ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Сьогодні поспілкувався з людиною,яка безпосередньо займається розмитненням/оформленням документів на переобладнання.НІЯКИХ лазєйок немає!Без зміни доків з груза на пас ніхто вам не дозволить збільшити кількість посадочних місць.На теперішній час зміна доків/уплата акцизу на мій бус приблизно 7200 євро.Отака от петрушка...
Але цей чолов'га сказав ще одне ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Калиновка
|
Вечер добрый!!Подскажите пожалуйста опытные бусоводы;какая кпп надежней 5 или 6 ст.Отдельной темы не увидел,если повторился-тыцните носом!Спасибо.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ternopol
|
gipsy73, надійні обидві, а байки будуть розказувати кому, що продати треба, в кожного авто з пробігом своє життя і кпп що 5 що 6 може принести сюрпризи.
як зїздив в луцьк краще розкажи? я давно на базарх був, цікаво що там робиться? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
Цитата:
Я 6-ю включал после 120, выключал при 110. З.Ы. Помню случай на Реношном. Человек писал: - Еду я 70 км/час на 6-й, даю газу, а машина глохнет. ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Чижик за это сообщение: |
gipsy73 (05.02.2015)
|
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
Тільки почав доки оформлять...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
Помониторил сегодня авториа:смотрю понемногу цены поднимаются на наши машинки..по крайней мере на те, что смотрел 2 недели назад.видно уже психологически сказывается перспектива уплаты акциза.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
А яка різниця, є чи не є?
Нині маємо таке, що переобладнувати груз в пас з фінансової точки зору немає ніякого сенсу. Якщо ситуація не зміниться, то, як на мене, краще продати той груз, позбирати грошенят і придбати оригінальний пас (або придбати дешевше пас. авто). З таким акцизом переобладнання груз в пас в будь-якому разі втрачає всякий сенс.
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина. Кировоградская обл.
|
В том году ,вроде, писали за лазейку о грузовом с 6 местами. Может пройдёт так.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили kruk за это сообщение: |
Каспер (15.01.2015)
|
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина. Кировоградская обл.
|
Нашёл интересную ссылку онлайнаукционов
https://www.caroutlet.eu/cars/search...earch_name%5D= |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Покровск (Красноармейск)
|
Мне кажется что при переоборудовании на тип - грузовой, грузо - пассажирский (добавить три места, сместить перегородку), акциз платить не нужно, если переоборудовать на чистый пассажир тип - легковой, придется платить акциз
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Покровск (Красноармейск)
|
Вчера после 100 гр.
![]() "215.3.5-1. автомобілі легкові та інші моторні транспортні засоби, призначені головним чином для перевезення людей (крім моторних транспортних засобів, зазначених у товарній позиції 8702 згідно з УКТ ЗЕД), включаючи вантажопасажирські автомобілі-фургони, гоночні автомобілі, у тому числі автомобілі, які в установленому законодавством порядку подаються до органів внутрішніх справ України для реєстрації або перереєстрації у зв’язку зі зміною моделі транспортного засобу, яка до переобладнання під час ввезення відповідала товарній позиції 8704 згідно з УКТ ЗЕД, а після переобладнання відповідає товарній позиції 8703 згідно з УКТ ЗЕД: ![]() Как я люблю наших политиков, вместо того чтобы признать что Украинский автопром не развивается, благо времени было достаточно, они опять решили спонсировать некоторых олигархов, вместо того чтобы пойти по пути той же Литвы, хотя в какойто степени по пути Литвы пошли (вложили налог с владельцев транспортных средств в стоимость топлива), только за него наверное уже забыли бо пытаются ввести новые. ![]() Поэтому податок не платится только с заводского грузовика. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Калиновка
|
А если машинка по документам уже пасс.,но без сидушек и обшивки и я ,купив ее поеду ставить на учет,то не будут "долбать" мозги в мрэо за недооборудование.У тех кто годами их ганяет наверняка есть "свои",которые даже и машин то не смотрят.И не буду ли я оплачивать все эти недоделки,или взять генералку да не париться?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Суми
Авто: Renault Master 2.5 120 PA6 був, Renault Master 2.5 PK6 2008
|
главное стекла и снятая перегородка, сидушки если что отдал на перешивку, ну или "люстрационная" 100 грн закроет им глаза.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили wasya за это сообщение: |
vitos svp (07.02.2015)
|
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Розхіднікі Trafic, Vivaro, Primastar | Загальні технічні питання | |||
Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого. | Загальні технічні питання |