ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Ukraine
|
За Металистом есть Сто, возле Каравана, чисто по Рено специалируются, но не официалы.
096 240 9988 |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Украина!
|
звонил Андрею сегодня,во вторник можно подъехать,ком\диагностика 200грн ходовая от 100грн,все остальное за отдельную плату.Жаль лакокрасочное покрытие там не проверяют.По пробегу сказал если есть сажевый фильтр то пробег можно узнать.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Запорожский край
Авто: OPEL Vivaro 2.5 2004г.в G9U-730. МВ Sprinter 316 CDI 2005г.в. ОМ-612
|
До полной комплектации ему как до луны. У меня грузовик 2004г.в. с завода (сейчас грз-пас 6 мест) и то более упакованый.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
|
||||
Маклауд
Звідки Ви: Файне Місто
|
А чого так дорого?
За 2300-2500 переоформляється два авто, а не одне. Годуйте корупцію і далі... |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
|
||||
Пользователь
Звідки Ви: Запорожская область
|
Ispanec, а нужен ли 2,5 до 2007 года? Может и 1,9 хватит, а может 2,0 первых выпусков поискать до 10 у.е. Обязательно ли лонг?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
|
||||
Пользователь
|
Желательно лонг,здесь вроде как писали что 2.5 до 2007 лучше брать,потому как после 2007 на 2.5 стоят какие то уже навороченные форсунки и не ремонтно пригодные.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина, г.Харьков
|
на 2.5 с 2007г сажевый фильтр добавили, а форсунки примерно такие же остались
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
брешуть люди.
все там ремонтируется
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |||
|
||||
Пользователь
|
У меня выбор не сколько в моторе как в общем состоянии авто,а так в принципе объём не критичен,как и косметические нюансы
Востаннє редагував Ispanec: 19.08.2016 о 16:18. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Харьков
|
Ispanec, мой возыкhttp://autopark.ua/index.php/legkovy...ss-19-dci-2006, если интересно, звони 0667160558.
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |||
|
||||
Пользователь
|
Ребят как вообще виварки и им подобные как машина,кто что говорит ,ламаются коробки,турбины,моторы, и лучше брать брать т4 2.5
Я уже настроился на виварик) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ternopol
|
Ispanec, я два місяці тому продав машину і шукав собі більше авто з 8-9 м. Дивився найперше на віваро і трафіки, так як мав і 1.9 і 2.5, досвід в іх експлуатаціі є і знав нащо звертати увагу, з 20 переглянутих машин 1-2 менш більш нормальні, дивився і на т4..... Реально переоцінені авто всі що бачив підкрашені, крашені і так далі...цей варіант скоро відпав, так само віто що старі що нові, т5, і скудобратія в новій морді теж скоро відпали, хоча був і є зараз один скудо 2007 р в реально класному стані як по кузову так і по дв, коробка і так далі і ціна 7800, і я вибирав між ним віваро 2004 лонг, і пежо експерт лонг 2005 продавав одногрупник так що історію авто знав дуже добре і машина в класному стані, так що вибір впав на пежо про що не жалію, довгий на повному фарші 8м. 80 квт і ціна мене влаштовувала, хоча розраховував на авто по дороще.... А так раджу на першу не кидатись подивитись як мінімум 5 варіантів з толковою людиною яка розуміється на даних моделях що тебе цікавлять.... І сам прокатайся і відчуєш яка краще іде а яка ні... Удачі в покупці
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Ужгород
|
Цитата:
Підшуковую собі якраз щось з віваро-трафік-прімастар, і тут така статистика ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ternopol
|
AndrewU, одні биті, перекрашені, інші проблеми з дв, і паливною системою, інші на ходу себе не добре проявили, в кожного явний косяк, це я дивився машини 2004-2008 р. тільки пас.,..... якщо шукаєш грузовика то тут трохи простіше є більше свіжаків, наприклад груз можна реально знайти в хорошому стані, свіжого і в кольорі і з наворотами, і роки так 2009 і помоложе, ціник 9000- вище торг присутній, це з того що я бачив в луцку і франківску на ринках..... був один непоганий варіант в ровно L2H1 2.5 2004-05 білий одна бічна дв. ціник 7800-8000 пас, не встиг купили, от вона мені теж сподобалась, а так всі що бачив з 2,5 лахи но і їх хтось купить...
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Freedom за это сообщение: |
AndrewU (24.08.2016)
|
![]() |
#18 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Запорожский край
Авто: OPEL Vivaro 2.5 2004г.в G9U-730. МВ Sprinter 316 CDI 2005г.в. ОМ-612
|
Цитата:
именно с двумя боковыми и только 2,5л и со всеми наворотама (электро стёкла и зеркала, кондёр, противотуманки, распашёнка с дворниками и омывайками, два аирбега) нет только попогревок и ЕSP. И таки нашёл. Но это было в далёком 2010г. а сейчас с этим ЕВРО5 и прочими заморочками... ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Ужгород
|
Цитата:
Оскільки пасажирів уже два роки, як я зрозумів, не переобладнують то на свіжопригнаного надій немає, отже буде колгосп в тій чи іншій мірі. Перекупи з конструкторами + ті що виявили суттєві проблеми з авто і хочуть позбутися і залишається 20 відсотків авто які варті уваги ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
залежить від того, наскільки ушатаний варіант ти візьмеш. Візьмеш нормальний - будеш лише "расходники" міняти. На Т4 я б не дивився
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
(Opel, Renault, Nissan) Запчасти Рено Трафик/Опель Виваро | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Головка блока цилиндров. Опель Виваро (Рено Трафик) 1,9 | Продам... | |||
(Opel, Renault, Nissan) Куплю рейлинги на опель виваро, рено трафик | Куплю... |