ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Двигун та паливне обладнання Загальні питання |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков. Владимир.
|
wasya, не испытывай судьбу со звуками, чем дальше ездишь - тем дороже ремонт.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Цитата:
Коротко опишу, бо вже писав в другій темі. Спочатку він появлявся на оборотах від 1100-1500, десь з недільки дві, і як правило коли тормозиш двигуном. Потім після поїздки на дальняк, так-би мовити, діапазон збільшився, від холостого і до 1500 обертів. А потім десь знову, через недільки дві, пропав взагалі після 10-ти хвилинного простою, і по сьогодні немає. Вже мабуть з місяць, от така історія з моїм лязганням. Всі ролики, натягувач, шків коленвалу нові, лише генин та двох компрессорів (гідрача, кондика) старі. Так і не вийшло діагностувати причину. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
Всі зпачастини - оригінальні, бо гарантія була. На ТО 120 000 тільки ГРМ поміняв, навісного не міняв, трошки похолодало і мокро було і порося почало приходи зранку поздоровкаться, або у калюжі сидіти коли по ній проїжяв. Востаннє редагував vitos svp: 30.10.2014 о 18:27. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
не міняв
мені ремінь показали в магазині-той що в мене стояв(Dayko),зовнішня сторона гладка,що ходить по натяжному...дали інший(Contitech),там зовнішн.сторона з насічками,коли переставив,відразу тиша,що на холодну,що на гарячу. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Местный
|
На тому відео, що я зкидав, де вібрує ремінь, стояв BOSCH, я просто замінив ремінь на CONTITECH, на старому натягувачі ремня, вібрації пропали взагалі, ремінь крутився рівно, але лязгання всеодно появлялись, як вище описував.
Востаннє редагував MasikS: 30.10.2014 о 19:49. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Супер-модератор
Звідки Ви: Полтава,UA
|
У меня шкив коленвала гемороил, скинул ремень, а шкив как карандаш в стакане болтается....
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Vet за это сообщение: |
wasya (30.10.2014)
|
![]() |
#7 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Київ
|
Така же фігня була, шків почав прокручуватись в посадочному місці і випрацьовуватись, після чого появились зазори і метал. звук від биття шківа об шестерню, а потім він просто в дорозі відлетів і ще й дав старт смерті шківу гени. Якщо я не помиляюсь, то у шківа колінвала є певний ресурс, після якого потрібно заміняти на новий.
![]() ![]() |
Поблагодарили Віктор за это сообщение: |
wasya (30.10.2014)
|
![]() |
#8 | |||
|
||||
Супер-модератор
Звідки Ви: Полтава,UA
|
Віктор, по мануалу там замена что-то около 60-80 тысяч, причем под замену демпферный шкив и его крепежный болт...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
|
Не їхав без ремня, на холостих провіряв. Я знімав та ставив ремінь зверху, і в мене 2.5, місця значно менше. Спочатру за допомогою накидного ключа на 13 провертав та стопорив нанягувач ремня, а потім скидав ремінь. Генератор не знімеш, треба розбирати морду.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили MasikS за это сообщение: |
wasya (30.10.2014)
|
![]() |
#10 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Файна країна але гімняна держава.
|
wasya, меняй обгонную муфту на генераторе и забудь, это все её симптомы...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили SERIY VOLK за это сообщение: |
wasya (31.10.2014)
|
![]() |
#11 | |||
|
||||
Местный
|
сегодня был у генераторщика,сказал газануть и резко заглушить,приговор:обгонная муфта на замену.говорит, что может в дороге заклинить и слететь вместе с ремнем,и из-за нее генератор разбивает,вообщем "шуганул" меня...муфту только оригинал, сказал ставить-720грн.,и работа 100грн...сам снимает все и ставит на авто..ну походу можна еще и генератору ревизию сделать,но это уже за отдельную плату..договорились на вторник..теперь вот,не знаю ездить или не ездить пока до вторника,что б закон подлости не сработал..
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
|
||||
Местный
|
Перед тем как проверяли муфту она, как раньше звенела? И как себя проявила обгонная муфта при резком глушении? Какие звуки выдала, как в ходу, раньше? Я подозреваю, что у меня та же проблема.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, Сумская обл.
|
Не знаю... я с заклинившей ездил не один месяц..а может и год.. обнаружил только при ремонте генератора (менял щетки, "кольцо")... поменял.. раньше их вообще не было, ремни, правда меняли чаще...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
И еще спрошу, обгонная муфта генератора всегда с торца закрыта черной крышкой. У меня этой крышки нету, а с торца шкива, муфты нащупываю гайку или головку винта. Может у меня обычный шкив, а не обгонная муфта? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков. Владимир.
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили nvv80 за это сообщение: |
MasikS (02.11.2014)
|
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
|
не знаю,я сидел в машине , газовал и резко глушил,а он в это время смотрел на нее...ничего не звинело и не происходило,все как обычно.
вот и свой ремень снял и обнаружил что за 5тис.пробега он стал слишком тонкий,просто по ощупи в руках,по сравнению с новым стерся...наверно от того что муфта не работает, и на него идут нагрузки, при рывках просто быстро стирается. Добавлено через 4 минуты MasikS, так як ти показував на відео ,він мені теж показав,що ремінь скаче на натяжному,хоча і не сильно замітно,але це вже не нормально,сказав що також від заклинившої муфти. Востаннє редагував wasya: 01.11.2014 о 19:15. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Местный
|
сегодня заменили обгонную муфту на генераторе,-все звуки пропали,ремень не "прыгает" на натяжном...заодно заменили щетки генератора,хотя и на моих еще тис.50,сказал, можно ехать..муфта оригинал INA,с работой(снять, поставить ген. на авто и замена муфты и щеток) вышло 890 грн...генератор снимали без разбора морды,просто сняв защиту,за 15мин...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо wasya за это полезное сообщение: |
MasikS (04.11.2014),
ruslankarpaty (04.11.2014)
|
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Ремень ГРМ | Двигун та паливне обладнання | |||
Ремень генератора 2.5 CDTI (146л.с.) замена | Двигун та паливне обладнання | |||
Ремень генератора 1.9 | Двигун та паливне обладнання | |||
Ремень генератора | Двигун паливна єлектроника | |||
Клинит колесо | Підвіска, ходова, гальма, рульове керування |