| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
а його туди виносять? а чого ж в описі нема?
Блін .. реально пасажирський салон в порівнянні з тим що у білому - небо і земля! подумай сто разів - різниці в ціні тільки салону це десь 1000 доларів не менше Ще й сидіння легкозйомні! пару хвилин і в тебе порожній салон Якщо фото чорного відповідають дійсності - при нормальному технічному стані думай.. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
|
Щось перший мене при вичитуванні починає напрягати
Те чого в ньому нема а є в описі: Цитата:
Цитата:
Добавлено через 5 минут І номер телефону по першому взагалі не гуглиться, а от по другому Машина продається вже не перший місяць. http://chernigov.cn.sprosus.com.ua/o...trafic-9213989 і ЕСП в описі нема Востаннє редагував DRB: 13.10.2015 о 13:26. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
з чорним якась "мутка",а білий двиг.капіталили х.з хто і як...не дивився би ні той не другий. ИМХО.
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Пользователь
Звідки Ви: Бандерштадт
|
есп у тих що є у описі всюди кнопка була зліва біля регулювання фар. у білого воно ніби є у чорного нема. дивитись буду не я а камрад з бусовода. звісно ніяких грошей та завдатків в нього не буде. по Прилуках щось чим більше думаю тим менше взагалі хочу дивитись його.
|
|||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Не пережвай ! Бува таке що по фото гарне,а вдійсності жах,так же й на впаки що по фото таке собі,а вдійсності конфетка.
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Так, вже знайшов - кнопка справді біля фар http://renault.epcdata.ru/trafic/143...upteur_esp-14/ а на рахунок чорного - от блін якщо все буде відповідати як на фото (вже щось не віриться) ... я б брав А білий ... 270 000 і капіталка ... Цитата:
Добавлено через 9 минут О по першому - таки видився - це насправді переробка з вантажного таки. Причому не пожалкували грошей - чому переробка - підлога передня. Вона з вантажного буса - у пасажирі там м'яка підлога так як і ззаду (знаю, бо мені прислали і передню, я її замінив). Так що удачі ... якщо там правда - я майже впевнений що забереться уманьський бус (за умови технічної справності). Ну насправді лялька Востаннє редагував DRB: 13.10.2015 о 13:56. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ти в певнений що це реальний пробіг? Не забуваем в яких цілях і пробіг використувують європейці,на наших автівках !
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
пробіг явно за 500 якщо не більше. Або ушатали його. Ну то СТО покаже. просто причина про капіталку була ж якась писати? краще б мовчали. Про пробіг сперечатись не буду - бо в мене 200 немає пробігу )) і то є правдою
|
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
|
Молодець що правду написав,не бачу нічого в цьому страшного.Є різна категорія людей які понімають що таке старенька авто з пробігом,а другі думають що це ваза яка простояла все життя в серванті.Вибач якщо чимось образив,маю великий досвіт з продажі авто і люди попадаються різні.На одному позашляховику на 75тис. пробігу зробив по регламенту ремонт форсунок,при оглядинах машини покупці запитали,цеж потрібно робити при цьому пробізі форсунки,при чому я відповів що вже все зроблене,на що вони відповіли, а ні не підходе туди вже лазили.
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Пользователь
|
він спочатку мовчав потім після довгих розпитувань почав дозовано давати інфу. в результаті визнав що щось не гаразд все одно так як димить на холодну
|
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Пользователь
|
Я дав відбій бо і салон робити і незрозуміло що з ремонтом і Вас тут почитав. Шукаю далі.
Добавлено через 1 минуту І чеинігівська об ява додала роздумів. Бо він казав що капіталку тільки зробив а судячи з тої обьяви це не так. Востаннє редагував Fly Wind: 13.10.2015 о 15:27. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
дай ссылку на автобазаре только на прилуки
не надо было спешить..... |
|||
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Местный
|
Еще одно,не забывай про бюджет на авто,смотрю он не большой,тут особо носом не по крутишь,девственную машину найти почти не реально.
Переможе той хто вірить в перемогу ! россійський корабль іди на#уй ! Востаннє редагував Bober: 13.10.2015 о 15:52. |
|||
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Черновцы-Кицмань
|
https://auto.ria.com/auto_renault_tr..._16338506.html
Добавлено через 46 секунд Цитата:
![]() оце народ уже дуріє..
Востаннє редагував M@RseL: 13.10.2015 о 17:56. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Где то рядом
Звідки Ви: Николаевская обл. Казанка
|
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Вопросы по КПП механика Трафик/Виваро/Примастар. | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування | |||
| Тюнинг Виваро/Трафик/Примастар | Тюнінг стайлінг та допрацювання | |||
| Багажник Виваро,Трафик,Примастар. | Продам... | |||