ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Цитата:
Я бы просто заглушил трубку. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
Зпочатку тяга, за 500 грн( Б.У) Потім через деякий час, вискакує помилка по дросєлькі. Автівку конче в аварійний режим не вводить. Але інколи надоїдає засвіченною " спіралькою" і "serv" на панелі. Але ми не звертаємо на це уваги. Адже автівка як їздила так і їде.Наче б то з тією динамікою.... Та хер з ним, з тим що серендій показник витрати пального "не значно" збільшився. Куля там. Лише на 0,8- 1,5 Л/100 КМ. То все фігня! Їде. То нехай собі і їде. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харків, Україна
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Київ, Березняки
Авто: Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був, DongFeng 244
|
Alekss II, краще одразу...
в якості доказу можу показати фото того що робиться в впускному колекторі і впускних каналах ГБЦ і іноді заїдаючим єгр
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |||
|
||||
Местный
|
Отшить ЕГР програмно- непроблема, а что делать, если завтра снова введут техосмотр, проверка выхлопа.... Снова пришивать? С пластинкой-заглушкой понятно, но перешивать блоки...
Вот попалось видео, в котором показано, что происходит с клапаном ЕГР при выключении зажигания /разные щелчки- жужания при выключении зажигания/ https://m.youtube.com/watch?v=M5YvO4hUW7Q Это касается двухлитрового двигателя. Востаннє редагував Cem: 11.11.2016 о 15:51. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут знайшов http://www.club-espace.ru/forums/ind...dpost&p=200285 Мотор той самий 2.0, шо і на трафіках Востаннє редагував x_mad: 11.11.2016 о 16:17. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Цитата:
Чоловіче. Щоб "щелчкі" не будоражили запалений мізг. Мабуть таки, було б варто при наймі, пройтись по тиренту. Ну? так просто. Те що підвернулось під руку - http://systemsauto.ru/output/recirculation.html І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року. Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки. Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ![]() Чи можливо таки з"являвся там, і був обділенний увагою? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Я І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року. Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки. ..... Я рад, что вы владеете и активно эксплуатируете свой автомобиль.... К чему это- я не понял. Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ![]() Чи можливо таки з"являвся там, і був обділенний увагою? Что бы появится на какой- нибудь бусозустрiчi- я должен бросить работу, отобрать у семьи опредиленную сумму денег, тем более, слава богу, постороннего внимания не требую. А кчему вообще ваше высказывание? Я выложил, как ведет себя заслонки егр после выключения зажигания. Я так понял, что такое их поведение заложено программой, дабы уменьшить их закоксование. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
Цитата:
Так видео же провакационое на нём чувак глушит егра ........... как то не то ты подобрал ![]()
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Цитата:
Продовжу думку. - За то, з задоволенням спостерігаю, за тими зустрічами, де як скоромохи на ярмарці, танцюють навколо бусиків деякі юзери. З задоволенням читаю форум, з метою відшукать для себе корисну інформацію. Кароч. Всі хто їдуть на зустрічі- ЛАХІ. Я самий вумний, адже у мене сім"я і прочії життєві калізії, і мені нема часу на всяку ню, тіпа спілкувння в живу з камрадами. Я самий вумний, я самий красівий!! Удачі. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
Ви теж помітили, що в тій автівці двигун F9Q?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
так і є
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |||
|
||||
Заблокирован
|
Ну да.
![]() Але ЕГР схожий на той що встановленний в трафі з двигуном M9R. Востаннє редагував shuma34: 12.11.2016 о 21:39. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: киев
|
Ну-ну..... Расскажу и я. ...... Во влодении сейчас вито 638.... 2.2 сди...... Нет у меня егр-а .......хотя место для него есть....... Как влияет на работу двигателя????? Да ни как. .......просто громче работает.....Не загрязняет впуск........ И чхать я хотел на те нормы......себе в кармане дешевле
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Lemberg
Авто: Renault Trafik 2.0dci 08р. Renault Espace 4 1.9dci 05р.
|
Провів таку саму операцію з ЕГР бо підклинювала заслонка - заглушив і трохи покатався, зовсім не сподобалась робота двигуна, плюнув і поставив новий.
Маю спокій, а як воно буде далі побачимо.
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Смарт ТВ, все вопросы. | Домашні питання | |||
Все вопросы по электрике | Двигун паливна єлектроника | |||
Ксенон и все вопросы по нему. | Балачки в курилці | |||
Вопросы по покраске авто. | Балачки в курилці |