ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Виграв.... вже 16,55...
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
Обыкновенному смертному, купить Си-Бишку. И на 15-м канале покупать дрова.
У тех же дальнобоев, с тех же АЗС, но уже по цене 14 грн за литр. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Вопрос № 1 - где по Киеву обычно обитают продавцы дров? (В Ровно знаю в районе Сокара, под житомиром на зеркалке ВОГ)
Добавлено через 5 минут Ну и второе - кто хочет закупить топливо наперед - на ВОГ можно покупать прямо на карточку прайд онлайн со своей кредитки. Условие - карточка должна быть зарегестрирована. Покупка тут: https://wog.paymaster.ua/ Я не работник ВОГА (но недалеко оттуда)... только вот цена сегодня на дизель уже 17.09 зато купили литры - и они у вас всегда литры.. Востаннє редагував DRB: 11.11.2014 о 08:28. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Сьогодні "психанув" і на Авіасі залив до повного 71 л по 15,50. Що цікаво, при двох поділках у бак ввійшло 70,96 л. Соляра так наче не гірша ОККОвської по тязі, буду дивитись, що витрата покаже. ОККО видавало останнім часом близько 11/100. Дивно так якось перша поділка з 3-х, - 82 км, 2-га 185, 3-я 290, грішу на недолив. А витрата все-таки 10/100 мабуть.
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Соврал похоже я про цену 17.09 - это была вчера цена на закупку на карту.. на самой АЗС стоимость 16.59 была.. Сегодня не знаю.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Залили мне сегодня на выезде из Запора, на бывшем ЛуКойле, Дизель-Экто (Волгоградская) в бензиновую Кангу по 16,99 грн/л
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили vitos svp за это сообщение: |
ВОЛЬДЕМАР (12.11.2014)
|
![]() |
#469 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.
Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.
|
І шо Ти їм зробив після цього?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |||
|
||||
Местный
|
Буде з жінкою в Запорізька романтична ніч! Бо у Львові за зустрічами якось не трапилося, та й дитина була поруч.
З ранку будуть на станції бак знімати і зливати коктель. То не хер з заправником за життя розмовляти, а треба його дії контролювати. Підїхав до колонки, сказа зальемо у каністри ДТ-Экто, потім машину бензином 92-м заправимо, жінку з авансом на кассу послав, тіпа зпочатку зальемо ДТ на скільки получиться, а потім на залишок бензина. Я заливав у каністри солярку для Трафіка і поки закручував кришки він ії ще і в машину ливонув 10 л, я і мявкнути не встиг. Херов дісталося усім. Востаннє редагував vitos svp: 12.11.2014 о 18:56. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |||
|
||||
Местный
|
З субботи по вівторок, був пішки, донька вчиться у Варшаві і в них 4 дні були вихідних, так в нас сімейна зустріч була у Львові + в мене цього року 20-ти річчя звілнення зі строкової служби і є сослуживці зі Львівщини. Заїхав до одного у суботу з ранку поздоровкаться, так вимушен були лишатися переночувати бо так ся трапилося, у неділю приділив час своїм дівчатам - шопінг на Південному базарі, поки я в Wi-Fi точці глубоко дихав і на форумі був + виконав прохання Вольдемара, ввечері Львівська горяча культурна программа знову, в понділок ще один під'їхав - знову культурна программа. Час у Львові промайнув як молнія і був використан у повній мірі, тепер треба доїхати до дому і трошки відпочити, у Запоріжжі сьогодні перша ніч відпочинку получилася!
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |||
|
||||
Местный
|
Сьогодні вчорашне Экто було по 17,89!
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: ДНЕПР
Авто: Renault Trafic 1.6, 2016г. Были Renault LAGUNA III 1.5 D, 2011 г. Renault Trafic 2.0, 2009г.
|
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |||
|
||||
Местный
Авто: Renault Trafic 1.6, 2016г. Были Renault LAGUNA III 1.5 D, 2011 г. Renault Trafic 2.0, 2009г.
|
хохоl, вот и я думаю, что скорее всего смысла нет брать с собой канистру...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||
|
||||
Местный
|
хохоl, та отож! Ну по крайней мере в Джанкое заправлю до полного 90, приеду в Днепр, останется литров 60-65. Пока работу не найду, буду экономить.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||