| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
не треба змішувати різні речі.. пилюка і грязь це не масло чи топливо.. а в цілому тема ні про що. хто хоче ми хтось ні. сам собі кожен вирішує.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
Один доводить авто до такого стану, що масло дзюрить зі всіх можливих щілин, в добавок ще й солярою з ущільнювачів та перетертого топливопроводу поливає на проводку. Потім вирішує зіїхать на автомийку. Ляпнуть якимось якимось агресивним миючим засобом, потім змить все це під високим тиском..... І без сушки... Поїхать далі. Помита багнюка в підкапотному,корпус повітрянного фільтру.. А на двигуні срань як була, так і залишилась. ![]() Притягли. Вилив грам 300 води з повітряного фільтру, клапан турби мокрий. Годин 8 вошкання, з проводкою. Добре що в мозгах двигуна, нічого не вигоріло. Нарежисував блін.
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Макеевка.
|
shuma34, Серёга ну блин.... Я же не виноват, что серое вещество, на рынке не продают)))) так было есть и будет, у некоторых.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Arshin 81 за это сообщение: |
shuma34 (09.10.2017)
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина, Яготин
|
В чистоте,то да, но есть же тряпочка, влажная,потом сухая. Но мойкой
,я б не дал и за доплату. через раз,после внешней мойки протирают под капотом,эстетично приятно,заодно посмотреть не появились ли потеки.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Александр виваро за это сообщение: |
Romaha55 (08.10.2017)
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тверь
|
Я всегда мыл на мойках все свои машины и слава богу все хорошо, но сейчас заезжаю на грузовой шиномонтаж и компрессором выдуваю все на чисто ,мыть ничего не надо только очки нужно одевать.
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
скажемо так особисто я ніколи не чув що от помив я вчора двигун і зразу відчутно що машина краще поїхала.. а от таких висловів що помив і не їде повно..
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Romaha55 за это сообщение: |
Вик123 (09.10.2017)
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро. | Єлектрообладнання | |||
| Помогите разобраться с датчиком света. | Загальні технічні питання | |||
| Помогите разобраться с вибрацией | Двигун,паливна,єлектроніка | |||
| Помогите разобраться с кнопками | Кузов та салон | |||
| Приобрел Виварик, помогите разобраться с ошибками. | Двигун та паливне обладнання | |||