| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Двигун та паливне обладнання Загальні питання |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Мукачево
|
Маю клопіт.
Не заводиться. Без будь яких попередніх перебоїв чи щось таке. Взагалі ніколи не було перебоїв - хоч би й місяць взимку стояла. Дим відсутній. Жабка м'яка, стає твердою після двух-трьох натискань. Покрутив стартером - знову м'яка. Який алгорітм подальших дій? (у селі )Після останньої заправки проїхав більше 100. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Новичок
|
Всім привіт! трафік 2,5 2006року.
Машина почала довго заводитися, раньше пару оборотів стартера, а зараз так якби завоздушена. Що замітив, перед заводкою підкачую грушою(таке враження що корпус фільтра взагалі пустий, багато качків треба зробити) коли підкачаю то заводиться нормально. Я так розумію - це в мене згорів насос той що в баку знаходиться? Сьогодні пробував зняти патрубок вхід в фільтр, завів а з патрубка не тече соляра на заведеній(пропрацювала секунд 10-15 і заглохла). Хто підкаже на зажиганні\заведеній машині з патрубка там де груша має текти соляра? просто я чую як моторчик жужить перед заводкою. |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
Схоже зворотній клапан на груші не тримаю, тому і накачати не можеш. Шукай нову грушу, може з лодочних моторів підійде, якщо рідна дорогою виявиться. То не паливний насос жжжж! |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Новичок
|
Цитата:
І ще одне, один раз мені на високих оборотах засвітився чек, сервіс і помилка двигуна, но при цьому мотор на ходу не заглох, діагностика показала неправильний тиск палива в системі(жаль не записав код помилки) після того такої помилки не було ніразу. Востаннє редагував Tal_Rasch: 28.01.2022 о 17:42. |
|||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
Цитата:
За звичай якщо стоїть фабрична груша то насоса в баку нема .Там на виході з форсунок стоїть підпорний клапан обратки .Помилки треба записувати , а ще краще фоткати , а не терти бездумно все підряд .При таких проблемах в першу чергу треба дивитись корекцію по форсунках і тиск в паливній рампі . Востаннє редагував sergeyss9: 28.01.2022 о 18:03. |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
Насоси в баках на бензинових авто стоять, і його вистачає для тиску в паливній! На 1,9 d якись період був в баку, потім поміняли ПНВТ і підкачивающий став з ним моноблоком. |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Ти плутаєш різні види насосів. Основний підкачуючий в ПНВТ на1,9 завжди був і є. В баку стоїть підкачуючий, який перед запуском качає 10 секунд. Замість нього пізніше поставили грушу. Тобто і груша, і підкачуючий в баку це допоміжні насоси, наприклад при заміні фільтра, і інших моментах, коли треба розвоздушити систему. |
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Давайте знакомиться, Black | Вітання та знайомства | |||
| кхм... Іздрасьтє! Новенький я тут... Давайте знайомитись... | Вітання та знайомства | |||
| Завоздушил топливную | Двигун паливна єлектроника | |||
| Давайте знакомиться | Інші мікроавтобуси | |||