ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#2541 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець
|
Цитата:
![]()
![]() ![]() |
Поблагодарили Bober за это сообщение: |
филин (25.09.2015)
|
![]() |
#2542 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
Есть тема- выбор буса! Вопрос туда адресован.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Николаев, Украина
|
ПавелК, некоторое усилие, это я так понимаю тянуть надо так не по детски?))) Просто у отца Сангенг Рекстон, так там дверь надо ТАК тянуть, что даже у меня, далеко не субтильного, глаза на лоб лезут. Вот и не хотелось бы и себе такой тренажер заиметь))
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: мелитополь
|
Зачем сильно тянуть у меня жена с тещей с этой крышкой спакойно управляются т.е открывают закрывают. С откидной неудобно только если грузить , а так открыл и получается навес что ни дождь не льет ни солнце не светит. Красота
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
YouSan,
У самого ляда,откидывается легко,закрывается с усилием но не тяжело. Плюсов много обзор,крыша,нет возможности поцарапать закрыв первой не ту дверь)),главных минусов для меня два -зимой выстуживаешь весь салон открывая ее,,второй нужно смотреть чего вввалится при открытии если полный багажник вещей.
![]() ![]() |
Поблагодарили Шкодник за это сообщение: |
YouSan (24.09.2015)
|
![]() |
#2547 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут ну і якшо близько задом до стіни припаркуєшся, то ляду мабуть і не відкриєш. З распашонкою трохи краще Добавлено через 18 минут ще згадав ) у мене знайомий вночі в темряві розсік голову лядою - не повністю відкрилась (правда це з Т4 сталось) Востаннє редагував x_mad: 24.09.2015 о 13:26. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Для чого будете використовувати бус?
Якщо сімейне авто - беріть відкидну якщо є вибір Причини 1. під час дощу можна копирсатись в багажнику 2. на фаркоп можна причепити велобагажник який трохи нахиляється і можна не знімаючи його відкрити двері відкидні. В розпашонці двері не відкриєш. В мене розпашонка. Але вибирав я не по дверцятах, а по стану авто. А за салонне дзеркало - ЗАБИЙ! в нього дивлюсь лише коли говорю з пасажирами. в бокові дзеркала все чудово в трафіку видно. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили DRB за это сообщение: |
YouSan (24.09.2015)
|
![]() |
#2549 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Та й з повністю відкритою не всім по зросту підходить.
![]() ![]() |
![]() |
#2551 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Львівська обл. Трускавець
|
я тільки не давно узнав,що розпашонки, ще далі відкриваються,коли теща дернула дверку і зняла з фїксатора...чуть не вбив її тоді,думав дверку зламала
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Цитата:
![]() Скажи Тещі, що на трафах є такі двері, що навіть розкриваються до боковин. 270 градусів. Але на Твоїй автівці хай не пробує це робити. Бо скоропостіжно скончається, убієнная любячим зятем. ![]() Такі двері є у Анатолія Конан. І були у Майкла Джексона. Востаннє редагував shuma34: 24.09.2015 о 15:17. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Саня,місто Черкаси
|
![]() а ще можна на природі бухать під таким "навісом" ![]() Та й ляда виглядає більш симпатично (ІМХО).
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Умань (Україна)
|
Шкодник, А якщо причіп заді, місця хватає. щоб відкрити ляду?
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Одесса, Украина.
|
разве с такими лопухами как у трафа кто-то пользуется салонным зеркалом для заднего обзора?
вспомнил какой минус ляды для меня - в гараже у меня не открылась бы (в длину), а распашонка открывается). |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: АРК Керчь
|
У меня распашонка и даже не представляю как надо мучитцаааа с этой лядой !!!! и с прицепом открывается и три велика на фаркоп становятся и открывается с разворотом и ни разу не попутал какую первую закрывать я за распашонку !!! и через салонное зеркало и стекла на задних дверках все видно но я этим зеркалом пользуюсь только что бы посмотреть на пассажиров и редко когда здаю назад и надо видеть то что не видно в боковые зеркала.!!!! где то так
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
Авто: Були у дідуся два прикольних буся- один білий, другий сірий, два надійних Хайса.
|
Если возить грузы и грузиться погрузчиком- однозначно "распашонка". В этом плане "ляда" крайне неудобна.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
Мав авто і з розпашонкою Скудо і зараз Прімастар, і з лядою Віто, так от: що краще - навіть не можу сказати, звикаєш, що до того, що до іншого. Тут уже описували недоліки і переваги, може повторюсь, але: огляд назад, у ляди кращий, хоча туди рідко дивитись доводиться; дощ не капає за комір, але все-одно намокаєш, тому що дощ без вітру рідке явище; бухати добре лише двом, а третьому незручно; взимку пневмоаморти гірше піднімать ляду, особливо коли вона вкрита віброю і шумкою, і не хотять тримати її у піднятому положені; з відкритою лядою не можна впритул під'їхати до дверей для погрузки/вигрузки; висота відкривання 185 см, у Віто була, хто вище - біда! Розпашонка: закрити завжди хотять не ту стулку першою, особливо при зміні авто - у Скудо першою відкривалась права, а у Прімастара -ліва - тож дружина кільки раз прикладалась; менше зимою вивітрюється тепло, хоч і не набагато, але помітно; менше висипається вантажу при напиханні всього у багажник; у мене Прімастар Н2, тому варіанта з лядою взагалі немає; при відкритих на 180* дверцятах, можна практично впритул під'їхати дверей, рампи і т.п.
![]() ![]() |
Поблагодарили olexa за это сообщение: |
vitos svp (26.09.2015)
|
![]() |
#2560 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Украина, Черкассы
|
чисто со своих наблюдений, если для семьи то однозначно лучше ляда. Да и проблем с лядой поменьше: не проседают зависы нет того скрипа что у розпашонки, единственым недостатком как на меня - это цена амартизаторов ляды.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
(Opel, Renault, Nissan) Запчасти Рено Трафик/Опель Виваро | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Головка блока цилиндров. Опель Виваро (Рено Трафик) 1,9 | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Куплю рейлинги на опель виваро, рено трафик | Куплю... |