| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина. Кировоградская обл.
|
Что то я от жизни отстал . SUVOROV давно тебя разбанили ? На чём ты сейчас колесишь ?
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
Щоб продати авто за ту ціну,яку ви хочете,треба:
1.приізжаєте на авторинок з розговорчивим другом,з акторськими якостями ведення розмови...перед цим помити двигун,залити мотодоктор,щоб працював рівно..після цього заводите авто,відкриваєте капот..друг в цей час підходить до авто,і голосно по телефону з кимось розмовляє,оглядаючи при цьому вавше авто,і розказуючи ніби собесіднику на другому кінці дроту,яку він класну тачку бачить перед собою і по халявській ціні,а власник типу срочно продає,бо виізжає закордон на ПМЖ...при цьому створюється нездоровий ажіотаж навкругИ,це солодке слово ХАЛЯВА...і когось обовязково зацікавить..так я продав своє перше авто"пежо" за 30хв,після безупішних поіздок на ринок на протязі 6-ти місяців підряд..))) 2 спосіб: ставити ціну в оголошенні на своє авто,на 1,5-2 тис.$ дорожче ринку,від самоі дорогоі ціни яка є на ваше авто,аналогічне по рокам і стану...і чекаєте на дзвінок...у декільках дзвінків вас можуть далеко послати і розказати який ви даун,що таку ціну лупите,і ще багато чого можуть наговорити не приємного..не звертаєте уваги,чекаєте "свого клієнта".. ви зрозумієте,це по розмові відразу...він не буде запитувати відразу про ціну і розказувати вам який ви нерозумний..перш за все його буде цікавити,що такого у вашому авто є,що не має в аналогічних..не треба обманювати,можна просто сказати,я ж не продаю як всі,ведро з гайками,авто типу для себе роблене,грошей не жалілось...ітд,в тому дусі..але непереусердствуйте в цьому,не хваліть,і не показуйте зацікавленість ,що ви хочете йому спихнути..вам типу байдуже все...на другий день,звично,він приіде типу оглянути,але вже з грошима і наміром купити..і купить,без торгу)))...так я продав свое друге авто мазда..по ціні вище максмиальноі ринка на 1,5 т 3 спосіб...ставите свою ціну,яку вважаєте адекватною і просто чекаєте..ніхто не дзвонить,не пише..і в один день він(клієнт) приходтить на роботу,поверхнево оглядаючи авто,віддає вам гроші,просить техпаспорт взамін,дає вам 10 хв. забрати своі речі з авто..і іде на ньому..а ви залишаєтесь на дорозі з сумкою важких ключів до авто,різним хламом,великим вогнегасником..без однієі гривні на автобус..зато з пачкою зелених купюр..і основне навіть не знаєте імені покупця і хто він...через рік він вас сам знайде і попросить про доручення ..так продав свою третє авто шкода октавія.. 4 спосіб...ВІВАРО..ви не хочете його продавати,а просто для інтересу ставите оголошення на сайті продажу,відповідно і ціну вищу,щоб вам не дуже докучали..приізжають час від часу різні "експерти" з приборами,оглядають,пікають 3 слоі фарби на авто і ідуть далі...але тут приізжає дядько комбайнер з непутьовим сином,які живуть біля кордону..дядько на комбайні гроші заробляє,а син тільки прогулює і пропиває іх..і ось дядько вирішив залучити сина до звичного всім "прикордонного бізнесу",контробанді сигарет...нічого не питаючи про тех. стан авто, і тільки оглянувши чи багато ніш всередині буса для таємноі перевозки сигарет,задоволені дають гроші,не торгуючись...і просять тільки показати як заводити і переключати передачі,так як ніхто з них на авто не іздив, і немав..крім комбайна)..після 10-ти хв.еспрес-курсу вирушують у своєму напрямку...через 2-місяці щасливі телефонують,дякують за гарний бус,і роказують,що вже відбили його ціну,а основне,що син при ділі))) всі операціі по продажу були проведені на протязі 1,5-2 років... |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: УКРАИНА, Днепропетровск
|
Я ему говорю, Вась, а Вась??? Так он....
Добавлено через 12 минут Не имеет смысла шпиговать машину разным говном....У меня малый увидел усилитель, который я снимал....Ой дядька продай.... 250 баксов, он твой.... Ой дорого, ну езди со своим говном, которое не тянет ни хера....Музыка...Я чуваку сказал, там 1000 баксов спит давно, дай 300, все останется, та ну нах, я подумаю, ну я думать не стал, поснимал все... Востаннє редагував SUVOROV: 11.01.2020 о 05:19. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: УКРАИНА, Днепропетровск
|
Если честно, не знал.. Мы так Кенгу в Киеве покупали, 16-17 года, я так и не понял ни фига, но в техпаспорте естественно 16 год...
|
|||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
тим більше треба порахувати скільки ще треба заплатити за переобладнання і ставку пасажира на облік..
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
Епать дожились админы...
суворов як справы сепар?Добавлено через 1 минуту Ща тему в топ выведем, если меня не забанят..... можно будет машинку продать за 15 кило $ Добавлено через 1 минуту Ай шкодник хулиган..... Добавлено через 2 минуты Беза даже не думай.... в гугле .... за 2 секунды будет сайт выводить... Добавлено через 4 минуты Голубовотого оса недоеба вернули на сайт... ужос Востаннє редагував али: 11.01.2020 о 19:54. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
али, не хочу тебя огорчать, но здесь не группа в вайбере и слова типа
здесь ну никак не приветствуются
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Хаттабич
Звідки Ви: Украина Борисполь
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Яка цікава активність...
Рома, заапають твою тему)) не видаляю бо сам просив флуд Якщо набридне напиши- повидаляю
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Одесса, Украина.
|
Мой вчера ушёл за 6300, но он требует вложений. Рулевая рейка на подходе, вопросы по лкп (вздулась шпакля на заднем крыле), флажки на суппортах закисли (клинит ручник), педаль сцепления подклинивает при откидывании (или кронштейн или втулки пластиковые), тросик коробки надо менять, ну и по ходовке мелочи. Как бы ничего особо критичного, рейка самое дорогое, но я уже не хотел им заниматься, поэтому скинул цену.
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Страшно подумати, що просити за свого, якщо прийде, бажання, пора продавати.(( А став він мені 10500, грузовиком.
Романе, то ти вже якусь цифру придумав, за зеленого? |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
|
якщо порівнювати ціну за яку всі колись купляли свої буси, і ціну за яку тепер можна продати то інколи і бажання пропадає продавати...
|
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Можно для успокоенія нагадати курс при купівлі та продажу))
Хоча все одно грустішко
|
|
| Поблагодарили Шкодник за это сообщение: |
Romaha55 (13.01.2020)
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Местный
|
питання в тому, що щоб купити щось інше ніхто на курс не дивиться))))
|
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Ромка, не парься,за 8500 уйдёт сто пудов!!! Сейчас реально живых 1.9 практически не осталось а Украине!!!
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Tkach73 за это сообщение: |
старлей (14.01.2020)
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Каменское
|
согласен всецело.
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Прохання. Заповніть будь-ласка коротку анкету | Балачки в курилці | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Передня частина задньої полички Trafic long 30% ціни allegro.pl | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Продам Трафіка 2,5 дсі | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Продам для ТРАФІКА | Продам... | |||
| Квадроцикл, ціни, інфа. | Продам... | |||