| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Каменское
|
ну и я сегодня свой разрезал
извлеку его помаленьку да сдам как стеклотару. сначала думал про завихритель всякий умный,типа чтоб подпор на турбину был, но пообщавшись с умными людьми понял,что все это хрень для спорта. хотел вварить три-5 тарелок конусных с увеличением диаметра от входа для завихрения. По расчетам там на 5 диапазонов работы двигателя, но плюнул. Неосознанно дорого выйдет и геморно короче наметил даже сверлить по площади тоже что и вход ![]() ![]() не таки выбью и заварю |
|||
|
|
|
| Поблагодарили старлей за это сообщение: |
vectra20 (03.10.2017)
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Каменское
|
чертежи в гараже забыл
рисовал,считал и всё такое но бред..... верю вектра20 (в телефоне этот расчет помножили на 0) пусть будет пустой если б было готовое решение по завихрителям,то купил бы.А так слишком короткий этот корпус,чтоб грамотно в нем что то кроме этого камня втулить. Ну это моё ИМХО. По науке там надо увеличивать отверстие каждой конусной тарелки через половину площади входного отверстия. Плюс ко всему между тарелками еще расстояние в половину делить в направлении выхода. Тогда получится разделить тахометр на 5 диапазонов работы мотора. Если учесть что отсечка на 4000, а холостой около 700, то имеем 2700 поделенные на 5. Дискретность в 500+ оборотов достаточна думаю(хотя наверно и КПП можно к этому приплести. Они же есть 5 и есть 6 ст) |
|||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківськ
|
В вівторок позбувся каталізатора...Просто витягли і заварили банку.Машина стала краще їхати,почав чути приємний свист турбіни,гучність така як була..нічого не тарабанить..Перед тим було таке враження наче "душиться" турбіна
На рахунок диму нічого не змінилось коли сильно газуєш то звісно є дим. От тільки турбують мене звуки при 2000-2300 обертів коли стабільно їдеш є звуки наче щось щебече..коли газуєш тільки турбіна свистить а от коли завжди 2100-2300 то щось щебече |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
щебетати почав після того як вирізали каталізатор?
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
Ні ще до того було. .. Я спочатку думав що то турбіні кирдик але коли зняв каталізатор то вона наче нормально виглядає тай масла немає в ній..
Я ще схиляюсь до думки що то може бути підшипник на кондиціонері,бо коли Грм міняв то він був троха підуставший... |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Так хіба і зроблю але воно тільки тьохкає коли по трасі притопиш на 2000-2400 об...
коли різко скидаю газ то чути як стравлює повітря клапан свист такий і коли підтримую ті обороти то свист такий самий тьохкає так Добавлено через 5 минут сьоодні егр відєднав (фішку) то турбіна так гарно свистить) поїжджу і послухаю чи не пропав той щебіт.Егр відключив бо на холостих обороти скачуть тай троїть сильно,при тому що вчора поміняв регулятор тиску.... Востаннє редагував blackstalker: 24.11.2017 о 20:38. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Івано- Франківськ
Авто: Був renault trafic 1.9 (тепер уже з кондиціонером), зараз MB Viano
|
на діагностику ніде не заїжджав? бо так "міняти і від"єднувати" може трохи дорого обійтись
|
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
|
До відєднання Егр був все супер..одне що датчик повітря показував 38 кг замісь 36 але я його почистив. А так помилок ніяких не було все нормально.
Незнаю до кого в Франику на діагностику заїхати нормального..Завжди в Андрія на гаражах обслуговувався,але в нього часу завжди мало |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
|
На рахунок того що "щебету" що я давніше писав причину вже знаю )
Як вияснилось то крильчатка турбіни об корпус терлась і того попискувала.. Трандюсер був вже ржавий мабуть заглючив і того погано вакуум регулювався і був передув в наслідок передуву крильчатки стерлись об корпус і зявився недодув)
|
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
|
у наслідок передуву крильчатки стерлись?? а яким чином передув впливає на люфт турбіни?
|
|||
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
при пыдзабитому каті , є таке поняття - противодавление
от воно і косе вал
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
| Поблагодарили vectra20 за это сообщение: |
blackstalker (09.07.2018)
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
в нотах отак. Тільки не зовсім ясно. Якщо під прокладкою мається на увазі пластинка, яка повністю перекриє вихід газів, то тоді методика теоретично трохи інша:
- якщо з пластинкою їде гірше, то значить кат ще живий - якщо так само їде, то кат забитий Востаннє редагував x_mad: 10.07.2018 о 11:51. |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный