ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Ну и как результаты забега?))
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
А вірити йому можна??? Щодня міняється і до невпізнання!
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Монастирище- Черкаська обл. смт. Дослідницьке- Київська
|
Доброго дня!
Хочу попередити щоб не попались так як я попався. Придбав 2 покришки БЕЛ- 205 215-65-16 102Q А реальна ширина виявилась біля 185мм замість 215мм, хоча на сайті Бєлшини вказано ширину 221мм. Гроші вернули але дуже образились на мене, навіть не захотіли іншу резину мені продати, ще сказали що потрібно міряти на збортованому колесі в накачаному вигляді.... може воно розширяється я не знаю. Тому мною було куплено Бел-220, так як я відїздив на них уже 2 сезони від початку снігу і до кінця снігу. Правда хотілось 102 індекс навантаження та маєм що маєм. Да купляв у місті Біла Церква на складі Белшини що в промзоні Росави.
![]() ![]() |
Поблагодарили lusuy81 за это сообщение: |
shur1k (17.11.2015)
|
![]() |
#828 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Этим грешат многие производители.
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ильичёвск
|
На 185 ой машина смотрится как дистрофик,и заводской размер от 195...Люди и такую ставят) https://www.drive2.ru/l/4994644/
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Умань (Україна)
|
Це ж літня резина, як ви маєте на ній їздити взимку. Я сам на такій їздю, як для літньої гуми, вона не погана, дорогу тримає добре і не шумить, хоч і індекс нагрузки в неї 98, при попаданні в яму удар витримувала, а диск гнувся. Гума белшина, вона, як правильно це сказати, "вузькопротекторна", якщо міряти по протектору то там не має вказаної виробником ширини, а якщо по самій гумі то там все гуд.
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина,Одесса-не город,это улыбка Бога
Авто: BMW X3,Honda Aссord 2.4,WV T3,Виваро 130 жербцов был,Хюндай Н-200 был и еще много чего было
|
Как раз узкие лучше идут,а не широкие.
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
![]() Добавлено через 2 минуты не знаю,посмотрел бы сначала как смотрятся и гр. Добавлено через 5 минут честно,меня больше напрягает как она зимой идет,а не вид самого колеса...с тюнинигом не парюсь никогда,главное что б технически все исправно было... Востаннє редагував wasya: 17.11.2015 о 14:24. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Тернопіль
|
колись мав нагоду порівняти на передньопривідному пікапіодну і ту саму резину в вужчому варіанті і в ширшому. тобто 165 70 13 і 175 70 13. Мені особисто біьше сподобалось на ширших.машина якась мякша по наших чудових зимових дорогах. та і в снігу мені здается більша площа краще гребе))) але то вже по відчуттях. зараз на трафіка поставив 215/ 65/16 Dunlop j6.Відчуття псля літньої с-шки 205/65/ 16 ніби в мерседес(легковий
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Украина, Киев
|
По нынешней погоде много снега ожидать не приходиться (ну очень редко, когда много). Поэтому, мое мнение, 215 на зиму лучший вариант. Гололед будет 100% и нужно лучшее сцепление с дорогой. Да, расход больше, но безопасность важнее, особенно когда семью возишь.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
зимняя резина | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування | |||
Зимняя резина | Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування |