ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, Киев
|
Сегодня купил талонов ОККО на ДТ у своего проверенного человека. Обычно покупал ВОГ со скидкой 2,5 от цены стеллы, а сегодня говорит такое: что недавно ВОГ урезал на 0,5грн скидку и вот опять на 0,5грн., итого скидка уже не 2,5грн. на литре, а 1,5грн. и то талонов ВОГ не отпускает(объясняет это тем что нету пластика, типа люди скупили и держут на руках...), а на самом деле до выборов держут цену, доллар и евро пошли вверх, налив на опте подорожал, значит после выборов цена пойдёт вверх... так что я решил купить ДТ в талонах ОККо со скидкой 2,2грн. от цены стеллы!
п.с.: продавец сказал, что если есть возможность запастись талонами - лучше это сделать!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Повторюсь - навіщо купувати талони зі знижкою 2,5 у ВОГ якщо на АЗС 2,5 ОФІЦІЙНО моежте отримати а при покупці більше 500 літрів - 3 грн на літрі маєте? Причому літри будете мати офіційно на своїй картці - чесно без перекупів і кидал
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
эта программа новая у ВОГа тоже хитрая, может она и не плохая, но допустим энная сумма накопилась, но при подорожании топлива завтра на эту сумму можно будет купить меньше топлива чем сегодня. правильно? а когда я покупаю талоны, то я, допустим, при покупке 100 литров, беру 120 литров по тойже стоимости что и 100 литров на АЗС. + там чтобы дойти до большой скидки нужно по 20 литров заливать несколько раз... одни какие-то условия и повиновения, а так я себе взял и знаю что мне есть что заправить в бак! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
|
Ти не зрозумів
Я купив собі на карту літри. а бонуси поїхав і відразу потратив. Навіть їздити нікуди не треба Літри на карті лежать і нікуди не діваються. Але кожен вибирає своє. Навіть коли в мене не було можливості заправлятись дешевше - я не купував талони з рук.. ВОни бувають крадені, зекономлені і т.д. Фірма може звернутись до офісу як ВОГ так і ОККО з проханням - обміняйте нам талони які ще лежать в касі, а якщо у водіїв на залишках є талони - заблокуйте їх |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
п.с.: я бы с удовольствием покупал бы по 501 литру, но 9000грн. отдать сразу как то не охота... ![]() п.с.с: и я не настаиваю и никому не советую и не заставляю покупать талоны, просто я выражаю своё мнение и свою точку зрения. а каждый сам для себя решает что и как ему делать и поступать! Добавлено через 4 минуты Цитата:
и я не записываю себя в "продажника талонов".
остановка - это начало конца. не стоим на месте, делаем вещи! ))) Востаннє редагував Student: 21.10.2015 о 22:53. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
|
Перевірені люди це не фірма. Як вони отримують знижку, звідки беруть талони незрозуміло.
Скажу лише одне - компанія ВОГ наприклад вже не один раз знаходила таких "перевірених людей" і блокувала все що їм продавали (мутили менеджери). І так само ОККО. Головне розуміти - талон - це не платіжний засіб. Це папірець Причому цей папірець є зобов"язанням компанії скажімо ОККО перед компанією "Рога і копита" заправити в межах деякого часу паливо в обмін на папірець. Але все це з умовою підписання договору, в якому є купа умов. І договір цей складений між двома компаніями. Тобто якщо з Вашими талонами щось стається - крайніх не буде. А на рахунок пошвидше потратити бонуси - я так і зробив. Все вилив в бак. Завтра ще прикуплю пару літрів, а бонуси закину в бак. І буду мати на картці пару сотень літрів палива з реально ВЖЕ ОТРИМАНОЮ і отовареною знижкою 3 грн ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
а подскажите ответ на такой вопрос: когда на АЗС будет продаваться зимнее ДТ? (на ВОГе или ОККО, например). просто вот задумался о заливке антигеля...
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Так на АЗС и запитай! А краще у сертифікат подивись! Но думаю до кінця місяця не будуть! Прогноз погоди перевіряй і в залежності від нього заливай у бак!
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили vitos svp за это сообщение: |
Student (22.10.2015)
|
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
|
Я не зможу відповісти на такі питання, я там не працюю - працюю в суміжній команії і маю товариша який має деяку відповідальну посаду на ВОГ.
А запитати не обов"язково на азс - наскільки я чув від товариша є їх акаунт у фейсбук офіційний - там здається виділено людей які спілкуються і відповідають на питання (сам не перевіряв) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
sergey2012 (22.10.2015)
|
![]() |
#10 | |||
|
||||
Матациклист
Звідки Ви: станция "Красный хутор", Дарницкий район, Киевская обл.
|
Сегодня, выезжая из Одессы, загорелась лампочка резерва топлива. Бак в Мастере 100 литров. Заехал на ОККО заправится "до полного".
Выходит чек 108 литров- я в шоке. Такого еще не было!Вот Вам и скидка 1,50 грн/л. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Матациклист
|
Двадцать минут общался с приятнейшим созданием- исполнительным директором заправки Ириной. Она мне рассказала о допуске до 20% на расширение топлива и прочей лабаде...
Позвонил своему юристу- он сказал: Вадим, ЗАБЕЙ! Я забил! Анатолич, шо там с самалетиками?
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Там такая хрень с нашими баками! На трафе тоже вроде от лампочки и до полного, до отстрела около 90л, но я когда себе снимал бак с только что загоревшейся лампой резерва, то слегка охренел, в баке оставалось около 20 л дт. Так что сколько там на самом деле объём - хз.
А чё у тебя всего лишь 1,5 грн скидка? Вроде ж от 60л 1,7 грн?
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Матациклист
|
Х.З. Забил я на скидку.
Одесситы, как Вы там ездите? Сегодня загорелась лампочка по возвращении из Ровно. Залил до полного на ВОГ - 96 л.(как обычно)
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Заправлялся, когда стрелка падала чуть ниже предпоследнего деления. Раньше влазило 45л аж бегом, теперь 40л еле вгоняю. То-ли бак уменьшился, то-ли заправлять нормально стали. А может указатель врёт?
![]() ![]()
Шуруп, забитий молотком, тримає набагато міцніше, ніж цвях загвинчений викруткою! ![]() Востаннє редагував mehanik: 05.12.2015 о 19:48. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Kramatorsk...
|
А что за соляра сейчас на Воге, по 18.99,кто-то заправлялся?Спрашивал на кассе ,сказали "очищенная". Залил 60л,выкатал и залил у них же обычную по 17.99,разницы никакой не почувствовал.Сложилось впечатление,что они заправляют из одной бочки...
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, г.Харьков
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
В солярках і бензинах які йдуть з приставками "плюс, пульс, вентус" додаються деякі присадки. Я не хімік, не вірю в них але за словами працівників мереж - присадки очисні, хороші. Але є одне але - якщо Ви на свому авто раніше заправляли паливо без цих присадок то і не треба на нього переходити. Бо (я не спец повторюсь, лише зі слів) вся гадость яка є почне змиватись потрохи і попадати в камери згорання. Тобто по рекомендації тих же людей - на новому або майже новому авто можна, і будете відчувати ефект, якщо авто не нове і не використовувало ці всі пульси плюси вентуси - ризиковано (і я відгуки на автоуа дивлюсь, схоже так і є - існують відгуки - весь час заливався звичайним, перейшов на .... бла бла і машинка стала тупити). Хоча більшість відгуків непогані. Я ж за останній рік проїхав трохи більше 40 000 км, нехай процентів 30 на закордонному паливі, але 70% - лише ВОГ звичайний, не плюс (мережа ця в силу наявності знижок і т.д.) І міняти його не збираюсь на "плюс" поки бо не бачу сенсу - тяга і витрата пального повністю влаштовує ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
pasha210 (27.11.2015)
|
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |