![]() |
Проблема со срабатыванием турбины
Подскажите может кто сталкивался с таким!! старая турбина срабатывала где-то на 1800-2000 об/мин., а после замени ее на б/у турбину начала срабатывать где-то на 2100-2300 об/мин. Они ни как не регулируются?
|
Re: Подскажите
Новые регулируются с завода, и фиксируется положение, а б/у, возможно кто-то уже и регулировал. Гляньте на своей, как там. На турбине, тяга вакуумной заслонки, регулируется. Но надо по-немножку, не резко менять степень открытия и тестить изменения, в ходу. Уменьшая длину тяги, наддув будет начинаться, раньше, на меньших оборотах. Но вообще-то не желательно этого делать. Проверьте всю вакуумную магистраль, шланги, штуцера. Может жужжит клапан, у меня после регулировки трансдьюссера, начало наддува стало плавнее, без турбоямы, но по количеству оборотов не изменилось - 1900-2000.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Доброго усім здоров'я!
Спробую реанімувати тему, хоча назва й слабенька. Тим паче, що мої проблемки якнайближче до суті обговорення. Проводячи ревізію впускно-випускної системи, зіткнувся з наступним: 1. Для того щоб руками зрушити з місця шток керування клапаном турбіни, треба прикласти значне зусилля. Я б сказав, дуже значне. Сумніваюсь, що у повітряній магістралі, яка йде мембрану штока, створюється тиск такої потужності. Чи може я помиляюсь? https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1416955630 2. Достатньо значна протічка зі штуцера подачі оливи на магістралі змазування турбіни, а також з-під двоболтового фланцевого з'єднання на відводі оливи з турбіни. З метою усунення течі з-під штуцера, збираюся поставити дві мідні шайби, але вагаюся, бо маю деякі сумніви у доцільності такого кроку. Щодо фланцевого з'єднання, думаю застосувати герметик, але здається там присутній тиск оливи і він зведе нанівець мої зусилля. https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1416955669 Можливо хтось уже вирішував таку проблему? Відгукніться! |
Цитата:
|
Цитата:
Але штатною прокладкою там є тоненька металева пластинка. Чи здатна вона забезпечити герметичність з'єднання? Ні, не коректно висловився. Звісно здатна. Але чому ж тоді з'являється протікання? Що не так? Як побороти? На штуцері подачі оливи (точніше - на наконечнику оливопроводу, котрий фіксується штуцером) теж стоять мідні вставки, що повинні б були герметизувати з'єднання, але чомусь, з плином часу, вони втрачають свої властивості і ніяке підтягування не допомагає. Здавалося б проста і не така вже й значна проблемка, але є бажання вирішити її достойно, без фанатизму. |
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
|
Цитата:
2. Щодо відсутності тиску, не впевнений. Якщо на подачі він є, то куди ж зникає? Перепускного ж клапану немає. Добавлено через 6 минут Проверь плоскость и прилегание фланца,на обратке давления практически нет, поставь прокладку с паронита.[/QUOTE] Хоча, звісно, за рахунок різкого збільшення діаметру трубопроводу і, як наслідок, відсутності підпору, тиск повинен впасти. Можливо Ви й праві! Добавлено через 13 минут Цитата:
Тут напрошується пряма аналогія з відкачкою брудної води з автоматичної пральної машини. Чи не так? |
Цитата:
http://www.turbocenter.com.ua/images...c-constr-2.jpg А вот применение герметика , категорически запрещено, т.к. он может отслоиться и кусочки и обрывки герметика могут попасть в маслоподающие каналы или на втулку турбины, и вывести её из строя. Также при выдавливании герметика, он может привести к частичному перекрытию отверстия подачи масла, что приведет к масляному голоданию. |
Re: Проблема со срабатыванием турбины
Вообще то его не нужно мазать килограммами.чтобы лишний выдавливался куда ни попадя :) .И это...Есть такие интересные герметики.называются анаэробные.они застывают только между прилегающими плоскостями.Если что то лишнее по стыку выдавится-оно маслом смоется .В смысле-если попадет в масляный канал илди другой жизненно важный орган...Пользовался такими штуками.производитель Локтайт
|
Re: Проблема со срабатыванием турбины
Сергей TDI, SanjaOdessa, дякую!
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:26. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©