Автоклуб БУСОВОД Магазин тюнинга

Назад   Автоклуб БУСОВОД > Технічні форуми бусоводів > Opel, Renault, Nissan > Загальні технічні питання

Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля

Выбор зимней резины. - страница №73 - Загальні технічні питання

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.08.2024, 10:12 #1441
Postdove Postdove зараз поза форумом
Местный

Дописи: 348
Вы сказали Спасибо: 23
Поблагодарили 74 раз(а) в 63 сообщениях
Репутація: 0
Местный

Типово Re: Выбор зимней резины.

Цитата:
Допис від catmanul Выбор зимней резины. - Пост 470019 - Фото 1
зараз дуже добре навчились "перебивати" дату випуску шин, стару гуму не розглядаю до придбання.

Выбор зимней резины. - Пост 470019 - Фото 2Та ну, це вже з області фантастики! Там циферки відлиті разом з бочиною. При будь-якому втручанні одразу буде видно. Я на дату виробництва на гумі дивлюся вже років десь 25. Помилитися неможливо. І головне, модель шини. Зазвичай модель випускається 3-5 років. Далі йде інша. Виключенням є лише Agiis. Але й його через 10 років змінили на якусь какашку.
Postdove зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Старий 15.08.2024, 12:23 #1442
catmanul catmanul зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Житомир

Вік: 47
Дописи: 1.477
Вы сказали Спасибо: 232
Поблагодарили 1.080 раз(а) в 541 сообщениях
catmanul catmanul зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Житомир

Вік: 47
Дописи: 1.477
Вы сказали Спасибо: 232
Поблагодарили 1.080 раз(а) в 541 сообщениях

Цитата:
Допис від Postdove Выбор зимней резины. - Пост 470020 - Фото 1
Выбор зимней резины. - Пост 470020 - Фото 2Та ну, це вже з області фантастики! Там циферки відлиті разом з бочиною. При будь-якому втручанні одразу буде видно. Я на дату виробництва на гумі дивлюся вже років десь 25. Помилитися неможливо. І головне, модель шини. Зазвичай модель випускається 3-5 років. Далі йде інша. Виключенням є лише Agiis. Але й його через 10 років змінили на якусь какашку.
hankook 616 я купував ще 2016 році, а почали виготовляти цю модель з 15р.
перебита дата виробництва - це не фантастика, на жаль це реалії, про це повно відео на ютубі.
мені простіше замовити нову гуму в свого постачальника. буду впевнений в її відповідності до зазнченної дати виробництва, ще й привезуть мені безкоштовно під офіс

(098) 610-60-33 (viber), с 9.30 до 17.30 пн-пт
...
catmanul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Старий 15.08.2024, 13:10 #1443
Местный

Местный

Цитата:
Допис від catmanul Выбор зимней резины. - Пост 470021 - Фото 1
hankook 616 я купував ще 2016 році, а почали виготовляти цю модель з 15р.
Ну так тут все правильно.

Цитата:
Допис від catmanul Выбор зимней резины. - Пост 470021 - Фото 2
перебита дата виробництва - це не фантастика, на жаль це реалії, про це повно відео на ютубі.
На Ютубі й не такі казочки можна знайти.

І, теоретично, це може бути відносно нової гуми. Там де мегаоптові постачальники закупили якесь там обладнання, щоб перемарковувати залежалі на складах колеса. Хоча у різних виробників різні логотипи маркування, і тому перемарковувати це ще та морока.
Гума б/в, всі 4 колеса практично ніколи не бувають з однією датою, +- пару неділь, а то й місяців, це нормально. І це перший признак того, що не перемарковано.
Postdove зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Старий 16.08.2024, 20:16 #1444
М'арк М'арк зараз поза форумом
Местный

Дописи: 515
Вы сказали Спасибо: 105
Поблагодарили 145 раз(а) в 105 сообщениях
М'арк М'арк зараз поза форумом
Местный

Дописи: 515
Вы сказали Спасибо: 105
Поблагодарили 145 раз(а) в 105 сообщениях
Типово Відповідь: Выбор зимней резины.

По вибору європейська/скандинавська - я однозначно рекомендую скандинавську. Європейський протектор в більшості виробників зараз це якась фігня, більш на всесезонку похоже. По Європі, де комунальники працюють не просто своєчасно, а навіть на випередження погоди, воно, може, і норм. Але в нас, навіть в останні малосніжні зими чистять і не вчасно, і не всюди. Знову ж, залежить де ти живеш/їздиш і наскільки критично тобі не виїхати через непогоду. Хтось і на літній перебивається, комусь всесезонки вистачає. Напр., в мене, якщо випаде сантиметрів 15 снігу, то я можу й додому не втрапити, бо підйомчик є невеличкий, але западлістський такий.
Відносно китаю, треба розуміти, що в зимової шини є два основних і трохи різних завдання : вигребти з снігу і триматись на швидкості за слизьку дорогу. От зі снігу гребе , практично, виключно за рахунок протектора. Чим глибший він, і чим більша відстань між ламелями, тим краще гребе. Грубо кажучи, дубова шина з хорошим протектором виїде краще, ніж м'якенька шина з густим і мілким протектором. Тобто, для того, аби подалі зіїхати і звідти виїхати шину можна вибирати чисто візуально. А от на швидкості працюють інші фактори - склад гуми, кількість отих дрібних прорізів і те, наскільки правильно розраховане розміщення і форма ламелей. І тут треба покладатись на виробника.
М'арк зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо М'арк за это полезное сообщение:
catmanul (17.08.2024), филин (17.08.2024)
Старий 17.08.2024, 06:49 #1445
филин филин зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: киев

Вік: 65
Дописи: 42
Вы сказали Спасибо: 2.063
Поблагодарили 30 раз(а) в 27 сообщениях
филин филин зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: киев

Вік: 65
Дописи: 42
Вы сказали Спасибо: 2.063
Поблагодарили 30 раз(а) в 27 сообщениях
Типово Re: Відповідь: Выбор зимней резины.

Цитата:
Допис від М'арк Выбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 1
По вибору європейська/скандинавська - я однозначно рекомендую скандинавську. Європейський протектор в більшості виробників зараз це якась фігня, більш на всесезонку похоже. По Європі, де комунальники працюють не просто своєчасно, а навіть на випередження погоди, воно, може, і норм. Але в нас, навіть в останні малосніжні зими чистять і не вчасно, і не всюди. Знову ж, залежить де ти живеш/їздиш і наскільки критично тобі не виїхати через непогоду. Хтось і на літній перебивається, комусь всесезонки вистачає. Напр., в мене, якщо випаде сантиметрів 15 снігу, то я можу й додому не втрапити, бо підйомчик є невеличкий, але западлістський такий.
Відносно китаю, треба розуміти, що в зимової шини є два основних і трохи різних завдання : вигребти з снігу і триматись на швидкості за слизьку дорогу. От зі снігу гребе , практично, виключно за рахунок протектора. Чим глибший він, і чим більша відстань між ламелями, тим краще гребе. Грубо кажучи, дубова шина з хорошим протектором виїде краще, ніж м'якенька шина з густим і мілким протектором. Тобто, для того, аби подалі зіїхати і звідти виїхати шину можна вибирати чисто візуально. А от на швидкості працюють інші фактори - склад гуми, кількість отих дрібних прорізів і те, наскільки правильно розраховане розміщення і форма ламелей. І тут треба покладатись на виробника.
Выбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 2всесезонка рулить Выбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 3клімат пробки життябуття відбили охоту паритись ще й з шиномонтажками постійноВыбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 4Выбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 5 дорожча якість пріорітетВыбор зимней резины. - Пост 470024 - Фото 6
филин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Відповідь

Мітки
б/у.где , готовится , зиме. , зимняя , купить? , пора , резина , резина!!!

Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
зимняя резина СЕРАФИМ Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування 57 30.12.2013 22:57
Зимняя резина asmodey31 Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування 0 11.11.2009 10:23

Облако тегов
busovod busovod.ua cdi двигатель cdi дизель citroen nemo отзывы fiat scudo отзывы hdi двигатель opel vivaro отзывы opel vivaro расход топлива opel vivaro форум renault trafic отзывы Бусовод автоаптечка авториа бусовод бусовод ком юа бусовод опель виваро бусовод форум виваро забилась канализация замена ремня грм рено трафик 1.9 мерседес вито форум опель виваро форум отзывы о опель виваро отзывы о рено трафик отзывы опель виваро отзывы рено трафик пежо експерт пежо експерт форум расход топлива рено трафик регулировка карбюратора китайской бензопилы рено мастер форум рено трафик рено трафик отзывы рено трафик расход топлива рено трафик форум ситроен джампер форум ситроен немо ситроен немо отзывы тюнинг рено трафик тюнинг форд транзит фиат скудо отзывы фиат скудо форум форум бусоводов форум мерседес вито форум опель виваро форум рено трафик чебурашка на украинском чебурашка по украински

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:22.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©