ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Забрав сьогодні диванчик назад. Третій ряд.
Замовив тримісний, 135 см шириною. Знаю що влізе і 150 см, але ззаду в мене кондиціонер - хочу щоб була можливість його розкласти. Замовив знову в Сумах, з боковими пуфами. Фото буде після встановлення. Є одна ідея як більш-менш надійно закріпити його з допомогою профіля Walraven, щоб мати можливість при зупинках на ночівлю рухати вперед-назад. Якщо все вийде - опишу. Добавлено через 17 часов 43 минуты Це просто пи(цензура) Забрав в обід диван, не розпаковував (блін). Приїхав ввечері до майстра щоб робити каркас. Розпаковую. а там замість мого двомісний необшитий!!! без регулювання спинки ![]() Телефоную в суми. Менеджер оху..... Їде на роботу, знаходжу на целовані напис Бровари. Виявляється нова пошта спутала і невірно кинула наклейки. Телефонує клієнту в Бровари (ще сподіваюсь поїхати обмінятись). А там взагалі ідіоти - їм прийшов не їхній диван, вони нікуди не телефонують, знімають обшивку, обрізають під свій розмір - їм бачте-но треба було терміново встановити. Це ппць. А я в 5 ранку в суботу маю їхати з чотирма пасажирами на Одесу. Майстер в четвер (ввечері сьогодні) їде з Києва до середи.. Менеджер пообіцяв сьогодні зробити і відправити диван мій, щоб я 100% в п"ятницю його отримав. В обід сьогодні майстер має зробити рамку на підлогу по дивану який необшитий, розміри між гайками мені точні мають сказати сьогодні по телефону. Ну чого мені так везе? Востаннє редагував DRB: 20.08.2015 о 07:24. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
(Citroen, Peugeot, Fiat) Куплю перегородку вантажного відділення Berlingo Partner 08- | Куплю... | |||
Продам трафік | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Домкрат Трафік | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Куплю на Трафік | Куплю... | |||
продам H1 2007р Starex SV пасажир 8+1 | Продам... |