| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Все повністю нормально!
І не треба вигадувати Ніхто не буде взувати за чіп. А за ксенон кривий, тонування, технічні несправності - нехай. ТО мусить бути таким що ти заїзджаєш на сертифіковане СТО, тебе перевіряють (гальма, тонування і т.д.)) Тобто на безпеку - і катайся. Зараз правда ціною на паливо автівки які їздять поки не розваляться вигнали більшість з доріг. Але не усіх. Якщо немає коштів довести авто до нормального стану - не створюй небезпеку. І на рахунок пройшов переставив на інше - я думаю що мають нормальну базу створити де по номеру авто буде зрозуміло - пройдено ТО чи ні. Систем з розпізнаванням знаків авто по Україні вже достатньо стоїть на КП. Я прост мав до буса крім шкоди ще й опель кадет. За ним я дивився, але коли бачив по опель-клубу в якомі стані вони їздять, які запчастини ставлять... Добавлено через 3 минуты А ще б я добавив відповідальність СТО яке видало довідку про проходження ТО, якщо виявиться що у авто було щось несправне у випадку ДТП Востаннє редагував DRB: 15.12.2015 о 08:04. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
|
І чого ви вцепились до того чіп-тюнінгу і т.д.
Ніхто цього не зможе перевірити. І взаалі звідки інфа? де сам документ? Приймуть - будете думати Я впевнений що це все лише для тих в кого встановлено все що або збільшує звук авто (насадки на глушник і т.д.), зменшує його безпеку (дуги - травми для пасажирів при ДТП), сидіння типу "табуретка" без ременів безпеки, ксенон якій сліпить зустрічних. Все те - за що Вас висушать за кордоном, а тут поки що можна |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Київ, Березняки
Авто: Hyundai SantaFe, Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був
|
нє, ну якщо буде як там то я за...
з того що я знаю (знайома деякий час в Британії прожила, інша давно вже в Франції) - перемальовувати в будь-який колір, вставляти вікна і сидіння в вантажні буси і т.д. і т.п. - скільки душа забажає, хоч через день... але якщо при ТО майстер на СТО подивиться на творіння і за певними вимірами скаже "так нізя"- або знімай і доводь щоб пройшла ТО, або машину можна використовувати тільки в межах приватної території (приміром ферму обїздити чи на автодромі)... з іншого боку, якщо машина буде хоч стопіцот раз вилизана і як нова канхветка, але інспектуючий майстер знайде приміром тріщину чи корозію рами/несущих конструкцій, несправну чи невідповідну гальмівну систему (двіжки гальма і тд міняй скіки хоч, но якщо в запор приміром втулити двіжку на стопіцот кобил і посилити кузов - рідні тормоза будуть як ромашка носорогу скинутому з бомбардувальника)... і з приводу "мохнатих лап" при проходженні ТО - "там" якщо працівник за певну суму хрустких папірців закриває очі на причину з якої ТО не може бути пройдено і видає талон ТО, а потім це викривається, то працівника одразу звільнюють, на організацію як мінімум накладають штраф, а швидше й лишають ліцензії на проведення ТО (дебелої частини доходу), а тим часом завершується слідство і екс-працівника садовлять на державне забезпечення з державною охороною... з неможливістю в подальшому займати посади "з будь-якою відповідальністью і дозвільними документами"
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Київ, Березняки
Авто: Hyundai SantaFe, Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був
|
так отож... а як введуть - то може батько хоч ручника в Вітику починить
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ребята, на дворе 2015-й заканчивается, до начала ТО ещё 3 года, если верить датам, то для легковых это 2019г. Тоесть реально заморачиваться надо будет в 2018году. За 2-3 года может всё что угодно случиться. Я не знаю что завтра будет, молчу уже за такой срок как год. А тут аж 3 года впереди.
Не накаляйте обстановку.
|
|
| Поблагодарили Deefrag за это сообщение: |
Tkach73 (15.12.2015)
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
Да не,ну.....А пагаварить
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
От і вірша склали:
Риба, пиво, то не диво Горілка і ковбаса-ото чудеса. ![]() Але це вже в болталку треба відправляти.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили MasikS за это сообщение: |
АВТОМАН (15.12.2015)
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
Ось ще деякі пояснення:https://auto.ria.com/news/autolaw/22...v-ukraine.html
Вроде не все так страшно,але з катами буде біда. |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Darts-Trafik за это сообщение: |
серж (19.12.2015)
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: UA Полтавська обл, Лубни
Авто: рено мастер, 2.5 dci 120, 2006р, dci 150 2009р, віваро 2.0(90лс) 2007р
|
сьогодні виписали "Постанову" (протокол), зупили наче за ремень не престегнутий, потім дійшло до перевірки доків, і потім говоре покажи ТО, - запитав навіщо йому, говоре на вантажні потрібно, ..... результат - штраф 340грн, це розвод?
http://kodeksy.com.ua/pro_dorozhnij_ruh/statja-35.htm |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Олександр мастер, а ты на грузовке без техосмотра катаешься?
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: UA Полтавська обл, Лубни
Авто: рено мастер, 2.5 dci 120, 2006р, dci 150 2009р, віваро 2.0(90лс) 2007р
|
Вик123, на мастері... наче б то вантажний фургон
|
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Саме так, вантажний, техогляд прооходжу. Бо ''з метою отримання прибутку'' то тiльки для легковикив
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: украина бердянск
|
Я вам так скажу.....менты развели,т.о документ они не имеют проверять, эта бумажка для страховой,и страховку тоже.....только при нарушении ПДД а так можно их на х....послать
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Так за ремень и остановили,а это нарушение.
|
|
| Поблагодарили Bober за это сообщение: |
Wolf20041978 (08.03.2016)
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Григорий Саныч,
А можно с пунктами правил ? Или ещё с чем-то ? А то должны недолжны Я от порывся трохи и бачу что пункт пдд 2*4 гласит что нужнл предьявить доки которые укпзаннв в 2*1 а в нем помимо тп и прав еещё и ОСАГО есть По справке этой с то я хз давно несталкивался но имтся что есть и про неё
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: украина бердянск
|
В ПДД не прописано предъявление справки то ,с этим не раз сталкивался ,а требовать страховку они могут только при нарушении ПДД. Был случай когда мент на КПП при везде в город требовал страховку...на вопрос ( я что то нарушил???) косо посмотрел и отдал мои доки
|
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Покровск (Красноармейск)
|
Протокол ТО, можно не предьявлять, ничем не предусмотренно его предьявление при управлении автомобилем, но сотрудник полиции может запросить данные из базы данных (протоколы заносятся в гос. базу), если ТО не пройдено привлекут по ст.121 ч.3 на первый раз 340гр., а на второй в течении года, 121 ч.4 лишение права управления (штраф не предусмотрен). Все грузовые автомобили даже малотонажные проходят ТО, кроме новых максимальной массой до 3500 кг. эксплуатацией до 2 лет.
Востаннє редагував Nick 11: 02.03.2016 о 13:15. |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Nick 11 за это сообщение: |
Вик123 (01.03.2016)
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
2.1.
Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі: а) посвідчення направо керування транспортним засобом відповідної категорії італон, щододається допосвідчення; б) реєстраційний документ натранспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил, внутрішніх військ МВС, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, Держспецзв’язку, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту— технічний талон), ауразі відсутності втранспортному засобі його власника, крім того,— свідоцтво про право спільної власності нацей транспортний засіб або реєстраційний чиінший засвідчений вустановленому порядку документ, щопідтверджує право керування, користування чирозпорядження таким транспортним засобом; в) уразі встановлення натранспортних засобах проблискових маячківі (або) спеціальних звукових сигнальних пристроїв— дозвіл, виданий Державтоінспекцією МВС, уразі розміщення реклами,— погодження, щовидається підрозділами Державтоінспекції МВС; г)увстановлених законодавством випадках дорожній лист ідокументацію навантаж, щоперевозиться; намаршрутних транспортних засобах— схему маршруту тарозклад руху; навеликовагових івеликогабаритних транспортних засобах татранспортних засобах, щоздійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів,— документацію відповідно довимог спеціальних правил; ґ) поліс (сертифікат) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Водії, які відповідно дозаконодавства звільняються від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів натериторії України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення). Добавлено через 6 секунд 2.4. Навимогу працівника міліції водій повинен зупинитися здотриманням вимог цих Правил, атакож: а)передати пред’явити для перевірки документи, зазначені впункті 2.1; б) дати можливість перевірити номери агрегатів ікомплектність транспортного засобу; в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно дозаконодавства занаявності натезаконних підстав, утому числі провести звикористанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно дозаконодавства підлягають обов’язковому технічному контролю. 2.4.1. Умісці здійснення габаритно-вагового контролю навимогу працівника пункту габаритно-вагового контролю або працівника МВС водій вантажного автомобіля (втому числі механічного транспортного засобу) повинен зупинитися здотриманням вимог цих Правил, атакож: а) передати для перевірки документи, зазначені впідпунктах «а»,«б» і«г» пункту 2.1 цих Правил; б) надати транспортний засіб тапричіп (занаявності) для вагового та/або габаритного контролю відповідно довстановленої процедури.
Опель Віваро,2.0.бензин-газ. Хочешь мира? Готуйся до війни! Востаннє редагував Шкодник: 01.03.2016 о 12:35. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||