ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
Это за Гаргет? Если да? То просто отличная цена. Мне предлагали за 500, больше года назад.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Украина
|
ага, вона сама)))) хоть пощастило з ціною, сам у шоці))) не було прокладок у комплекті, подія трапилася на першотравневі свята, то дяка чоловіку що з турбіною так виручив, полетіла на трасі в 13-00, а в вечері в 20-00 вже новеньку в руках тримав, поїхав на перова за прокладками ,так різниця на комплкті в 15 євро((( прицінився на перова по турбіні, то також озвучили 6000-8000 грн)))ото таке...
Востаннє редагував BigGy: 15.05.2013 о 09:07. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
|
От і в мене полетіла турбина((( Теж думаю-робити, чи нову купляти. Знайшов У Луцьку, якусь французьку за 340 дол. Кажуть нова. Що робити? І ще питання: чи є різнця між ними? Бо моніторю інет і бачу,що є турбіни СДТІ, а в мене пише лище ДІ.??
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Местный
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
|
Пішов в Досаф, тому що знаю директора цієї організації))) Мають обмінний фонд-тобто, я здаю свою турбіну, вони ставлять свою, уже зроблену. Мою відправляють в Дніпропетровськ або Маріуполь. Якщо завод каже що базовий ремонт, то плачу як за базовий, якщо капітальний-то відповідно плачу як за кіпатальний. Базовий 1800-2000, кап. 4800. Сьогодні ледве зняли турбіну, закисло все і не могли відкрутити два болта. По ходу, в мене капіталка. На свою турбіну дають півроку гарантії, при умові, що я міняю масло і фільтр.Ще треба поміняти прокладки металеві і якісь резинові. Отаке((( Потихеньку починаю ненавидіти Опель, особливо Віваро. Поміняю на Мерса і буду спокійний. Скільки мав машин, ще не одна так мене не за...бувала...Шкода не грошей, а нервів і часу. Як хотів того Віваро,так тепер починаю ненавидіти
![]() Добавлено через 1 минуту ПРопонував ще тутешній дядько ремонт. Ціна майже та 4600. Але пересилання турбіни, грошей і т п. вийде ще більше... Востаннє редагував Laimen: 24.01.2015 о 19:57. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Севастополь
|
Цитата:
На мерсе будешь в кузовщину вкладывать не меньше) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
Laimen, Зрозуміло. Не гарячкуй,в житті,а особливо з машинами,всяке буває. Попався тобі виїжений варіант,це б/у-лотерея.Опель зовсім не погана марка!
![]() Багато хто і про мерси таке може сказати!Як на мене,після 2008 року всі начали халтурити!Успіху! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, г.Харьков
|
мне кажется что из бусов меньше всего проблем с Фордом Транзит, люди довольны их надежностью
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Laimen, не в марке речь,если купил труп то пока не поставишь на ноги будет денег просить,иначе никак увы..
Опель Віваро,2.0.бензин-газ. Хочешь мира? Готуйся до війни! Востаннє редагував Шкодник: 24.01.2015 о 21:39. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Украина
|
Имею отношение к ремонту турбин (ремонт на базе завода ТКР), могу посодействовать, если есть вопросы, можно в личку или по тел.097-676-47-19 или 098-373-00-39.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
|
Так дело в том, что машина то вроде не первая. Много чего было до этого Виваро. Но блин, ничем не радует машинка. Может пока.Может трупа взял... Радости только от цвета))) Так как мы с сыном байкеры и прозвище у нас Лимоны. А он, Виварик, лимонного цвета)))
А вообще, есть поговорка: что рано или поздно, все машины становьятся Опелями))) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Цитата:
|