ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#461 | |||
|
||||
Местный
|
я так зрозумів шо то євро 5 іде після 2010 року.підскажіть будьласка а опель віваро чи рено трафік вони ідуть по тому закону(бо чув шо казали шо той закон тільки на легкові автомобілі)а ті бусіки вони відносяться до легкових?бо я хочу взяти пасажира.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ternopol
|
Бодік, так попадають під дію того закону, ти можеш пригнати бус пас заводський не старше 2010,.... чому раніше не приганяли? бо їх прирівняли до легкових і акциз був астрономічний, а тепер все інакше.... приклад я приглянув скудо панорама 2010 р ціна 5500-6000 там, тут орієнтовно 9000-10000, за такі гроші зараз тут просять 2007 рік в заводському пас, різниця в три роки сутєва і в стані теж. Но треба трошки почекати.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
представляэ собою будку.
в котрый э чотири колеса. э мотор. такий само, як і до 10 года, але форсунки електромеханічні що не впливає на сильний геморой з їх доставанням( головка таж осталась) є ще сажовий хвільтр. і отшити\прибити почті на халяву, як у 2_0 до 10 року не прокате от 150 і не накаждом углу зробишь той блок. піонери не потянуть, або привалять. евро 5 однако.. а так бричка як бричка
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
якщо маешь якийсь доход - чого бояться?
бери нічого там страшного нема все робиться
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
Двигунець нормальний. Як порівняти з тим що вируску з 07 по 10.
Трохи більше заморочок. Одна з яких ЕВРО 5. В цьому випадку добавлений сажовик. ЕБУ двигуна новішого покоління в порівнянні з попереднім. До того ЕБУ не так то просто долізти з програмуванням. Скажімо при винекнення проблем з ЕГР, та тим же сажовикои та програмній відшивці цих деталей. І як наслідок, дорожчі ціни за роботу на програмному рівні. По слухам- на більш новіших M9R, ланцюг ГРМ, вже не такої якості як на попередніх. Багато хто радіє що на новіших M9R встановлені не п"єзофорсунки а електромеханічні. Але ця радість не зовсім обгрунтована. 1. Електромеханічні форси на більш новіших автівках, при не належній якості пального вилітають, з такою ж коррекцією як і п"єзо. 2. Смикаються електромеханічні форси, так же ж хреново як і попередні п"єзо. Десь так. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Сколько перед покупкой не смотрел машины /именно 2л, и комплектация с 08.2010/- сажевого не встречал.
При пробивке моего винкода - выдает евро4 /машина комплектации10. 2011года/- получается, что она не подпадает под новые правила расстаможки /во франции можна ездить на евро4, а у нас- низзя/ Искал с электромеханическими, ибо бытует мнение, что пьезо портятся от времени и пробега, а электромеханические- от качества топлива /это хоть как- то возможно контролировать/ |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: украина, киев
|
У меня 2.0 2010 , сажетрус . Ща 103000 пробега, ничего не вырезал не удалял, кароче все стоит , машиной даволен. Заправка вог и авиас.
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |||
|
||||
Местный
|
Я тоже был доволен, пока не вырезал и не посмотрел своими глазами, что там внутри делается. Теперь доволен, что повырезал и по удалял все.
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: украина, киев
|
Цитата:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |||
|
||||
Местный
|
Судя по сервисной истории, тысячах на двухстах. Сажевый был забит чуть более, чем полностью и через всю его длину прожгло канал в полтора-два пальца в диаметре, будто червяк яблоко прогрыз. Жаль, я сфотать это дело не догадался. Сам решил. Потому что при качестве нашей солярки эти экологические приблуды на моторы ставить нельзя. А теперь у меня Евро1 ))
![]() ![]() |
Поблагодарили Бендер за это сообщение: |
жужик (14.09.2016)
|
![]() |
#477 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Тернопіль
|
Я не знаю, но прошитий 1,9 валить як дурний. На світлофорі любий ланос і шевроле пропадає ззаду, а на трассі так швидко набирае 140 -150 ,що і не помічаєш. Що ще потрібно для буса? Хоча він в мене для роботи, тому мені вистачає. А гонки щоб влаштовувати треба брати бмв))
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ужгород
Авто: Був Renault Trafic,1.9-2003 100+.Теперь с БК+Круіз+ Вебасто
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Россия, г.Ясный, Оренбуржье
|
Да, не успел я на своем проверить это... Но дело движется, так что думаю успею удивить наших владельцев ВАЗов и прочей мелочи)))
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Рейлинги на Vivaro / Trafic | Куплю... | |||
плюсы и минусы расстановки сидений | Кузов та салон | |||
Trafic/Vivaro vs H-1 | Загальні технічні питання | |||
NANOPROTEC - плюсы и минусы | Технічні питання |