| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Двигун та паливне обладнання Загальні питання |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Тернопіль
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
|
Все таки знов здох ремынь,за 2 тис. На серісі порадили ролік натяжний поміняти.Я поміняв і зараз відїздив ще 2 тис, пока всьо тихо. Напевно все таки ролік був поганий вже.бо до цього часу вже мало би почати свиствіти.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту ..вже 6тис. тишина,що на холодній,що на гарячій Востаннє редагував wasya: 04.12.2014 о 22:16. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Мій контітех зїло за 2 тис. минулий раз. Зараз поміняв ролік ,то якийсь турецький ремень стоїть. вже 4 тис. політ нормальний.Так шо ролік був підуставший це факт.Ще правда, в мене не було переднього пластсмасового захисту ремня генератора.Я навіть не знав що він там має бути.)) Випадково побачив на іншій машині. Гонщики блін порозбирають ті машини і продають голі , босі. |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Генераторним ременем стільки роліків на підшипників крутиться, що вирахувати дуже важко. В мене вже все нове - ремінь Контитеч, шків колінвалу, ролик обвідний, натягувач зі своїм роликом. Залишились старі лише: шків гени, простий, та два компрессори-гідропідсилювача та кондея. З морозами з'явилось попискування на холодну, а в ходу чих-чихання на 1100-1200 обертак.
Але саме цікаве, що на старих роліках та ремені все було тихо, поки не зробив повну заміну. |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Черновцы
Авто: МБ Вито 112 2002 2.2 сди(был) сейчас Рено Трафик 1.9 дци 2006 110 л.с
|
блин заметил сегодня вечером по свету фар напрежение скачет временами на хх тоже иногда может дернуть
в какую сторону копать?
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Чижик за это сообщение: |
magnum m (07.12.2014)
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Добавлено через 18 часов 59 минут Цитата:
попробуй муфту на генераторі. може бути заклинивша.зніми ремень і крутани туда суда.Вона повинна в одну сторону нормально крутитись , а на зад тіпа відпускати. Якщо сидить мертво в одну і другу сторону, то міняй. від цього ремень постійно посвистує і скоро зношуєтся Востаннє редагував Sustanon_250: 09.12.2014 о 16:25. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
| Поблагодарили Sustanon_250 за это сообщение: |
magnum m (08.12.2014)
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
Sustanon_250, як ремінь після заміни роліка,не пищить ще?..в мене знову зранку на холодну пощав свистіти трохи...коли муфту міняли,пробували ролік,казали що добрий ще..не ніяк можу зрозуміти причину цього свисту на холодну..2-3 тис.новий їздить, потім починає свистіти.
|
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
|
муфта нова,так що не від неЇ свист..думав пружина ослабла на натяжному,тому і свист..але тоді логіки не має,при нагріванні ремінь ще більше розтягується,але тоді і свист пропадає чомусь..
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Мені, заміна натяжного механізму з роликом, не допомогла. Далі пищить на холодному.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили MasikS за это сообщение: |
wasya (26.12.2014)
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
|
сегодня ,ради интереса, взял все ремни генератора(у меня их 3шт.) и сравнил между собой..сравнивал с оригинальным,с которым приехала машина:визуально оригин.прошел не мало,ручейки все в трещинах, надпись RENAUT 8200206880 DAYCO 5PK 1125 05386016...
теперь новый который прошел всего 2 тыс. и начал свистеть по утрам на холодную: надпись DAYCO 5PK 1125 13276090... но самое ГЛАВНОЕ: когда взял 2 ремня в руки и натянул паралельно оба,то старый оригинальный,который прошел х.з. сколько,визуально и физически был на несколько мм короче нового,тоесть был натянут уже на пальцах,а новый(прошел 2 тыс.) еще провисал...ПОЧЕМУ??? возможно это и причина всех моих бед с ремнями,а не натяжитель или ролик? когда новый поупал,не сравнивал с старым..или он растянулся так за 2тыс.? где взять норм.ориг.ремень? подскажите кто знает,а то уже 3-й меняю,достал этот писк по утрам. |
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
|
Так у натяжителя достаточно хода, чтобы выбрать лишнюю длину, нового ремня, нет?
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Добавлено через 9 минут вот интересно поставить ремень на несколько мм короче,как он себя поведет при этом..не знаю есть ли такие? Востаннє редагував wasya: 05.01.2015 о 22:42. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
На 1,9 такі інтереси закінчуються дуже плачевно. Як правило обрив ременя ГРМ і попадання на кілька тис грн через погнуті клапана і т.п. У знайомого ремінь навісного всього-навсього розслоївся, частина попала під ГРМ. Результат погнуло 3 клапани, на 6500 грн.
|
|
| Поблагодарили olexa за это сообщение: |
Ключик (06.01.2015)
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Николаев
|
Там нет фиксации,пружина постоянно давит.
Возможно нет соосности шкивов в плоскостях, ремень работает с поперечным скольжением, отсюда может быть свист,ремня на долго не хватает.Можно проверить(увидеть)визуально,придется разобрать морду.Второй вариант,выработка шкива или ремня,стрелкой указал где ремень не должен быть нагружен.На холодную руля покрути,свист есть? |
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный
|
Корпус натяжителя фиксируется в одном положении, двумя болтами и нету возможности, это положение, изменить. А, очень тугая, пружина уже создает натяжение ремня. Регулировка отсутствует напрочь.
|
|||
|
|
|
![]() |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Розділ | |||
| Ремень ГРМ | Двигун та паливне обладнання | |||
| Ремень генератора 2.5 CDTI (146л.с.) замена | Двигун та паливне обладнання | |||
| Ремень генератора | Двигун паливна єлектроника | |||
| ремень или цепь???? | Двигун паливна єлектроника | |||
| Ремень | Двигун паливна єлектроника | |||