![]() |
Права полуось
У темі 1 долучень
Сьогодні помітив, що підтікає сальник правої полуосі. Не критично, поки буду їздити і спостерігати. Але, на полуосі біля сальника живе якесь біле пластикове кільце. Воно вільно обертається на ній і має невеликий осьовий люфт, що якось нелогічно.
Що це, де і як воно повинно стояти ? |
Re: Права полуось
це кільце розрізається після установки і викидається
https://www.drive2.ru/l/10513354/ |
Цитата:
|
На фото мокрая вся задняя правая часть коробки. Так происходит когда подтекает из района ТНВД и стекает вниз по двигателю как раз в то место. Очень частое явление. Втулку трогать не надо, она у всех стоит, назначение описали.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Як це лікується? Цитата:
Там ось так - сальник, типу, навиворіт вставлений. І нічим не прикритий. Так і має бути ? |
З завода так йде, типу навиворіт, все правильно. Там ніби дві кромки внутрішніх, до півосі…
|
Там не то чтоб течет. Просто сыреет. Так было у меня на прошлой машине и на текущей. И наблюдал на нескольких других в разной степени. На мой взгляд заводская недоработка. Как лечится не знаю. От куда течет тоже. Но кажется течет из уплотнения ТНВД и двигателя. Разбирать много и, если место утечки угадал, сильно там не поправиш. Я забил.
Завод втулку не убирает. Оригинальный сальник стоит наизнанку. Инструкцию я читать умею, но, если с завода ее оставляют, ... решать вам. На мой взгляд она играет роль пыльника и не чему не мешает. Может пригодиться при снятии полуоси. Ничего в этом случае с сальником не случится. Если подойти логично, именно для этого сальник стоит наоборот. Отсутствие втулки приводит к простому выводу: там кто-то был до вас. |
Цитата:
А от під новий сальник втулка завжди підійде, навіть під не оригинал, правда треба буде втулку трішки підрізати.Так що вставляти вали в сальники через захисні втулки дуже мудре рішення!!! |
Щоб не порізати сальник, вирізав з пластикової пляшки смужку, трошки довшу як вал, акуратно вставити в сальник і вуаля, все ціле…
Одягати ще простіше, обгорнув шліци і вся математика… |
Цитата:
Хоча ... коли стоїш на польській таможні погляд на речі сильно міняється :maybe2: Цитата:
Добавлено через 51 секунду Цитата:
Я пробував. |
Доброго вечора!
Щоб не плодити тем, запитаю тут. Прийшов час замінити праву піввісь і винло нормальне бажання поставити щось нормальне)) Авто працює в складних умовах), тому питання ціни не стоїть, якщо аргументовано. Поділіться інфою і досвідом. Дякую. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
SKF -лайно!, не слідкує за захістом від підробок. Наприклад собі поставив піввісь у 2014 році Максгір, не знав про виробника і не було грошей на щось інше, вже 87т. км.пробігу. |
Відповідь: Права полуось
Други.
А полуоси...они стандартные? А то я перерыл.... Все пишут 27/39/....а вот длинна??? 1013...1018...1056????? |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©