ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, г.Харьков
|
нет, ни в коем случае!!))) Пульс не стоит тех денег, даже не пробуйте! Заливаю обычный Евро ДТ на Окко, едет машина не хуже, чем с топливом от остальных АЗС, но при этом выхлоп чистый, в подземный паркинг заезжать не стыдно, особенно когда проходят рядом с машиной детки
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Київ - Чернігів
|
Вставлю свої 5 копійок, з вашого дозволу, шановне товариство.
Трошки більше місяця ганяю свого Трафіка, ганяю в прямому сенсі - з моменту придбання намотав 13 тисяч км. Так от: визначився для себе і заливаю виключно ОККО-вске ДП. Коли брав машинку горіла лампочка, перша заправка була на ВОГ - залив мустанг, небагато - 30 літрів. По дорозі через кілометрів 250 побачив "Маркет" (червона така, Мукачівська). Батько заправляється виключно на цих заправках, вже пройшов на їхньому ДП більше 300 тисяч км - 186 на Логані, і 120 на Дастері. На Маркеті залився до повного. Контрольна заправка через 1200км (з них десь 250 по місту решта траса) показала розхід 8.2. Далі спалив пару баків ОККО-вського ДП - розхід, в залежності від загрузки і швидкості був 6.8 - 7.6. Недавно біля Вінниці побачив "Маркет" - вирішив знову спробувати. Залився до повного - 78 л по 16.20грн (акція). Лив євро. Через десяток кілометрів відчув, що машину ніби за хвіст тримають. Спалив бак в основному по трасі. Контрольна заправка і розхід 7.9. Знову заливаюся на ОККО - машина полетіла. Після заправки останньої на "М-ці" міняв паливний фільтр - там все чистенько і класно. Для себе зробив висновок - не може бути супер-товар дешевшим за якісний аналог. ![]() Батько й далі заправляється виключно на "М-ці", я - на ОККО. Не піарю цей бренд - написав те, що перевірив сам. Якщо хтось підскаже щось краще, але з власного досвіду - буду тільки вдячний. Вибачте за багато букв - такий вже я скурпульозний ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили НІК за это сообщение: |
puzzy (04.10.2015)
|
![]() |
#885 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: мелитополь
|
Всем здравия!
От себя тоже пожалуюсь на АМИК та ешо хрень, раньше когда лукойл был заправлялся вроде нормально,а последний раз заправился и ауел от расхода за 10 вылетел так шо теперь тудой ни одним колесом. Само класно получается когда запрвляю 50% ОККО и 50% АВИС. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Хорошая соляра (помимо ОККО) SOCAR nanoDT,расход по Киеву не привышает 8,5л(пробки + экстримальный стиль езды).
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |||
|
||||
Местный
|
завтра на жовтозелених азс має стартанути акція яка дозволить мати 2 грн на літрі
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина Закарпатье
Авто: H-1 2.5crdi 2005г був і добре служив.Hyundai Tucson 2007р був,зараз Nissan X-Trail 2018р.Бус ще буде
|
Какие отзывы о заправках БРСМ?Пару раз заправлялся там,разницу ощутимую с ОККО вроде не заметил и цена ниже.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Kyiv
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Мне на окко бензин нравится, а Дт... как-то сильно не заморачиваюсь Востаннє редагував fan2massik: 04.10.2015 о 21:48. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Що за заправка такая? ![]() Востаннє редагував oleg9489: 04.10.2015 о 22:34. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |||
|
||||
Местный
|
Акція не на не окко.
![]() 1. акція з 1 грн вже закінчилась 2. нова акція більш запутана, але - заправив 20 літрів або більше - відразу маєш 1 грн за кожен літр бонусами на карту - протягом 2 тижнів (можна відразу) заправив ще 20 літрів - вже на карту падає 1.25. - ще раз - 1.50 - 1.75 - 2.00 Можливо буде не по 25 а по 50 копійок рости знижка далі, щоб не втрачати знижку треба буде раз в 2 тижні заправляти 20 літрів і маєте постійних 2 грн за кожен літр "відкату" Ну і бонусна гривня на картці - ними можна і купувати в магазині і заправляти пальне. Тобто принцип бонусів залишається тим яким був. ТОчно подробиць не знаю - завтра запустять буде видно. Спочатку планували що 20 літрів раз в тиждень заправляти треба - але то фігня повна. Переробили вже раз в 2 тижні.. а що буде - побачимо завтра. Добавлено через 9 часов 9 минут Запустили таки Востаннє редагував DRB: 05.10.2015 о 08:23. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |||
|
||||
Местный
|
працює
якраз був порожній майже бак. двічі залив по 20 літрів. маю мінус 1.50 сьогодні-завтра заскочу ще раз (мені просто по дорозі додому є АЗС) буду мати 1.75 |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
филин (07.10.2015)
|
![]() |
#893 | |||
|
||||
Местный
|
Запустив ВОГ нову мульку. Покупка прямо на сайті з нарахуванням бонусів відповідно до рівня карти.
Якщо купувати зараз 20 літрів онлайн - на карту бонусами йде 1 грн з літра. Завтра ще 20 літрів - на карту 1,25 з літра ще 20 через добу - 1,50 літра Я маю знижку 1 грн, плюс вже на рівні 1,5 - на кожному літрі мені 1,50 йде покупка на сайті wog.paymaster.ua от так виглядає зараз моя покупка (1 грн знижки плюс 30 грн піде на карту при покупці 20 літрів) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |||
|
||||
Местный
|
На прошлой неделе заправился на окко от 60л скидка 1,7грн. Но правда акция до 15.10. Дальше наверное зимнее дт завозить будут?
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |||
|
||||
Местный
|
ну взагалі на ВОГ зараз якщо ще 2 раза заправитись то буде в мене 2 грн з літра. (а з моєю знижкою - 3 грн
![]() тобто 1. 20 л - знижка зразу 1 грн, і маєте бонус 1,25 грн на наступні 2. 20 л наступного дня (або протягом 2 тижнів) 1,50 3. 20 літрів за аналогом 1,75 4. 20 літрів - маєте бонуси 2 грн з літра Але прикол в іншому. Наприклад для мене. Я зараз онлайн куплю 20 літрів отримаю 1,75 завтра ще 20 літрів - отримаю 2,00 і тоді можу на карту залити 300 літрів для прикладу. отримаю бонусами 600 грн. і на ці 600 грн плюс 35 і 65 з двох заправок я просто їду і заправляюсь на АЗС. а на карті маю куплене паливо. Якщо до вчорашнього дня вимушені були їхати на азс щоб скористатись акцією, ви можете купити літри собі на карту зі знижкою 2 грн не звертаючись до незрозумілих посередників для покупки талонів Востаннє редагував DRB: 13.10.2015 о 10:58. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||
|
||||
Местный
|
О це добре!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |||
|
||||
Местный
|
В Україні))) Питав у минолому році, може вже шось помінялось, але я вже туди й не заїзжаю))
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Та ну - я по всій Україні катаюсь, і без проблем карткою прайд користуюсь Може Ви говорите про ті злочасні картки на знижку - то їх давно всі візмінили і заблокували - бо ними торгувати почали направо наліво. Я ж кажу про звичайні карти які на АЗС можна взяти, зареєструвати на себе. Хто заправляється той знає. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |||
|
||||
Местный
|
Перед заправкою мене спеціально дівчина попередила, шо карти прайд на їхній заправці не працюють, та то таке...справа минулих часів...
По всій? А чого в гості не заїзжаєшь???
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Присадки в топливо | Двигун та паливне обладнання | |||
Топливо погнало в поддон | Двигун паливна єлектроника | |||
Топливо | Двигун паливна єлектроника | |||
Топливо - сроки хранения? | Технічні питання | |||