ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Moldova Straseni
|
Она пищит тоже когда нажата кнопка туманок и дверь открыта. Габариты не включены, а значит и туманки не горят, но если кнопка (туманок) нажата то она пищит. Nazar посмотри может и у тебя кнопка включена.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Питер
|
Не знаю у кого как, но у меня никакая кнопка на эту пищалку не влияет.
Открою машину, ВСЁ выключено, вставлю ключ в замок зажигания - начинает пищать. Я уже привык, все-таки полезная штука - даже когда дверь (водителя) закрыта, но не полностью ("на один зуб") - будет пищать.
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львів, Стрий
|
Приїду до хати попробую, зараз на рибалці сиджу, глуш пока.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |||
|
||||
Местный
|
Попробував, пищить постійно тільки як вставляєш ключ і все виключене.
Можливо і добре, що пищить хіба коли світло включене, а так ні. зранку їхав на рибалку на Вектрі пару раз ставав подорозі і по привичці не виключав габарити(так як в мене самі виключаються), а воно зразу подавало сигнал(але там сигнал приємніший не давить так на голову). На рахунок Вектри то машина з 1,5 мотором і як для неї він заслабий, не має вона того, що очікуєш коли нажимаєш на педалю, туповата. Назад вертався,вже на Фіаті Скудо, вот та вашинка навпаки здивувала, для своїх 1,9 доситьь не поганий ривок, оцінити мав де бо в одну сторону близько 100 км, по трасі і помісті. Коробка зразу біля керма, правда трохи далекувато, щоб включити 5 потрібнобуло трохи відкидуватись від спинки, але до неї привикаєш за 2-3 світлофора. Що не привично це включання щіток, в нас зверху вниз, в там навпаки знизу вверх. Бокові дзеркала трохи квадратні і менші але дивитись можна, салон також зручний і прибори добре читаються. Йшов нею 140 без напрягів, більше не хотів лив сильний дождь і дорога з горбами. Зато обидві машини дуже мягкі, вектра це ясно легкова, а вот Скудо був перероблений з грузового, але в нього пружини + в машині 8 чоловік, хотя власник казав, що вона дуже жорстка без грузу(видно требуде дати йому в мене проїхатись навіть з грузом). |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Питер
|
Значит, на твоей машине пищит так же, как и на моей
![]() А какого года выпуска твоя мащинка?
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Кривой Рог
|
основная задача в темное время суток предупреждать о том что открытую дверь в темноте могут не заметить ....от велосипедиста до автомобиля ..а так волей и неволей приходится закрывать чтоб не раздражал сигнал возможно в ваших машинах изменена схема включения габаритов при включении зажигания -а она соответственна подключена к зумеру
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||
|
||||
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#811 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Та зразу над педалями під панелю, його навіть легко знайти він пищить, зняти кришку і зразу кидається в очі пищалка, фішка зразу в 5 см від реле знаходиться, як встигну ще завтра там ще діоди поставити зразу тоді зафоткаю. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Nazar за это сообщение: |
Беза (05.07.2009)
|
![]() |
#812 | |||
|
||||
Местный
|
Якщо комусь цікаво, ставив діоди заді зверху в кузові, шукав датчик задніх дверей, знайшов в самому замку, при закриті дверей в замку затискається кнопка, той дріт що до нього підходить і йде від датчика.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ростов на Дону
|
ВСЕМ ПОКА НА ДВЕ НЕДЕЛИ!!! Я С СЕМЬЕЙ УКАТИЛ В АБХАЗИЮ !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |||
|
||||
|
Везет же некоторым
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |||
|
||||
|
Цитата:
Назар, а где ты будешь?, мы тоже через неделю выезжаем
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |||
|
||||
Местный
|
Буду в Коблево, з 14 по 26, минулого року був в Криму, тепер сюда.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Осенний сезон 2010, сборы, болталка | Балачки в курилці | |||
Ивеко-болталка | Інші мікроавтобуси | |||