| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Івано- Франківськ
Авто: Був renault trafic 1.9 (тепер уже з кондиціонером), зараз MB Viano
|
Bober, вояджерів дизельних, по- моєму, нема....
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
В цих автівках, можна сказати умовних 7 місць. Останній ряд сидіннь розрахований на дітей, або на людей малого зросту і комплекції, або на короткочасні переїзди більш крупніших осіб. Собі вазяв Гранд сценік 3 з 1.9. Вибір робився свідомо та з підготовкою, в яку входять вивчення форумів, цінового діапазону, та потреб для себе та для своєї сім'ї. Хоча 7 місць мені і не потрібно було, але взяв з запасом. І моніторивши ринок, то 7-ми місні продаються краще ніж 5-ти. Це також впинуло на вибір. Але ця вся кухня що я написав то для України. А як там за бугром, мені, наразі, невідомо.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Eugene за это сообщение: |
Каспер (06.02.2018)
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Крайслер Вояжер є дизельні двигуни 2,5 та 2,8. Хто що скаже по цьому авто?
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
В мого поляка є С4 Picasso2009 року.
Блін, я влюбився в цю машину. Вона настільки комфортна і оригінальна, особливо всередині. Місця всередині ну дуже багато. Щоправда в нього 5 місна. Завдяки величезному лобовому вікну оглядовість суперова. Посадка дуже зручна. Інтер'єр взагалі заслуговує особливої похвали. Багажник величезний. Кілька разів їздив на цій машині. Для сім'ї дуже гарне авто. Я б мабуть не відмовився від такого. |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Степан за это сообщение: |
Каспер (08.02.2018)
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина,Львов
Авто: Croma ушла,PASSAТ тоже уже не мой, Peugeot 508 SW есть
|
Пеугеот 807 был?тоже интересный вариант..и Ситроен похожий есть,но забыл модель...но хранцузы на любителя конечно.
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
cітроен С8, ще Пежо 5008, також цікаві екземпляри.
|
|
|
| Поблагодарили Каспер за это сообщение: |
Паша (10.02.2018)
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
2008
3008 5008 не тех годов вроде ,и по цене не влезет... |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ух ты ,прикольно!
Я думал они подороже... |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Lvov
Авто: Renault Trafic 2,0 dci 115 (2007), Fiat Talento 1.6 BiTurbo 2018
|
Вчера ехал пассажиром на Зафире, 7 местной, немного шумновато, прет хорошо, но на втором ряду сидеть втроем очень тесно, на третьем наверное и не поместился бы нормально.
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
На подобных машинах так и есть, тут надо рассматривать крайслер или плимут, там шикарно
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
|
Есть зафирка Б, бензинка 1,8 140кобылок, 8,6/100 сейчас.
Задние +2 места для детишек/подростков, реально взрослому там не влезть. На заднем ряду - как у всех легковушек - 3 нормальным мужикам тесновато, мадамам с детишками само то, но сами сидушки на 2-х норм и удобно. Одельно про место для ног - даже в крайнем переднего его достаточно. По поводу шумности, не сказал бы что сильно шумит. Хоча сейчас на шипах - то как у всех. Реальный багажник, даже не складывая задние сидушки. А складываются они в мизер - в упор к передним и складываешь. Аналогично с гранд сцеником. (Wasya и Eugene по нему могут отписаться). Да, бензинку трошки кушает, но давече попробывали на 92... толи 95 такой толи движку все равно, но расход не поменялся и тяги также хватает при загруженной машине. Востаннє редагував uvagr: 12.02.2018 о 15:03. |
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Новичок
Звідки Ви: Україна,м.Чернівці
|
Юзаю гранд сценік 2010 рік. Прокат автомобілів 50 тис.Задоволений на ,5з 5.Рекмендую.
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
не знаю,як Жені,но мені подобається майже все в ньому...трохи кліренс занизький,як у всіх сучасних авто,але по снігу ,на колесах "преміорі",пре шо танк,не сподівався навіть від такого,на вигляд тендітного авто..і по трасі супер,в далеку дорогу,пливе мягко..на третьому ряді їхали мої малі(по 1,7м росту),казали що їм норм...а так авто,як авто..хоча бусік,також не поганий був,всі спогади тільки позитивні..
|
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Eugene за это сообщение: |
wasya (26.02.2018)
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
|
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Какие преимущества позволит ощутить Opel Zafira тест драйв? | Огляд форуму | |||
| Opel Zafira тест: как выбрать маршрут | Огляд форуму | |||
| Opel Zafira ремонт: рассматриваем варианты | Огляд форуму | |||
| Какие у Opel Zafira технические характеристики? | Огляд форуму | |||
| Opel Zafira автоклуб – для чего он нужен? | Огляд форуму | |||