| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Скажімо так. Після установки на них можна явно і бокс чіпляти - вони металеві.
Але мені бокс не потрібен (поки) чому вони так зібрані - не знаю, але можливо їх насправді неправильно зібрали (уголки правий лівий якщо можна спутати тільки одне пояснення) але що маємо то маємо. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
|
Урря.. приїхали сидіння. Тепер чекаю щоб майтер час знайшов їх поставити
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили DRB за это сообщение: |
филин (04.11.2015)
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ну що ж .. сидіння встановлено .. фото результата буде завтра бо вже темно.. поки пару слів і фото процесу.
1. ніякого каркасу не робили - просто переставлено ніжки у сидінь. Виглядає бімба 2. сидінню пасажира заважає карман на дверцятах. Прийшлось принести в жертву карман і укоротити його (в мене є ще рдин, тому може ще якось інакше можна буде зробити 3. результат сподобався фото зроблю завтра по світлу - але вигляд бомба! от пару фото поки не було темно От так стало водія сидіння Перенесені лапи |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Где то рядом
Звідки Ви: Николаевская обл. Казанка
|
Оххх слюньки потекли давай и паса фотки не томи, сидухи типа фиат дукато
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
Я інтригу тримати не буду. В мене все просто - сидіння бімба.
Тльки вибачайте - сидіння пасажира ще треба почистити. Ніяк часу не знайшов поки Вид зі сторони водія Вид зі сторони пасажира Ну і основне - столик Вигляд ззаду (треба лише ті дві дирочки заклеїти чимось - зроблю на днях. |
|||
|
|
|
| Эти 12 пользователя(ей) сказали Спасибо DRB за это полезное сообщение: |
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Интересно получилось
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
|
ну і обидва сидіння рухаються вперед-назад, відкидаються, сидіння водія ще й з мікроліфтом
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Завтра біля роботи може заїду
Добавлено через 40 секунд Я всього 8 місяців шукав.. оголошення на цьому форумі всього 6 місяців висіло в розділі "куплю"... ![]() Ну може хіба по розборках покататись може хтось і продасть окремо - бачив пару разів лише салон в зборі продавали, і то не у всіх саме такі передні Востаннє редагував DRB: 08.11.2015 о 16:35. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
|
З ременем (там поясний ремінь - він просто схований)
Добавлено через 14 часов 10 минут Додав в перше повідомлення фотоальбом з фотографіями по ходу переробки і доробки. Фото що стосуються буса додаю в цей альбомчик - може хтось щось корисного знайде https://goo.gl/photos/ZFPcHVps2BMBVD9v9 Алі - до речі там є фото карти навіть на одній з фоток де диван розібраний лежить. Востаннє редагував DRB: 10.11.2015 о 08:01. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
|
Віддав зелененького на полірування... помиють, оцінять скільки коштуватиме повністю відполірувати, але капот зараз відполірують.
|
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
|
ні.. я не готовий ще на поліровку повну.. там поки всі залишки клею ще витруть..
Добавлено через 17 часов 56 минут Ну от і полірнули мені капот. Заодно пройшлись "диво-пластиліном" по всьому кузову. Капот виглядає тепер супер. По кузову сліди від букв майже непомітні - поки що полірувати не буду. Тільки можливо задню дверку - на ній добре видно. От як було (весь капот матовий а трикутнички від логотипів блискучі) І от як тепер стало Востаннє редагував DRB: 12.11.2015 о 08:22. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
|
Заліз на автомеханік..
кнопки на двері водія + окантовка кнопок + нові склопідйомники електро (так, неоригінал але... нові!) 2600 грн. не втримався - замовив. буду ставити. Заодно на Сландо знайшов джойстик на зеркала за 150 і кнопку пасажира. Загальна сума 2950 грн за комплект (карти в мене є) Виходить недорого навіть |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
Кнопки надо будет перепроверить.....до установки...есть у них больная сторона медали...
|
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| (Citroen, Peugeot, Fiat) Куплю перегородку вантажного відділення Berlingo Partner 08- | Куплю... | |||
| Продам трафік | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Домкрат Трафік | Продам... | |||
| (Opel, Renault, Nissan) Куплю на Трафік | Куплю... | |||
| продам H1 2007р Starex SV пасажир 8+1 | Продам... | |||