2015 о 12:30. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Vetal1977, Киев | Вітання та знайомства | |||