ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Загальні технічні питання Обсуждение общих вопросов возникающих при эксплуатации автомобиля |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#441 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
|
![]() ![]() |
Поблагодарили olexa за это сообщение: |
oleg9489 (27.06.2016)
|
![]() |
#443 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Беларусь, г. Мозырь
|
А не проще ли смотреть все варианты с моторами и 2,0 и 2,5? Порой состояние мотора и авто в целом могут взять вверх над мощностью. Да и убитый 2,5 будет ехать не лучше 2,0 в досмотренном состоянии. Я бы так не зацикливался на моторе.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев - Ирпень
|
а кто сказал , что 2,5 едет лучше?
есть у меня 2 товарища.... у одного 2_5 2008 года, у второго 2_0 2007 года тот что на 2_0 в лёгкую ,как пацана делает того 2_5 со сфетофора и тот 2_5 не укатаний....
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Цитата:
Добавлено через 20 минут Я наприклад знаю можливості свого двигуна, особливо після твого втручання, але мого адреналіну недостатньо, щоб дати йому під хвіст, з місця. Зате при обгоні, на ходу, коли треба швидко випередити, чи обігнати, тут вже можу розкрутити й до 4000 тис. і більше, відчути всю його силу тяги. Доречі, я писав, що хотів позмагатись в порівняльному заїзді з 2,5 новим двигунцем. Хлопака знайомий, але не знав, що я прошився. Сів йому на хвіст, якраз на виїзді з міста. Він прийняв виклик, але я взяв його доволі легко. В нього правда довга база, й повний пассажир. Він був в шоці, пробував на моєму проїхатись. Мабуть буде твоїм, Володя, пацієнтом. От такі справи. Але то діло таке, ми автівки купуємо не для перегонів, а для повсякденної їзди й для отримання задоволення від неї. Отримати це реально на любому об'ємі двигуна. Востаннє редагував MasikS: 28.06.2016 о 15:58. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |||
|
||||
Местный
|
може ти і правий
Диагностика Renault Can Clip Программный чип-тюнинг,программное удаление EGR,DPF и др. Работа с блоками управления Изготовление чип-ключей Удаление краша из блоков Airbag Переделка с робота на механику в полном объёме Приборные панели с бортовым компьютером Обустройство Круиз-контроля для Вашего авто Приборы для диагностики Автономные отопители WEBASTO А также другие деяния..... тел. 098 255 71 58 (согласовано с администрацией) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA
|
Головне бути впевненим, що вони приймають участь в цьому дійстві. Бо буває зі світлофору зриваються з повною впевненістю, що з ними хтось змагається.
![]() А авторові теми раджу не на об'емі акцентувати увагу, а на техстані автівки вцілому. Думаю з твоїєю сумою можна знайти, варте уваги, толкове авто. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |||
|
||||
Местный
|
Кажуть шо до 2010 року там пєзовскі форсуни і не радять іх а після 2010 електро магнітні но чомусь не радять.говорять шоб брав 1.9 до 2007 року або 2.5
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Бодік, бери бензинового, там нема этих страшных форсунок-турбинок)
![]() ![]() |
![]() |
#451 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Украина
|
Там є страшний газово--ядернний балон
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |||
|
||||
Бездельник
Звідки Ви: Київ
|
Не, агитирую за увеличение популяции зажигалок)
Добавлено через 1 минуту Таки да, маемо те що маемо))
Опель Віваро,2.0.бензин-газ. Хочешь мира? Готуйся до війни! Востаннє редагував Шкодник: 29.06.2016 о 15:37. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Тростянець Вінницька
Авто: Renault Grand Scenic 3 Dinamique F9Q 870. Vivaro 1,9 CDTi (Little Yellow Chick) був.
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Ternopol
|
Бодік, з 1,08,16 їдеш закордон купляєш те що хочеш на себе, всю процедуру купівлі, розмитнення, поставновки на учот робиш сам,..... я так зрозумів з прочитаного про закон з поправками
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |||
|
||||
Заблокирован
Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy
|
|