| ЧаПи |
| Календар |
|
|
|
|||||||
| Двигун та паливне обладнання Загальні питання |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Не для всіх, як завжди, кому повезе - так, ну і хто сам собі зробить!
На скільки, цікаво?
|
|
|
|
#2 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
||||
|
Где то рядом
Звідки Ви: Николаевская обл. Казанка
|
Особливо в сравнении с 1,9
читал шо есть какието 6,5л но в моем почти 8
|
|
| Поблагодарили Bircha за это сообщение: |
vitos svp (18.12.2015)
|
|
|
#4 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: киев
|
А я бы подругому подошел к выбору..... 2.5 мало вариантов.... 2.0 больше... 2.0 работает как бензинка ( по шуму )
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
самый ахфигеный - 1,9!!!
Бо він у мене..... Во,блін...
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
| Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо vectra20 за это полезное сообщение: |
Darts-Trafik (18.12.2015),
Garievich (20.12.2015)
|
|
|
#6 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
Цитата:
Степанович, не вводь людей в оману. самый ахфигеный - 1,9!!! Бо і в мене такий же, при чому вже другий і на іншому авто, теперішній більш проблемніший, стараюсь довести до розуму. І Чо? Сам і відповім: - А я считаю, что "бебебе" - беспроигрышный аргумент в любом споре. - Нет, беспроигрышный аргумент - это вопрос: "И чо?" - Я и на твое "И чо" могу сказать "бебебе". - И чо? І резюмую, вважаю брати те що поновіше. |
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
Цитата:
я свого ще не вкатав... я брав в 07 році.при тому шо він вироблений 06. з пробігом в 120. зараз 230..... вкладу мотора. притяну 2-х літрового донора і вкарячу. а обліцовка мені пох. головне шо під капотом. кузова у них нормальні. якраз і закон про норми евро....
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
Местный
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
Цитата:
На рахунок обліцовки, там,дивлячись на трете покоління Трафа, можливо її перенести на більш старі моделі, (ІМХО). Буде так сказати ВИВАРОТрафоСкудо, але з горбом. Знову ж таки ІМХО. З приводу масла, цепа, та форс, все страшилки. Так як ремінь ГРМ рветься, так і цеп чомусь проскакує, так як форси в 2.0 не виходять, так на 1.9 буває, по маслу - є люди які не читають форум і іздять не догадуючись, про допуски, не одну тисячу км. І т.д. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Киев/Wrocław
|
я на БРСМ ніколи не заправляюсь. і іншим не раджу. це просто офіційна рекомендація. Далі кожен робить так, як вважає за потрібне.
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Вишневе
|
А я все жду, когда вы ТС поможете выбрать мотор!
|
|||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Украина
|
А из всего вышенаписанного не понятно? Идешь, покупаешь машину, а мотор пофигу какой попадется, все нормальные.
|
|
| Поблагодарили Вик123 за это сообщение: |
vitos svp (18.12.2015)
|
|
|
#13 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: Вишневе
|
Эт понятно... т.к. Я... взял авто за 30 тыш не наших, и любого готов был порвать, что это просто БОМБА!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
||||
|
Местный
Звідки Ви: UA Полтавська обл, Лубни
Авто: рено мастер, 2.5 dci 120, 2006р, dci 150 2009р, віваро 2.0(90лс) 2007р
|
придбав віваро 2007, 2.0 двигун, цеп хтось міняв? на спідометрі то 300тис, але....реальний не відомо! є якісь признаки на його термінову заміну?
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
||||
|
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
||||
|
Местный
|
Як варіант прочитати звідсиля і до упору, та постаратись зробити висновки самотужки.
|
|||
|
|
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|