| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Єлектрообладнання Обсуждение электронных систем, электрооборудование, освещение, мультимедиа |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Івано-Франківська обл. м. Долина
|
думаю що дарма міняли трандюсер.. авто при спіралі не переводилось в аварійний режим? зміни у їзді відчувались?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
може добавити ще одну історію...
помилка по датчику давленія наддува... датчика міняемо...всьо зашибісь....вроде робе.... виїзжаемо...робе...проїзжаемо з км - херакс ...спіраль опять помилка по датчику і провода трусили...і другий датчик ставили.... от проходе деякий час( приблизно хв 15 роботи мотора) - і лізе. блок.... тупо блок.... замінили і все прошло
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина Чернигов / Николаев
|
Приїхав на відпочинок за 900 км , і на слідуючий день з'явилась спіралька та помилка по датчику тиску надува ( на їзді ніяк не зказуется ) датчик той що знаходиться на патрубку , не трандьюсер .
Питання : на датчик приходить три проводи , що на якому піну повинно бути і як продзвонити сам датчик ? На датчику один пін 5в , другий масса (дзвонится) третій я так розумію відповідь з датчика (немає нічого, при знятій фішці) Востаннє редагував Piric: 13.07.2021 о 18:35. |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Ще зверни увагу на дмрв , в дорестайлах може бити загальну помилку і не завжди їх правильно трактують. Востаннє редагував sergeyss9: 13.07.2021 о 22:19. |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
Не думаю що проблема з росходоміром , при відключенні ДМРВ видає дві інші помилкі . |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили Piric за это сообщение: |
Sumrak (18.07.2021)
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Что по чем? Датчик давления?
Добавлено через 1 минуту Если ближе не найду, постараюсь подскочить, давно хочу попасть на прием) маякну заранее)) Востаннє редагував Sumrak: 18.07.2021 о 06:11. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
|
|
|||
|
|
|
Sumrak (18.07.2021)
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
|
|
|||
|
|
|
Sumrak (20.07.2021)
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
|
Привет. И у меня сегодня этот сюрприз .тоже не на заведённом горит. И тоже далеко от сто блин .. что делать..
в Киеве буду 26, кто-то может клипом просканировть в районе Левого берега ? Востаннє редагував Sumrak: 17.07.2021 о 13:40. |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
Цитата:
не совсем левый берег... но магём
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
| Поблагодарили vectra20 за это сообщение: |
Sumrak (18.07.2021)
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
|
У меня еще и check горит. ..
П.с. сильно не пинайте, заказал сканер ELM 327 ( 150 грн) Покажет что-то? Увидел видео одного, знаменитого бусовода на ютюб, он там хвалил) мне просто в этом заж...ске найти диагностику анриал. |
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
ELM повинен бути версії 1,5. Якщо 2,0- то гуно. 150 грн щось дуже замало.
|
|
|
| Поблагодарили mehanik за это сообщение: |
Sumrak (20.07.2021)
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
|
https://prom.ua/p1380405780-skaner-d...BoC7Z8QAvD_BwE
Та хз.. мені б аби ошибку подивитися та викіну) Добавлено через 1 минуту Так а подкинуть другой? Может поюзать с другой машины Востаннє редагував Sumrak: 20.07.2021 о 16:41. Причина: Добавлено сообщение |
|||
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
![]() Також часто бувають ситуації коли без підміни певного блоку на завідомо робочий просто не обійтись і виявити проблему не реально . А накупити купу нових датчиків це зовсім не варіант.
|
|||
|
|
|
| Поблагодарили sergeyss9 за это сообщение: |
Sumrak (21.07.2021)
|
|
|
#18 | |||
|
||||
|
Местный
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
Ну я би не сказав, що ELM це тамагочі. В зв'язці з Pyren це дуже і дуже потужна штука. Звісно в чомусь ця зв'язка програє кліпу, але після покупки eлм і установки Pyren я свій Clip не вмикав ні разу (десь за 3 роки). Тому для діагностики власної машини якраз рекомендую Elm (v.1.5) + Pyren(PyClip)
|
|||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
||||
|
Местный