| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
#342 | |||
|
||||
|
Мигеанец бориславский,бер
Звідки Ви: Первая столица
|
Борис, Поточи у токаря удлинители
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
|
|
#344 | |||
|
||||
|
やまざる :: Ямадзару
Звідки Ви: Одессит
|
Борис, прикольные диски, но во размерчик бы по больше
![]() Крышки отмыть и выкрасить в серебро ? Резину силиконить надо, тогда просто сияет ! |
|||
|
|
|
| Поблагодарили abez за это сообщение: |
Борис (13.05.2009)
|
|
|
#345 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: УКРАИНА, Днепропетровск
|
Парни, а что за 1500 гр. никому титаны с резиной не надо? У меня бы не было, я бы себе забрал!
|
|||
|
|
|
|
|
#347 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Одесса
|
SUVOROV, кризис , мне такие нравится но сейчас не взять
![]() http://forum.busovod.com/showthread.php?t=5804 Востаннє редагував BUSOVOD: 21.04.2009 о 17:13. |
|||
|
|
|
|
|
#348 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: УКРАИНА, Днепропетровск
|
Размер 5х120.
|
|||
|
|
|
|
|
#349 | |||
|
||||
|
Виннипанда
Звідки Ви: Украина, Севастополь
|
SUVOROV, эх, где ты был раньше? Я как Беза совсем недавно переобулся...
Кстати, Борис, у меня колпачки стали на дисках и спереди и сзади. Может из-за того что диски у меня шириной 7,5 дюймов? |
|||
|
|
|
|
|
#350 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#351 | |||
|
||||
|
Виннипанда
Звідки Ви: Украина, Севастополь
|
Может быть. Не знаю. Не мерял. Просто приехал на шиномонтажку - диск примерили на ступицу спереди и сзади. Я посмотрел что подошло и купил.
|
|||
|
|
|
|
|
#352 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тернополь
|
Всім привіт! Найшов колеса Nokian 205\70 R15 Легкові, нагрузка 720кг на колес,шо ви думаєте про то шоб купити,, вожу груз до 1.5т,ціна 820 грн за колесо.
Хочу на зад 225\70 Влізе?Хтось пробував?
|
|
|
|
#353 | |||
|
||||
|
やまざる :: Ямадзару
Звідки Ви: Одессит
|
Віталік, назад войдет, на перед нет.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили abez за это сообщение: |
Віталік (24.04.2009)
|
|
|
#354 | |||
|
||||
|
|
Віталік, У меня 710 кг, пробные выезды показали что не все так плохо.Белшина - 360 гр колесо
![]() Если вы хотите, что бы вас облили помоями, просто сделайте этому человеку доброе дело Люблю свою жену Решил и я померяться у кого длиннее, итак знаком - Gazda a1mit,abez,Alexej,ALEXEY,alexusaty,aver,bayk777,bo za 2008,dmishanya,Dvakyma,ВазХельсинг,Витос свп,Gena-street,genagirka,Gazda,IgBer,malenkaya,MANяк,Вик12 3,mehanik,Nazar,Oleg_2000,Rashka,Rich76,RossoNeri, rrammstein,sergey2012,TECHNIK200,Trafim,Vasek,Викт ория,ВОЛЬДЕМАР,димончик,Игорь,олежка,рэкордз,серж, Степан,_Yuryi_,Мишаня,Руслан21,Суворов,Пайболит,Се рнет,Вандам,Читатель,Славян,Электроник,Вовачка,Кро т, Олег,Денвиваро,Лазарев,Ткач,Глеб,Механик,Бобров,Жу равель,Вет,Ibn5555 а также МаксРус,кабан,кисинтин...Серый Волк, Григорий Саныч. |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Беза за это сообщение: |
Віталік (24.04.2009)
|
|
|
#355 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Львів, Стрий
|
Сьогодні поміняв гуму, ато їхав попав в калюжу і машину розвернуло на 30 градусів на швидкості добре що вирівняв, зразу і поїхав міняти, тепер перебортувати гуму 90 гримнів 4 колеса.
Питався за гуму 205/70 Піреллі, казали рідкісна шо тут точно не знайти хіба за кордону. |
|||
|
|
|
|
|
#356 | |||
|
||||
|
|
У нас - 120
|||
|
|
|
|
|
#358 | |||
|
||||
|
Местный
|
А і газом заправити колесо 10 гривнів за штуку. Собі не качав, на Кіа Соренто качали, нічотак ніби.
Хтось колись писав. що їздить на зимлвій гумі цілий рік і мягко, перебортував, накасав 2,5 і зразу оцінив. що зимова є жорсткіша набагато. |
|||
|
|
|
|
|
#359 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тернополь
|
Накачав сьогодні колеса газом, 100грн за 4.Перед 2.6 зад 2.8.Різницю відчув зразу.Машина набагато мякше їде... А ше би легкову резину булоби вообше чудо
|
|
|
|
#360 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Поїздь трохи і відпиши за тиждень, а то завжди спочатко внушається і здається, що дуже класно, а потім вже доходить істина.З.І. Віталік не хотів сказати, що це не правда, що мягко, просто відпиши за тиждень. |
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||